Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Děkují za ten odkaz. Nějak jsem to na jejích stránkách nenašel a neproklikal jsem se k tomu.xtonda píše:IKEA má na rozdíl od toho MM na webu kompletní sortiment i s cenami:
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/allproducts/
V Merkury Marketu mají asi všechen nábytek na objednávku. Líbí se mi tam např. to, že u pohovek, křesel atp. je možné si vybrat látku nebo kůži z několika vzorů a barev tak jak to kdo chce mít potažené.xtonda píše:I v IKEA to v případě větších věcí funguje tak, že nejdřív zaplatíš a ze skladu dostaneš krabici, v případě velkých věcí jako je nábytek snad všude mají vzorky na prodejně a prodávají věci ze skladu nebo udělané až po objednání.
Asi to tak nakonec udělám.xtonda píše:Prostě si kup co se ti víc líbí a víc vyhovuje finančním možnostem,
Hodně lidi hlavně z příhraniční oblasti jezdí na nákupy do Polska (možná i na nábytek). Merkury Market hodně láká lidí z Česka tím, že svoje reklamní letáky v češtině nechávají roznášet i v Česku do schránek, přímo na prodejně mají u zboží cedule s informacemi i v češtině, podávají tam v češtině i různé hlášení a platby přijímají i v Kč. Když jsem tam byl tak jsem tam viděl docela dost lidí z Česka. Navíc tento řetězec má pobočky i na Slovensku.xtonda píše:je dost nepravděpodobné, že tu narazíš na někoho, kdo má zkušenost s polským řetězcem, který tu ani nemá zastoupení.
Ono to asi bude záležet od kterého výrobce prodávaný nábytek je a to se asi ne všude dá zjistit. Ne každý výrobce nábytku jak v Česku tak i v Polsku asi vyrábí dobrý kvalitní nábytek z dobrého materiálu.fremantle píše:Jinak osobně mám bohužel více negativních zkušeností s nábytkem vyrobeným v ČR než v Polsku, úroveň se mi zdá být bídná ovšem obecně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků