malejarda píše:Tak co, jak to propojili?
Dotazoval jsem se na to u CREEDO a odepsali mi, že nemusím nikde nic hlásit, že oni budou informovat 3-e, že mám zájem o bonusy ze záloh které jim platím a tak se i stalo.
Nastal ale problém s bonusem z listopadových záloh který mi nebyl připsaný. Protože tu někteří psali, že za listopad jim byl bonus připsaný tak jsem to u CREEDO reklamoval. Ti tuto reklamaci předali 3-e a ukázalo se, že problém je na straně 3-e a to v tom, že zálohy platím prostřednictvím SIPO a datum splatnosti mi nastavili na 2 den v měsíci což je v případě SIPO nereálné. Doposud mi ale bez problémů tolerovali to, že jsem ty zálohy přes SIPO platil po době splatnosti. Když jsem je kdysi na to upozornil, že datum splatnosti je v případě SIPO nereálné dodržet tak to odmítli jakkoliv řešit. Nyní to ale bezcharakterně zneužili tím, že mi odmítli vyplácet ty bonusy pro CREEDO z důvodů, že zálohy platím po době jimi stanoveného nesmyslného data splatnosti. Začal jsem to proto s 3-e řešit. Ze začátku bylo vidět, že to řešit příliš nemají zájem, ale když jsem na vyřešeni trval a pohrozil jsem jim stížnosti u ERÚ tak najednou, se řešeni našlo. Změnili mi datum splatnosti záloh na 28 den v měsíci. V lednu bych proto měl dostat bonus za prosinec a slíbili, že zajistí i zpětné připsání bonusu za listopad. Jsem velmi zvědavý jestli to dodrží a nebo to budu muset zase ještě u nich reklamovat.
Je vidět, že 3-e je hodně nesolidní firma která se snaží různě zákazníky podvádět. Možná spoléhají na to, že jejích zákazníci si nic nekontroluji a tak to zneužívají k občasnému podvádění a možná se jim to v některých případech daří.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10