Stránka 18 z 22

Re: Dotazy na správce fóra

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 09:37
od astrapa
Taky s tím mám poslední dny problém. Reklama překryje celou stránku, nikde není křížek pro kliknutí a vypnutí reklamy. Reklama hraje pořád dokola a nezastaví se. Používám FF. Musel jsem vypnout JavaScript.
Už jsem psal na vydavatelství, ale nikdo mi neodpověděl.

Re: Dotazy na správce fóra

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 09:42
od Klient ps
KLuci, slyšeli jste někdy o AD Block?

Re: Dotazy na správce fóra

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 09:43
od Thom
No, to je těžký. Chápu, že z reklamy ty servery žijou. Jenže už to zašlo tak daleko, že bez blokování jsou skoro nepoužitelné :-|

Re: Dotazy na správce fóra

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 10:03
od xls
To jen chtějí i ty nejlínější donutit k instalaci blokování reklamy.

Re: Dotazy na správce fóra

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 10:35
od astrapa
Vyskakovací reklama mi nevadí, obvykle jde někam kliknout a vypnout ji, nebo stačí srolovat stránku.

Jenže tady Finexpertu to asi nějak špatně implementovali, protože reklama opravdu překryje celou stránku a hraje pořád dokola, nezastaví se, není nikde křížek pro vypnutí, nejde s tím nic dělat, a jedinou možností je zakázat JavaScript, nebo používat nějaký blokovací plugin, jako třeba právě AD Block.

Re: Dotazy na správce fóra

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 11:26
od Havers
astrapa píše:Jenže tady Finexpertu to asi nějak špatně implementovali, protože reklama opravdu překryje celou stránku a hraje pořád dokola, nezastaví se, není nikde křížek pro vypnutí, nejde s tím nic dělat, a jedinou možností je zakázat JavaScript, nebo používat nějaký blokovací plugin, jako třeba právě AD Block.


Vpravo nahoře se po čase objeví křížek, ale reklamu to stejně nevypne. 8-S

-- 9. 7. 2016 12:29 --

xls píše:To jen chtějí i ty nejlínější donutit k instalaci blokování reklamy.


Máš recht! Tak jsem si za pár sekund nainstaloval Adblock Plus. Kdo chce víc, nemá nic. 8-)

Re: Dotazy na správce fóra

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 11:59
od LGA
astrapa píše:Jenže tady Finexpertu to asi nějak špatně implementovali, protože reklama opravdu překryje celou stránku a hraje pořád dokola, nezastaví se, není nikde křížek pro vypnutí, nejde s tím nic dělat, a ...

Kdo chce moc, nemá nic!

Každému webu rád umožním zobrazování reklamy, ale díky takovým nezodpovědným, jako je to zde, to bohužel odskáčou i ti, kteří si takové hrůzy zdaleka nedovolí.
Nehledě na to, že taková reklama je několikanásobně datově větší, než samotný obsah stránky.
To je pro mě z principu nepřípustné.

Re: Dotazy na správce fóra

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 12:35
od osobne2
Mě se tu žádná taková překrývací reklama nezobrazuje, když v IE zapnu volbu "Blokovat obsah". :-)

Re: Dotazy na správce fóra

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 13:22
od jisy
Nějak ten "Blokovat obsah" v tom IE nemohu najít, kde to je ?

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 13:59
od osobne2
Preskrtnute kolecko v adresnim radku. Ale mozna to umi jen IE 11 ve Win10, WinXP neumi IE 11 a Win7 nebo Win8 jsem nikdy nemel.

Obrázek

Re: Dotazy na správce fóra

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 14:10
od jisy
Tak bohužel. Mám IE11 na Win7.

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 14:21
od osobne2
Na Win10 je stale jeste mozno prejit zdarma ne?

Re: Dotazy na správce fóra

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 15:29
od eR99
Reklama, která neumožní čtení fóra. To tu ještě nebylo. Kdyby to byla reklama na nějakého bankovního dinosaura, tak bych aspoň věděl odkud vítr vane...

Re:

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 19:35
od jisy
osobne2 píše:Na Win10 je stale jeste mozno prejit zdarma ne?

Chraň mne pánbu a opatruj ! :oboze
Myslím si, že to nejlepší od MS pro můj HW jsou Win7. Rozhodně zatím nemíním investovat do nového železa, možná tak za rok, až se "desítky" (snad ?) trochu stabilizují.

A ono je to také problém používaného uživ. SW. U zákazníků to řeším častěji - BFU podlehne reklamě, koupí nové železo (samozřejmě s Win10) a následuje co ? S.O.S ....

Ale to se už vzdaluji od tématu vlákna.

Re: Dotazy na správce fóra

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2016 20:46
od osobne2
Tak to se musím smát, já upgradoval z WinXP 32bit na Win10 64bit a žádné zpomalení PC se nekonalo, pouze jsem zvýšil RAM z 2 GB na 8 GB (stačily by ale i jen 4 GB), protože jsem chtěl mít 64bitový systém. A navíc si myslím, že Win7 má stejné nároky na HW jako Win10. Kdo jednou zažil rychlý start PC s Win10, tak by se už ke starším Win nikdy nevracel, oproti WinXP je PC s Win10 po spuštění nastartovaný asitak 10x rychleji.
8-)