Aktualne nejvyhodnejsi dodavatel plynu

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mach.k 13. 9. 2023 15:21

Mně se taky nyní jeví nejlepší Pražská plynárenská fix na rok za 1490 Kč + možnost elektřiny bez měsíčních poplatků na dva nebo 3 roky (pokud máte u PP plyn i elektřinu), což je potom u menších spotřeb určitě zajímavé.
Nebo varianta Plyn sleva 11 % je nyní za 1380 Kč - sice závazek na 3 roky, ale při zdražení se dá bez sankce odejít. Předpokládám, že když dávají fix za 1490 Kč a standardní ceník, ze kterého poskytují slevu 11 % je 1550 Kč, tak mají nakoupeno a na zimu zdražovat nebudou...
mach.k
Návštěvník

Odeslat příspěvekod k41ous 13. 9. 2023 17:46

mach.k píše:Mně se taky nyní jeví nejlepší Pražská plynárenská fix na rok za 1490 Kč...

Oni tuto cenu nabízí i s fixací na 1 rok? Můžete k tomu nasdílet i nějaký zdroj odkud tuto informaci máte? Dle ceníků na webu PPAS je tato cena pouze s fixem na 2 roky.
k41ous
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod uphoun 15. 9. 2023 18:03

Retence innogy 1404 Kc bez DPH za MWh na 22 mesici. (Delal jsem prechod k eon)
uphoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mach.k 15. 9. 2023 18:36

k41ous píše:
mach.k píše:Mně se taky nyní jeví nejlepší Pražská plynárenská fix na rok za 1490 Kč...

Oni tuto cenu nabízí i s fixací na 1 rok? Můžete k tomu nasdílet i nějaký zdroj odkud tuto informaci máte? Dle ceníků na webu PPAS je tato cena pouze s fixem na 2 roky.

Ano je to info přímo na stránkách ppas.cz
https://www.ppas.cz/chci-jistotu
Ale je pravda, že si o to musíte říct, neb v on line formulářích tuto variantu nenabízí.

-- 15. 9. 2023 18:37 --

uphoun píše:Retence innogy 1404 Kc bez DPH za MWh na 22 mesici. (Delal jsem prechod k eon)

Potvrzuji tuto informaci. Kolega dostal ve stejném případě přechodu od innogy k e.ON stejnou cenovou nabídku, tak ji přeposlal na e.ON a čeká, zda se o něj poperou... :tleskani
mach.k
Návštěvník

Odeslat příspěvekod uphoun 15. 9. 2023 21:16

Udelal jsem to same - poslal jim nabidku od Innogy pres Energie24, tak jsem zvedav :)
uphoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod uphoun 17. 9. 2023 19:25

Doporučujeme nabídku, kterou jste dostala od stávajícího dodavatele více prostudovat a to včetně obchodních podmínek pro případné další poplatky k fakturaci.

Od zákazníků víme, že takovéto nabídky nemusí být tak výhodné jako se na první pohled zdá.

S námi máte sjednaný náš prémiový produkt Variant PRO 24 Duben 2023

Tento produkt Vám zajistí, že se Vám cena 2 roky nezmění.

Rozdíl mezi uvedenou cenou v nabídce od bývalého dodavatele je na roční fakturaci nepatrný.

A proto, že o Vás jako o zákazníka velice stojíme, k tomuto produktu Vám nastavujeme bonus ve výši 1 500 Kč (bez DPH, s DPH bonus činí 1 815 Kč)

Tuto částku Vám nastavujeme do první a následně k dočerpání i do druhé faktury.

Asi zustanu u innogy :)
uphoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod T.E.CH 18. 9. 2023 15:07

Škoda že to je na dva roky.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 18. 9. 2023 15:34

Dnes jsem mámě online sjednával smlouvu u PPAS s ceníkem Plyn pro seniory a ZTPP na dobu neurčitou. Ve smlouvě, která následně přišla e-mailem, jsem si v hlavičce všiml položky "Jednorázový bonus do faktury 2500Kč". Při vyplňování smlouvy jsem na žádný bonus nenarazil. To je bonus za sjednání smlouvy online? Nebo je to nějaká jiná jejich akce?
Přílohy
PPAS - Jednorázový bonus do faktury.gif
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tonddy 18. 9. 2023 18:44

ABaader píše:Retence ČEZ nabízí dodávku plynu ..... za 1 681,90 Kč vč. DPH.

Opravdu je to za 1390 Kč/MWh bez DPH? Je to s fixací a na jak dlouho a jak se ten tarif u nich jmenuje?

@Miloš: Tam u PP/Pro seniory máš cenu 1449 Kč/MWh bez DPH? Lze to nějak nastavit, aby "smlouva byla na babičku" a vše platil já? S tím bonusem 2500 Kč je to lepší než Fix na 1 rok s cenou 1490 Kč/MWh bez DPH, jak je tady uvedeno výše.
Naposledy upravil Tonddy dne 18. 9. 2023 18:56, celkově upraveno 1
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ABaader 18. 9. 2023 18:56

1390 Kc bez DPH nabizi Solidsun pro sve zakazniky. Fix 12 nebo 24.
ABaader
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 18. 9. 2023 19:32

@Tonddy: Ano, v seniorském ceníku PPAS je cena 1449Kč/MWh + stálý plat 99Kč/měsíc (ceny jsou bez DPH). Pokud je plynoměr evidován na babičku, tak u smlouvy můžeš jednoduše zadat, že se zálohy budou platit inkasem nebo příkazem z tvého účtu nebo z tvého SIPO. Takže smlouva bude na babičku, ale vše budeš platit ty. Pokud je plynoměr evidován na tebe, tak by se v rámci nové smlouvy musel sjednat jeho přepis na babičku.
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tonddy 19. 9. 2023 23:16

PP umí nabídnout produkt -11% s cenou 1379,50 Kč/MWh bez DPH.
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 20. 9. 2023 07:03

Ten je ale se smlouvou na tři roky a cena není fixovaná. Pouze po tu dobu garantují slevu 11% oproti standardnímu ceníku.
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 20. 9. 2023 08:10

Právě, to budeš mít slevu 11 % t ceníkové ceny třeba 8 tis/MWh pokud se to posere a nebude státní strop
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 20. 9. 2023 08:21

Kdo se bojí, že se trh s plynem posere, tak ten ať fixuje :-)
Naposledy upravil Milos dne 20. 9. 2023 13:23, celkově upraveno 1
Milos
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka