ALLEGRO

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hyper9 8. 1. 2025 15:41

Dík za echo. Mám aktivní Smart! a přišel totožný kupón.
Jiný účet v rodině má 200 Kč na nákup alespoň 1000 Kč.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod tmx643 8. 1. 2025 15:42

U mě to samé, plus teda nutnost koupit smart.

Kupón mohou využít registrovaní zákazníci, kteří mají mobilní aplikaci Allegro, aktivní službu bezplatného doručení Smart! a na které byla cílena komunikace této akce.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 8. 1. 2025 16:30

Taky púřišel kupón na 300 Kč pro nákup za minimálně 2100 Kč bez poštovného. Těch 2100 Kč je pro mne trochu moc na to abych kupoval blbosti které nepotřebuji pouze proto aby využíl kupón. Už to není to co bylo kdysi předloni když Allegro v Česku začínalo a kupóny byly mnohem více využitelné.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod technikus 13. 1. 2025 13:25

Nevím, proč to posílají i nám, ale

Přejděte na svůj firemní profil Allegro Business.
Nakupte alespoň za 2 500 Kč. Při placení vyberte kupón a zaplaťte o 500 Kč méně.
Kupón je platný do 26. ledna 2024. Přečtěte si Podmínky akce.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 14. 1. 2025 13:14

Poslali to i mne, že "máme pro Vás kupón v hodnotě 500 Kč, který můžete využít na firemní nákupy na business.allegro.cz". Business účet u Allegro nemám a ani nemám žádnou firmu a tak pouze proto, že mi občas nabízejí nějaké kupóny pro tento účet a lákají mne k jeho založení si firmu zakládat nebudu. Předpokládám, že je to asi proto, že u Allegra pracuje mnoho nemyslících lidi a takových kteří mají za úkol vytáhnout od nás jejích klientů co nejvíce peněz a to i za cenu použití spamu a neslušných a bezcharakterních metod.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod blackwork 14. 1. 2025 14:14

Myslíte že když jsem zrušil objednávku kde byl kupon, že mi ho vrátí? Asi ne co ... :--
blackwork
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 14. 1. 2025 14:20

Ne :D
Zkusit pod jiným účtem. ;-]
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 14. 1. 2025 14:43

Když jsem vracel zboží do 14 dnů, tak mi vrátili zpět peníze i použitý kupón (nejspíš i s novou dobou platnosti).
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod technikus 14. 1. 2025 14:49

Fakt jo?
Klobouk dolů. To jsem u vráceného notebooku nedostal, no v té době jsem měl další dostupné kupony.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 14. 1. 2025 15:04

Já když jsem loni reklamoval chybně zaslané uzboží a dohodnul jsem se s prodejcem, že si to zboží nechám a požadoval jsem pouze slevu tak mi bylo slíbené vrácení 10% z ceny. Ve skutečnosti mi byla ale vrácená plná cena zboží kterou jsem za to zaplatil (něco málo přes 5500 Kč) a to zboží mi zůstalo bez nutnosti vracet ho a to i přes to, že jsem je na to upozornil.
U jiného loni vráceného zboží jsem dostal vrácené peníze v plné výši ceny toho zboží a to i když jsem měl použitý kupón a vrácení (zaslání zpět) toho zboží bylo samozřejmě zdarma.
Naposledy upravil vlazy dne 14. 1. 2025 15:14, celkově upraveno 1
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod tmx643 14. 1. 2025 15:11

Když byla v objednávce jedna věc, vrátili skutečně zaplacené peníze a znovuaktivovali kupon.
Když bylo v objednávce více věcí, vrátili plnou "ceníkovou" cenu vráceného produktu a kupon se neřešil (takže ostatní zboží vyšlo ještě o to levněji).
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 14. 1. 2025 15:14

Taky potvrzuji zkušenost: Když bylo v objednávce více věcí, vrátili plnou "ceníkovou" cenu vráceného produktu a kupon se neřešil (takže ostatní zboží vyšlo ještě o to levněji).

U jednoho prodejce jsem kupoval více ks totožného zboží a nakonec 1ks vrátil, protože barva neseděla s ostatními, vrátili mi peníze, ale kupon neřešili. O to jsem měl zbylé kusy levnější.
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Předchozí stránka