Ty vyzadujes perfektni spojeni do Drazdan na party, jiny zase treba kvalitni vztah

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
S474N píše:Ty vyzadujes perfektni spojeni do Drazdan na party, jiny zase treba kvalitni vztah
xtonda píše:Ten tvůj kámoš z FAV v Plzni co umí C++, C#, Java má těch 30k v Praze za plnej úvazek? Tak sou dvě možnosti, buď není ani zdaleka tak dobrej jak si o něm myslíš a nebo se těžce podceňuje a pak platí to co tu teď někdo napsal, nemůžu to najít, že je ideální čas odejít a získat lépe placenou práci.
Já mám profil na LinkedIn a chodí mi několik nabídek týdně.
S474N píše:ripper6: kazdy ma individualni pozadavky a potreby a ver, ze tyto se s vekem i mohou menit.
Ty vyzadujes perfektni spojeni do Drazdan na party, jiny zase treba kvalitni vztah
powlcz píše:xtonda: to asi nemá smysl dál komentovat. Člověk s primitivním C# a 4letou praxí nejde v praze pod 45 000,- hrubého. Oba to víme, ale oba taky určitě známe někoho, kdo se v kariéře neposouvá a bojí se třeba změnit zaměstnání. To je pak ale jeho chyba.
ripper6 píše:xtonda píše:...
Chapu to dobre, ty pochazis z Trutnovska?
Uvadis toto:
"Já když sem v roce 2002 končil školu, tak mi nabídli nástup 25k hrubýho nebo 29k na fakturu, tak sem si zařídil ŽL a od tý doby jedu na fakturu."
...
Tím neříkám, že bych zrovna na tu pozici měl, taky je to strop, ale ukazuje to zhruba kam až se firmy u adekvátně kvalifikovaným jedinců jsou schopny dostat.Jsou schopni nabídnout až 100k měsíčně na HPP.
ripper6 píše:45litru urcite nema kazdej IT...to SQL, PHP a lehke programovani uz chteli i po me na vobyc pozicich za podstatne mensi plat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků