Slevy, výhody, kupóny

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod nikko 17. 9. 2023 16:43

Před chvílí jsem vložil do košíku v Datart.cz zboží a odpovídající kupón (z tištěného časopisu) z akce Dny Marianne a fungoval.

-- 17. 9. 2023 16:47 --

... píše:Ja co nasel kupony Marianne do Datartu na netu, tak mi to vzdy napsalo, ze jsou neplatne...

Některé kupóny z akce Dny Marianne, které jsou vygenerované z mobilní aplikace, jsou jen na jedno použití.
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 9. 2023 17:56

Moc jsem to nezkoumal, ale co jsem vygeneroval kody do datartu, jsou stejne jako v tistene podobe.
Samozrejme apka/web hlasi, ze je kod platny 15min, ale to je nejspise levarna :-D

-- 17. 9. 2023 17:58 --

lukas1107 píše:Zítra budou platit tyto
https://www.datart.cz/img/datart_cz/sta ... ard_CZ.pdf

tohle jsou ty "darkove" kupony, ktere lze ziskat v akci Marianne pri platbe MC kartou?
slavo963
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 17. 9. 2023 20:03

Existuje nejaký slevový kod do Ikey ?
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod octaviampi 18. 9. 2023 08:56

Ano, pokud někdo nakoupil v srpnu za víc jak 2,5k, tak teď dostal na 500Kč kupon. Třeba ti ho někdo přenechá.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod baja.ja 18. 9. 2023 09:16

myslím, že je to vázané přímo na věrnostní kartu - na jméno, tak to asi nepůjde
baja.ja
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod filas81 18. 9. 2023 09:22

je to klasická dárková poukázka s číslem a qr kódem, takže se to dá použít libovolně
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod nikko 18. 9. 2023 12:00

Oficiální podmínky IKEA kampaně Získejte slevový kupon v hodnotě 500 Kč na váš další nákup:
...
Podmínky pro uplatnění slevového kuponu ve výši 500 Kč:
• Slevový kupon v hodnotě 500 Kč je platný od 11. září 2023 do 31. října 2023.
• Uplatnění kuponu je možné pouze na pokladnách v obchodních domech a plánovacích studiích IKEA v České republice.
• Kupon nelze uplatnit na nákup služeb.
• Slevový kupon nelze směnit za hotovost ani jakýkoliv ekvivalent včetně IKEA karet.

zdroj: https://www.ikea.com/cz/cs/files/pdf/ee/52/ee5238bc/cz-aktivita-za-skej-500-kae-kupon-na-dala-a-na-kup.pdf
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod culti 19. 9. 2023 12:32

Nějak mi uniká smysl akce Dny Marianne. Jako platit si za to, že získám nějaké procentní slevy, které jsou většinou běžně dostupné celoročně mi přijde poměrně drzé od provozovatele. Aneb nechci slevu zadarmo :-)
Ale třeba mi někdo vyvede z omylu.
culti
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 19. 9. 2023 12:53

záleží jak co, jsou tam typově obchody, kde 20% slevu mají snad neustále, ale já osobně třeba kupoval lednici a robotický vysavač a to už je sektor, kde běžně moc velké slevy nejsou (ano, třeba 500 kč při nákupu nad 8000 má datart taky opakovaně, ale třeba na lednici bylo 30%, takže to bylo několik tisíc sleva a to i reálná vůči historickému grafu na heurece atd.)
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod nikko 19. 9. 2023 15:32

culti píše:Nějak mi uniká smysl akce Dny Marianne. Jako platit si za to, že získám nějaké procentní slevy, které jsou většinou běžně dostupné celoročně mi přijde poměrně drzé od provozovatele. Aneb nechci slevu zadarmo :-) ...

Myslím, že obecně neplatí, že získané procentní slevy jsou běžně dostupné celoročně. U mnoha konkrétních výrobků tomu tak není.
Např. sleva 20% v e-shopu Datart je počítaná z jeho obvyklých prodejních cen (nebo obvyklých VIP prodejních cen), nikoli z (vyšších) cen doporučovaných výrobcem. Sleva je tedy skutečná, nejde o trik.

Pokud jde o módní oblečení, tak v akci Dny Marianne bývají slevy i na nové modely, které se obvykle nezlevňují a které se ani nemusí dočkat svých výprodejových slev.
Slevy v této akci bývají kolem 20% a při nákupu zboží za desítky tisíc (např. bílá technika, elektronika) je už taková sleva citelná.
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Prcek 21. 9. 2023 15:35

Kdo nezaregistroval, tak ještě pár dní budou slevy na Mall.cz: https://www.mall.cz/mall-dny
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky...
Prcek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Michaal.K 22. 9. 2023 13:42

Ahoj nemáte někdo slevový kód na lego na czc?
Děkuji.
Michaal.K
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lukas1107 22. 9. 2023 19:50

nemá někdo datart 5 % na celý nákup? SZ
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nikko 22. 9. 2023 20:26

Michaal.K píše:Ahoj nemáte někdo slevový kód na lego na czc?...

Na LEGO dnes začala 10% slevová akce v Alze (kód DNYLEGO10): https://www.alza.cz/dny-lego. Akce končí v úterý.
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 22. 9. 2023 21:24

Případně MALL má do neděle slevu 20% na vybrané LEGO stavebnice https://www.mall.cz/mall-dny-146
Milos
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka