ALLEGRO (od r.2023; majitel MALL a CZC) - zkušenosti

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod technikus 17. 11. 2023 18:15

Před cca hodinou to bylo nefunkční, nyní jsem klikl a jsem uvnitř a vidím nabídky.
No 40ks čehosi, nic extra
Samsung A54 | Samsung Watch 5 | Vodafone OneNet | Kaktus 30 GB
technikus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vasek06 17. 11. 2023 18:26

Hrozná nabídka.
Jinak:
https://www.e15.cz/byznys/allegro-v-ces ... ni-1411672

-- 17. 11. 2023 18:41 --

Ale kupony byly fajn. A že jich bylo ....
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 18. 11. 2023 13:56

slavo963 píše:Kupony stale davaji, nevim, jak to bude pro doporucitele, viz podminky o ukonceni, ale doporuceny dnes kupon 200Kc dostal, stejne tak dalsich 200Kc za pouziti mob. aplikace...

U doporucitele "sviti" overovani kuponu za doporuceneho, maji na to 14 dni, jestli se nakup nezrusi. Kdyz nebude prispan, asi to reklamovatelne nebude kvuli ukonceni akce.

Tak nakonec jsem dnes dostal 3x200Kc kupon za doporuceni registraci, probehle kolem 5.11. Vypada to, ze nedodrzuji vlastni podminky a slo to az do vycerpani vsech kuponu.
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod vlazy 20. 11. 2023 11:26

slavo963:
A nejsou ty tvoje kupony za doporučení z registraci provedených těsně před koncem akce tj. 31.10.2023? Ty kupony se dávaly až doporučený provedl první objednávku, což nemuselo být hned po registraci a pak se asi ještě čekalo jestli kupující zboží nevrátí.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod slavo963 20. 11. 2023 11:29

nn, kolem 5.11. jsem posilal linky, ke kterym se uz ale v uctu normalne nedalo dostat, jenom primo pres odkaz
https://allegro.cz/moje-allegro/nakupy/pozvanka

Tam byl referral link, ale ktery byl stejny jako pred 31.10. Allegro oficialne ukoncilo akci koncem rijna, ale pres odkaz byl zobrazeny zbyvajici pocet kuponu, bylo jich v radu stovek jeste. Ale jak pisu, z uctu se uz clovek normalne k referralu nedostal, musel ho mit ulozeny, nebo pres link v odkazu nahore.
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod vlazy 20. 11. 2023 12:00

slavo963:
Pokud jsi ale měl doporučující odkaz někde zveřejněný nebo jsi ho dával někomu i před 31.10.2023 tak to mohlo být za registraci před tímto datem. Já jsem také dostal 200 Kč kupon za doporučení už v listopadu, ale nevím za koho, protože jsem měl doporučující odkaz zveřejněný v internetu a mohl ho využít kdokoliv a kdykoliv. Na allegro ale není poznat kdo konkrétně a kdy využil doporučující odkaz. Tím ale netvrdím, že to nemohlo být tak jak píšeš a že nemáš pravdu.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod technikus 20. 11. 2023 12:39

Na straně 13 nahoře jsou odkazy, které dnes zobrazují e-mailovou adresu dotyčného, který provedl registraci.
Nebo alespoň částečně je vidět ta e-mailová adresa.
technikus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vlazy 20. 11. 2023 13:03

E-mailové adresy těch co využili doporučující odkaz a zaregistrovali se přes něho tam sice jsou, ale neúplné (částečně vyhvězdičkované) a když někdo použil doporučující odkaz bez toho aniž bych mu ho zasílal e-mailem nebo jinak tak asi těžko můžu vědět který dobrák to byl a komu bych měl za to poděkovat.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod slavo963 20. 11. 2023 13:17

Ne, registrace probehly po 5.11. Proste allegro dalo kupony i mne jako doporucujicimu, i kdyz jsem mel pochybnosti, protoze bylo po akci a psal jsem o tom pred 2 tydny, ze reklamovatelne to z me strany nebude, kdyz nic nedaji.

Doporuceny po zaregistrovani toho 5.11. kupon mel hned, i kdyz akce skoncila, link ukazoval, ze kupony jeste jsou, tak proto akce "skryte" probihala do vycerpani vsech kuponu. Nekdo pozdeji psal, ze uz link nezobrazuje zadne kupony a od te doby doporuceny logicky nic nemohl ziskat.

Ten odkaz ze 13. strany je stejny jako muj, a emaily se zobrazuji "vase" ktere jste doporucili. Kdyz nejste prihlaseny k uctu, nic se po kliknuti nezobrazuje, nevim teda o cem pisete.
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod vlazy 20. 11. 2023 13:59

slavo963:
Ano, ty e-maily tam jsou ale já jsem psal, že jsou neúplné (částečně vyhvězdičkované). Pokud někdo přímo neví kdo konkrétně se zaregistroval přes jeho doporučující odkaz tak z toho těžko zjisti kdo konkrétní to byl.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milos 20. 11. 2023 14:09

A ty z nějakého důvodu potřebuješ přesně zjistit konkrétní osobu?
Milos
Přeborník

Odeslat příspěvekod technikus 20. 11. 2023 14:52

Dnes je už 451 položek v Black Friday.
Objevil jste tam někdo něco, co stojí za nákup?
technikus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod retron 20. 11. 2023 15:38

Gel na dráždění sifonových trubek :D
retron
Diskutér

Odeslat příspěvekod adeeeee 20. 11. 2023 15:46

technikus píše:Dnes je už 451 položek v Black Friday.
Objevil jste tam někdo něco, co stojí za nákup?

já nic, čekal jsem od toho asi víc o<:)
adeeeee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vlazy 20. 11. 2023 16:58

Milos píše:A ty z nějakého důvodu potřebuješ přesně zjistit konkrétní osobu?
Pokud je to dotaz na mne tak já to zjišťovat nepotřebuji a ani mne to až tolik nezajímá. Pro mne je důležité, že mi někdo zprostředkoval kupon na 200 Kč a to mi stačí. Reagoval jsem pouze na některých kteří se tu tváří tak jak by podle toho přesně poznali kdo konkrétní se zaregistroval přes jejích doporučující odkaz.
vlazy
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka