od xtonda 23. 2. 2014 11:40
Je fakt, že vědět kolik má kolega, zejména pokud má víc než já a myslím si o něm, že není lepší, může způsobovat zbytečnou frustraci a zlou krev v kolektivu, proto si to lidi obvykle neříkají, někde se dokonce zaměstnavatelé snaží ve smlouvě lidem zakázat aby sdělovali svůj plat, ale to pochybuji, že by mělo oporu v zákoně.
Každopádně tahle atmosféra způsobuje, že si to mezi sebou neříkají ani lidi co nepracují na stejném místě, kamarádi a někdy i v rodině, takže je skutečně nesnadné zjistit si co je na konkrétní pozici přiměřené a reálné.
Je blbý říct si o málo, dostaneš málo, Je blbý hodně přestřelit možnosti/představu, firmy (když si řekneš 60 a firma chce dát max 30, tak prostě není o čem jednat). Nejlepší je jít lehce nad jejich maxim, trochu snížíš a vytáhneš z nich to jejich maximum.
Říct kolik dáte je jako když tam co dělám dáme poptávku na cenovou nabídku a oni se místo nabídky zeptají kolik na to máme.
Osobně nemám moc praktickou zkušenost, tam co dělám sem deset let a během té doby sem byl párkrát na pohovoru, protože někdo vyštrachal můj životopis na nějakém portále, i když byl neaktivní, tj. situace byla opačná, já mám práci a oni mě chtěli získat, takže buď dělali nabídku rovnou oni nebo sem prostě řekl kolik mám a opět je nechal udělat nabídku.