PRE & PPAS (+distribuce + měření)

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PaulPaul 10. 1. 2025 09:37

Milos píše:PPAS nově (od října) vyplácí odměnu přímo na bankovní účet klienta do 2 měsíců od zahájení dodávek. Neřeší to až v rámci pravidelného vyúčtování, tak jako dříve.

Do dvou měsíců mi zbývá už jen týden a zatím bonus nesposlali. Všechy podmínky bych měl mít splněné. Tak jsem zvědavej.
PaulPaul
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fanyn3 10. 1. 2025 10:29

Se podívej na smlouvu, tam by mělo být uvedeno jak bude bonus vyplacenej (já to tam mám)
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PaulPaul 10. 1. 2025 14:31

No na účet do dvou měsíců od zahájení dodávek.
PaulPaul
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 10. 1. 2025 14:53

Takže ještě mají týden čas a ty jsi jen moc nedočkavý :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PaulPaul 10. 1. 2025 17:12

Přesně tak :)
PaulPaul
Návštěvník

Odeslat příspěvekod m.x. 14. 1. 2025 21:49

Ani v předvečer zahájení dodávky nemám definitivní info / ostrou smlouvu, předchozí reakce byly poměrně zdlouhavé (asi předsváteční, sváteční a posváteční frmol).
m.x.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hyper9 14. 1. 2025 21:56

Mně poslali info do mailu v den zahájení dodávky v 8:15 hod. Ve dnech těsně předtím jsem neměl info, jestli termín platí a stihnou to. Ověřoval jsem to po telefonu a tam potvrdili, že stíhají a termín platí.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 14. 1. 2025 22:01

Mně přišla teď před pár dny faktura za loňský rok, údajný doplatek 2000,-. Tak jsem si to prošel a samozřejmě tam "zapomněli" zaúčtovat tu prémii za uzavření smlouvy, takže je to celé malinko jinak. Prý neplatit a pošlou opravenou fakturu.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod m.x. 16. 1. 2025 09:02

m.x. píše:Ani v předvečer zahájení dodávky nemám definitivní info / ostrou smlouvu, předchozí reakce byly poměrně zdlouhavé (asi předsváteční, sváteční a posváteční frmol).

tak v pořádku, e-mail přišel v den D krátce po 8:00 (ikdyž čekal jsem přiloženou ostrou smlouvu, je tam jen pdf oznámení o zálohách), ale registrace do zákaznického portálu hladká, když už jsem měl potřebná čísýlka, a jejich weby a systémy se mi hodně líbí (snad to nebude jen pozlátko)
m.x.
Kolemjdoucí

Předchozí stránka