Slevy, výhody, kupóny

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod wit.cz 9. 5. 2025 12:31

"za vysvědčení" na konci června by mohlo něco být a pak na začátku školního roku... čekat na podzim, kdy už ceny rostou před Vánoci a hledat něco mezi BF akcemi nemusí být nejvhodnější. Teď je navíc i slabší dolar, který by mohl pomoci.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod PeterKC 10. 5. 2025 09:06

wit.cz, něco na tom konci školního roku bude a možná i spojitost s prázdninami, dovolenými a okurkovou sezónou pro maloobchod, koukl jsem na pár 16" noťasů DELL na Heuréce a fakt byly vloni většinou nejnižší dosažené ceny v červenci nebo červnu.

Díky za reakce, chlapi!
PeterKC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pepisis 10. 5. 2025 20:04

Nemel by nekdo slevu do datartu i pro VIP? Planuju nakup lednice za cca 10,5 tis. Pripadne prosim do sz. Dekuji
pepisis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 12. 5. 2025 14:19

Shanim slevovy kod do FLIX BUS kdyby nekdo mel navic do EU nebo treba slevu pro dva na nakup nad 2000czk.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod sagitaur 12. 5. 2025 18:57

@ripper6: SZ
sagitaur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nikko 13. 5. 2025 00:27

Tento týden probíhá po celé republice slevová akce Nákupy OnaDnes, zejména na oděvy, drogerii, knihy aj. Slevové kódy jsou zveřejněné mmj. v mobilní aplikaci Portmonka. https://www.idnes.cz/onadnes/nakupy
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lukas1107 13. 5. 2025 10:43

P&G cashback dnes přišel.
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 13. 5. 2025 12:58

Taktéž mi cinkla stovka cca před hodinou - účtenku jsem vkládal 2. dubna, takže to cca odpovídá těm 30 pracovním dnům.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 13. 5. 2025 15:39

nikko píše:Tento týden probíhá po celé republice slevová akce Nákupy OnaDnes, zejména na oděvy, drogerii, knihy aj. Slevové kódy jsou zveřejněné mmj. v mobilní aplikaci Portmonka. https://www.idnes.cz/onadnes/nakupy

Je tam nejaka sleva do Datartu?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod nikko 13. 5. 2025 16:16

Datart se neúčastní akce Nákupy OnaDnes. Z elektroobchodů je tam T.S.Bohemia https://www.tsbohemia.cz/ONADNES
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 13. 5. 2025 21:05

Dík za myšlenku, zrovna jsem něco potřeboval a hodilo se.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Nettopeer 15. 5. 2025 10:58

Nettopeer píše:P&G cashback
24.4. jsem nahrál účtenku, a 27.4. mi došla zpráva že doklad byl přijat, a odkaz, kde jsem vyplnil číslo účtu. Vyplacení myslím trvá celkem dlouho dle podmínek.
"Částka bude převedena v průběhu 30 pracovních dnů od
odeslání bezchybné a úspěšně ověřené žádosti."

15.5. dorazilo 400kč
Nabízím 100 USD za registraci na Etoro přes můj registrační link (5 volných míst) -> SZ
Nettopeer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod libol 16. 5. 2025 08:19

Nemá někdo kartu od UAMK se slevou "až 2,50" u OMV? Podrobnosti se člověk dozví až po registraci (a zaplacení) - fikané, takže asi nanic, ale pro jistotu se ptám ;-)
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 16. 5. 2025 08:44

Já se rovnou poptám ohledně karty od JIP, což je mmj i klasická maloobchodní prodejna potravin. Pokud by ji šlo nasdílet přes SZ, byl bych rád. Našel jsem jednu z roku 2020 na FB (ostatně takto se dá najít spousta různých průkazů a karet), ale nevím, zda je ještě validní :-)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod mirage7 17. 5. 2025 17:14

nikko píše:Tento týden probíhá po celé republice slevová akce Nákupy OnaDnes, zejména na oděvy, drogerii, knihy aj. Slevové kódy jsou zveřejněné mmj. v mobilní aplikaci Portmonka. https://www.idnes.cz/onadnes/nakupy

Nemíte někdo slevový kód na Zalando?
mirage7
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka