Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
S474N píše:Raziel-CZ: docela by me zajimalo, kde primo lze. Zkus to alespon me tady napsat
Raziel-CZ píše:My už ale všichni máme názor. Kolik lidí Vás musí poslat do ()(), abyste to pochopil?![]()
Raziel-CZ píše:SP píše:Ja si radeji prectu zpravy a prispevky od lidi (distributoru i tech, kteri se rozhodli az po precteni diskuze), kteri ocenili za ucast na diskuzi (a ze jich za celou dobu diskuze bylo!)
Tahle krásně napsaná lež mne více než pobavila, jen tak dál
Navstevnik píše:Naprostou souhlasim s SP. Nenapsal bych to asi tak paradne jako on, ale presne TAKHLE by mel premyslet kazdy, co si o cemkoli shani informace.
Jirka T. píše:SP jste mistr slova, opravdu, docela Vás obdivuju, jakým způsobem dokážete bejt ještě slušný k lidem, kteří vás neustále napadají.
Maztah píše:pročetl jsem si tady to forum..ano celé trvalo mi to sice celou noc ale jak SP dokázal vše podložit argumentama mě ohromilo seš fakt dobrej ...
pcermak píše:všechno co jsi za poslední 2 roky napsal, to bych podepsal.
Jsi třída,.... Ono se vždy pozná. kdo to má v hlavě srovnané
aura5 píše:A co se týče obhajování naší práce, dle mého názoru je to samozřejmé. Člověk který si stojí za tím co dělá to samozřejmě bude obhajovat. Ale přiznám že i já obdivuji SP za tu trpělivost kterou má s tímto forem, já už bych s tím dávno praštila, protože si myslím že zde platí pravidlo "nejhorší je srážka s blbcem" a na tomto foru mám někdy pocit, že by spousta lidí měla začít navštěvovat první třídu kde se učí číst.
Deria píše:Co sa tyka systemu podnikania v Amway, najlepsie to uz vysvetlil SP.
Deria píše:kolko ma SP rokov!? Ja by som povedala, ze vzhladom k jeho skusenostiam ma aspon 70 ale bystrostou na 25-30.
Slavek píše:SP: Je vidět, že se v tom vyznáš velice dobře, zase jsem o něco chytřejší po přečtení tvých příspěvků.
leseksemel píše:to SP: normálně kolego musím smeknout, protože máš neskutečné informace, dokonce i takové co já nevím a to je co říct. Co se týče SA8 premium (v naší organizaci se mu říká premiér) jsou Tvoje informace prvotřídní.
...
Bez Tvých příspěvků by bylo toto fórum jen takové koukání na televizi.
bezbarvaponozka píše:taky taky hluboko smekám Vy mě snad ještě k tý registraci dovedete i bez uvodni prezentace a plánu a všeho co k tomu patří,EH kde máte regostraci?? Protože tyto informace které SP podava jsou naprosto ,,podložene a pravdive,,kdyby nebyli tak umí pěkne lhát ale pravý opak... díky tomuto foru a díky panu sp docela zacinam měnit nazor na amway...dííky a jen tak dal.
Raziel-CZ píše:Jak mi vtipně a trefně napsal PatrikChrz, SP neargumentuje, pouze lidi upisuje k smrti. Zda pravdou či lží, fakty nebo smyšleninami, na tom už nezáleží. Ten člověk je jen jednoduše nemocný
SP píše:4honza: A prave proto existuje presumpce neviny. Pokud me nekdo narkne z neceho, je povinen to take dokazat. Nejsem to ja, kdo musi dokazovat, ze jsem neco neudelal, protoze, jak spravne poznamenavate, toto se dokazat neda. Je to prave ten, kdo me obvinuje ze lhani, kdo musi prokazat, ze lzu. A vzhledem k tomu, ze jsem nikde nelhal, bude to prokazovat hodne dlouho.
SP píše:...timto se s Vami loucim.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků