ka-spel:
A v jakém zařízení je používáte? Při výpočtu bych očekával, že do něj zahrnete i to, že jedna sada vám nestačí, protože u většiny zařízení potřebuju, aby fungovala pořád a ne, že budu čekat půl dne, až tu jednu sadu nabiju. A to nemluvím o tom, že třeba u foťáku sebou nosím i náhradní baterky. No a pak taky potřebuju nějakou kvalitní nabíječku, která stojí sama o sobě tolik, kolik dám za alkalické baterky za 3 či 4 roky. A pak je tu rozdíl v kapacitě a taky nižší napětí, které mi v některých případech nedovolí nabíjecí baterky vůbec použít. Třeba tu mám hezké digitální hodiny na dvě AAA baterky, které má fakt rád, ale ty baterky tam vydrží tak měsíc maximálně dva, protože jakmile jejich napětí klesne na 1,3 V, tak hodiny sice jdou, ale ten LCD displej už je pomalu nečitelný.
P. S. Ty hvězdičky jsem tam nenapsal já. Jsou to jen tři áčka, jakožto označení typu baterek. Systém si asi myslí, že dělám reklamu autobazaru.

P. S. S. Koukám, že ani slovní označení množství prvních písmen v abecedě neprojde cenzurou.