Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
vlazy píše:Franklin:
A co když ta zásilka, možná někde zatoulaná, třeba i po delší době se doručí, což je sice málo pravděpodobné, ale vyloučit to asi nejde? To by mne už také nemuselo vzrušovat a zajímat, ale jsem čestný člověk a rád bych to vyřešil čestně vůči tomu prodejci který za to asi nemůže i když i s takovým rizikem by měl počítat, že se to bohužel může stát.
Nevím jestli ta doba doručení je garantovaná. Prodejce přece nemůže garantovat něco co sám nemá možnost ovlivnit jestli pošta nebo některý jiný dopravce tu zásilku doručí včas a nebo ji dokonce někde zašantročí a nedoručí ji vůbec.ROlda78 píše:Dle pravidel to IMHO máš zdarma, protože prodejce nedodržel garantovanou dobu doručení.
V tom mým případě bych si ale za to musel připlatit o 1,58 USD více. Kupoval jsem to v době kdy na AliExpress byla slevová akce a bylo to tam levnější. Nyní je to tam už ale zase dražší. Možná to tak někteří dělají, ale v mým případě bych si to zboží tím prodražil.ROlda78 píše:Ale pro čestné je snadné a běžně používané řešení. Objednáš znovu, zaplatíš a prodejci napíšeš ať neposílá a následně to označíš za doručené.
A vyplatí se to za tolik tam kupovat když navíc si k tomu asi musíš ještě zaplatit DPH nebo clo nebo obojí a k tomu asi i něco poště za vyřízení toho?SVitara píše:několik objednávek mám i za pár stovek dolarů.
vlazy píše:A vyplatí se to za tolik tam kupovat když navíc si k tomu asi musíš ještě zaplatit DPH nebo clo nebo obojí a k tomu asi i něco poště za vyřízení toho?SVitara píše:několik objednávek mám i za pár stovek dolarů.
Kubika1 píše:"Otevřete spor (Open Dispute) v případě, že:
a) prodejce s Vámi nekomunikuje a Vy vidíte, že se objednávka nehýbe
b) blíží se konec ochranné lhůty"
A nebo B. Toto je případ B. Nerozumím jak není napsáno, ale ať si dělá kdo chce co chce. Může se otevřít spor hned a nebo prodloužit dobu. Nic jiného mi nedává smysl.
ROlda78 píše:buď můžeš o pár dnů sám prodloužit lhůtu (View detail-To extend the Buyer Protection for this order, please click here.)
vlazy píše:A vyplatí se to za tolik tam kupovat když navíc si k tomu asi musíš ještě zaplatit DPH nebo clo nebo obojí a k tomu asi i něco poště za vyřízení toho?SVitara píše:několik objednávek mám i za pár stovek dolarů.
Žádá mne o pozitivní hodnocení po doručení. Hodnotit ale prozatím nemohu, protože objednané zboží mi bohužel ještě nebylo doručené.Hi my dear friend,
I have shipped your items to you. After received the items, if you are satisfied with the items, pls leave me positive feedback. thank you ,if you have any question ,please let me know or leave a message,We will give you a satisfactory answer. thank you so much !
John
Když se ale podívám do administrace AliExpress tak tam vidím, že spor můžu podat pokud moje objednávka nebude doručená do 1.2.2019.Currently the Purchase Protection of Order XXXXXXXXXX will end on 2019.01.22 01:04.
Nyní jsem z toho tak trochu zmatený, protože nevím co z toho platí a jestli to doručení bylo prodloužené pouze do 22.1.2019 nebo až do 1.2.2019. Zajímá mne to abych věděl kdy bych se tím měl zase zabývat trochu více tak abych nepropásnul možnost podání sporu pokud mi zásilka nebude doručená.If your order does not arrive on 2019-02-01 , you can apply for a refund by opening a dispute.
vlazy píše:by u toho sledování zásilek snad měl být i záznam o celním řízení pokud to šlo přes celníky, což asi ano.
To, že celníci neproclívají každou zásilku je v pořádku, protože ne každá je na proclení, ale předpokládám, že snad každá zásilka ze zemi mimo EU včetně Číny přes celníky prochází a tak bych očekával, že o tom bude záznam ve sledování zásilek. Někde jsem četl, že někdo tam tento záznam měl.SVitara píše:Proste to neproclili, kdyby meli celnici clit kazdou zasilku v cene par USD, tak se z toho zblaznej.
Vstup tam nemám, ale pouze výstup z vyměňovací pošty jako poslední záznam.xtonda píše:A měls tam i vstup na vyměňovací poštu?
Je to zásilka s číslem LFXXXXXXCN a zároveň první u které mi to sledování na stránkách ČP funguje. U jiné zásilky z číslem LFXXXXXXCN mi sledování na stránkách ČP píše. že "Zásilka č. LFXXXXXXCN: Zásilka tohoto podacího čísla není v evidenci.". Objednával jsem toho z Číny už více, ale pošta po mne podpis nikdy nechtěla. Pošťáčka mi to vhodi do schránky a pokud se to tam nevejde tak zazvoní u dveří a předá mi to.xtonda píše:Já sem vypozoroval, že i u tracked přes čínskou poštu (čísla LFxxxCN) pošťačka podpis nechce, kdežto u Aliexpress standard shipping co šel většinou přes Singapurskou poštu (čísla RBxxxSG) podpis chtějí.
Když je tam uvedený výstup tak logicky by měl být i vstup, ale ČP to uvádí asi po svým. To už je ale jedno. Hlavně, že mi to už snad doručí.xtonda píše:u LFxxxCN vstup a přidělení českého čísla není a je tam až výstup z vyměňovací pošty.
Tak to je už každého problém, že některým nevyšel jejích záměr poradit mi tak aby to pro mne nakonec nemuselo dopadnout příliš dobře.SVitara píše:Zato jsi tu par lidi malem pripravil o nervy.
Předpokládám, že se jedná pouze o předpokládaný čas doručení do kdy by za normálních okolnosti při určitém způsobu dopravy to mělo být doručené. Prodejce ani nikdo jiný ale asi nemůže tento čas nijak garantovat, protože to jestli to nějak více zdrží než je běžné pošta nebo celníci už nikdo z nich nemůže ovlivnit. Předpokládám, že na AliExpressu jsou ale pro prodejce stanovené podmínky, že pokud ve stanoveném čase zboží nebude doručené tak musí počítat s tím, že kupující může otevřít spor a požádat o vrácení peněz čímž prodejce má smůlu a za zboží bohužel nedostane zaplacené s čímž by měl každý prodejce počítat, že i to se může stát.Your order should arrive within 22-41 Dni, Factors such as delayed logistics and customs clearings may have an impact on the delivery time.
1. If your order does not arrive on 2019-03-18 , you can apply for a refund by opening a dispute.
2. To extend the Buyer Protection for this order, please click here .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků