Amway a příjmy? - svobodná diskuze (žádné mazání příspěvků)

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod yowie 11. 4. 2014 08:24

Karlsbad: Jaký argument mi byl vyvrácen?

Ten, kdo nemá problém investovat do nemovitostí a dostávat peníze z pronájmů asi nebude sáhodlouze rozepisovat, proč to nejde... ;-)

Jinak jsem normální zaměstnanec s průměrným pražským platem + příjmy z pronájmů. Tak, a teď mi můžete do soukromé zprávy poslat ta daňová přiznání. Už se těším.

Nejsem neúspěšný poradce, protože jsem se poradcem nikdy nestal. Je snad každý, kdo na úvodním semináři Amway zjistí o co jde a odmítne Vás, neúspěšný distributor Amway?

Co to je "většina kolegů slušně vydělává". No to je právě ono. Já si tím Vaším tvrzením ani zdaleka nejsem tak jistý a nepřesvědčí mě ani výplatní pásky, nebo výpisy z účtů, které jste podle svých slov viděl. Já když už si mám vybrat, jestli věřit centrále společnosti, nebo někomu z jejich zástupců, tak přeci jen budu více věřit té centrále, protože kdyby si income disclosure v USA nějak upravili ve svůj prospěch, tak by na ně bez milosti vlítnul regulátor.

Ale proč tento problém nevyřešit jednou provždy, abyste už nikdy nemusel nikoho přesvědčovat o tom, jak je to v Amway dobré? Bojujme spolu za zavedení income disclosure i u nás! Pak všechny tyhle výměny názorů spadnou pod stůl a pokud je to tak, jak tvrdíte, tak se Vám budou lépe shánět lidi, protože budete moci ukázat papír, jak moc jsou na tom lidé z Amway dobře a (skutečné) prachy přece vždycky táhnou lidi.

A jinak mám třeba známého živnostníka - elektrikáře, který si veškeré vybavení nakoupil v Lidlu za pár šupů a poměrně solidně se uživí. A vůbec, někteří živnostníci, kteří se nebojí šáhnout na práci, strčí svými příjmy s přehledem do kapsy i mě, natož Vás... Osobně znám zedníka, který jezdí do práce Range Roverem a rozhodně nemám na mysli bazarovku z konce 80. let.

Čili jde to. Jde podnikat s nízkými vstupními náklady a třeba se postupně rozvíjet a kupovat další nářadí a nástroje. Jen člověk něco musí umět a neskočit na kecy, že to nejde.

A dokonce i lidé, kteří nemají ani korunu mohou takto začít podnikat a stát se živnostníky.

Úřady práce mohou lidem poskytnout dotaci až 90 000,- do startu jejich podnikání.

viz.: http://www.podnikatel.cz/clanky/prispev ... iho-mista/

Takže kdo opravdu chce podnikat a něco umí, cestu si najde. A ti, co se ani elementárně neorientují, prostě skočí na lep někomu, kdo tvrdí, že podnikání je strašně nákladné a že v Amway si musí koupit jen startovací balíček...
yowie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Karlsbad_1978 11. 4. 2014 09:59

Vy jste mi tak nahrál. Takže budu používat Vaší mluvu. Vydělávám jako průměrná platina, moji lidé vydělávají jako průměrné 15%, 12%, 9% a 6%. Tabulky si na to jistě najdete. Stejně by jste výpisům z účtu nevěřil. Odpovídám dokonce konkrétněji než vy

Mimochodem už mě přestaňte cpát věci, které jsem Vám nikdy neřekl. Jste už tím fakt nemocný. Kdy jsem řekl, že náklady na podnikání jsou STRAŠNĚ vysoké??? A kdy, že to je jediná možnost? Co to plácáte. Obvińujete me z toho, co jsem nikdy neřekl, co Vám možná nakukal někdo z jiného byznysu. Ta Vaše manipulace je už vážně otravná.Víc jak polovinu faktů si taháte z jiných obchodu a nebo přímo z paty. A to je diskuse o ničem. Chováte se tak, jako by Vám někdo v Amway sliboval, že budete milionář. Já to neudělal. Naopak jsem napsal, že mi připadá 5000,-Kč bokem jako dobrý vedlejšák...ale to jsem jako tradičně vyignoroval a pořád mi cpete nějaký bláboly o vysokých částkách. Jste trapnej a totální demagog.

Mimochodem jaký je průměrný příjem na jednotlivých úrovních vyhlašuje i Amway pro ČR a náš region...tak si to najděte a přestaňte tu lhát, že nic takového není.

Protože jsem zjistil, že si žijete ve svém antiAmway světě, ve kterém žijete v domění, že Amwayáci slibují miliony a přitom je průměrný příjem jen cca.2500 dolarů a na této teorii pořád jedete i když Vám člověk řekne cokoliv, ukáže výpisy z účtu apod, Vy mu stejně budete vkládat do úst svoje slova a pak mu za ně vynadáte. Sorry....tadle Vaše manipulativní hra mě nebaví. Najděte si jiného hráče.

PS.Když pominu fakt, že řemeslník určitě nestartuje s náklady pod 1000,-Kč, ale taky to třeba musí umět a rozhodně to nesměřuje k pasivnímu příjmu, tak bych klidně mohl opsat to o podnikateské cestě živnostníka o hledání možností a postupné práci a postupném nakupování. Přesně tak to je i u Amway. Že stačí jen se zaregistrovat za 739 může tvrdit jen idiot

Tím končím. Najdete mě na http://www.amway-nazory.cz , nebo http://www.amway-fakta.cz. Tam můžete vyvracet věci které tam jsou OPRAVDU uvedeny, nikoliv co jste si vycucal ze všech jiných byznysů.

PS.Tady něco k těm příjmům a jak to podle vašich dedukcí nejde. Tak tady zase tabulka,kde je vidět, že to jde:

https://www.amway.com/lcl/en/ResourceCe ... ochure.pdf
Karlsbad_1978
Návštěvník

Odeslat příspěvekod yowie 11. 4. 2014 12:47

Karlsbad: V pohodě, já stejně nečekal, že byste mi to DP poslal...

Mluvil jste o tom, že Amway je podnikání s nejnižšími vstupními náklady, což jsem vyvrátil.

Může se Vám stát, že si třeba objednáte elektrikáře, který přijede postarší fábií combi s plným kufrem nářadí a pokud získal podporu podnikání od ÚP v plné výši, tak ho ani to auto a ani to nářadí nestálo ani korunu... A samozřejmě 0 je vždy méně, než cena jakéhokoliv z Vašich balíčků.

Dále k tomu pasivnímu příjmu. To je otázka především pro živnostníky, protože ti většinou platí jen minimální pojistné na důchod, takže jim oproti zaměstnancům opravdu hrozí doslova holý zadek v důchodu.

A pokud živnostník není idiot, tak udělá třeba něco jako já, tedy koupí nějakou nemovitost a pronajímá. Já už mám několik let stabilní pasivní příjem a nikoho pod sebe nahánět nepotřebuji. A nevymyslel jsem nic nového, jen se koukal kolem sebe, jak si normální lidé zajišťují pasivní příjmy. Není to žádná raketová věda...

Dále ten živnostník, pokud je šikovný, tak drtivou většinu Amwayáků strčí svým příjmem do kapsy, takže může spořit, koupit nebo si opravit dům a zařídit to tak, aby měl ve stáří co nejméně nákladů.

Ještě jsem se prohrabal statistikami a promiňte, ale prostě Amway je k smíchu...

Amway má po celém světě 3 000 000 IBO a příjem firmy byl 11,3 miliard dolarů ročně.

Já kdysi pracoval také v nadnárodní firmě, která má 128 000 zaměstnanců po světě, ale roční příjem této firmy je přes 70 miliard dolarů.

Tedy 23,5 krát méně zaměstnanců dokázalo vytvořit 7 krát vyšší příjmy.

Anebo srovnejme podíl jednotlivce na tržbách:

Amway - 3766 dolarů ročně

moje bývalá firma - 546 875 dolarů ročně

Podotýkám, že si obě firmy v některých oborech konkurují, dá-li se vůbec Amway považovat za konkurenci.

A česká čísla jsou ještě zajímavější.

Tržby 380 milionů v roce 2012, na kterých se podílelo 28 000 českých VPA.

Tedy 13571,- na hlavu ročně, cca 1100,- měsíčně.

Samozřejmě to, co se dělí mezi distributory bude jen zlomkem oněch 380 milionů. To mi můžete napsat, kolik % peněz z prodaného zboží jde firmě a kolik se dělí na provizích.

A tady je jeden komentář z antiAmway blogu, kde admin posbíral všechna amwayácká prohlášení o příjmech:

Komentuje admin, 28.6.2011 @ 20.25

Podívejte si, jak amwayáci vydělávaji :-)

„Já jsem u Amway 5 roků. Děláme to celá rodina. Jenom moje vídělky sou fakticky vysoký, kolem 100 tisíc měsíčně. Tenhle blog se mi nelíbí. Proto sem ochotnej přispět na bandu cigánů, který daj bestmenovy do huby. Nechte mi tady vzkaz a já vám ty prachi pošlu“
http://czblog.cz/amway-podvod-pyramida- ... mment-3765

„já sem pod amway skoro rok a vydělavám 60 tisíc čistá ruka! jenom se mi smějte blbečkové. dejte se k amway a vydělávejte hodně velký prachy. vždyť na mně dělaji lidi co mam pod sebou :-) za dva roki budu milionář!“
http://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici ... mment-3762

„S Amway vydělávám 40.000 měsíčně za 3 hodiny práce týdně! Pokud chceš vydělávat také tolik, tak mě napiš na e-mail jiri.kvantos7@seznam.cz
http://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici ... mment-3909

„Poslední příspěvek tady máš z 11.1.2011, to je skoro 3 měsíce… Za tu dobu mi Amway na bonusech vyplatila 124.567 + 119.211 + 131.194 Kč = 374.972 Kč… hrubýho“
http://amwey-business.cz/drahe-amvey-vy ... mment-1204

„Behem 6 mesicu jsem se dostal na prijem 24 tis Kc a stale to roste.“
http://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici ... mment-8846

„Už první měsíc jsem vydělával 8.000 Kč. Za tři měsíce již 40.000 Kč, a dneska vydělávám 600.000-900.000 Kč měsíčně.“
http://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici ... mment-3837

„to já vydělávám s amway 100 000 euro měsíčně“
http://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici ... mment-2914

„hele já vydělám s amway asi tisícovku měsíčně, tolik mi na cigára stačí. je fakt, že některý lidi prostě přemluvit nejdou, jinak by to hodilo víc“ – http://czblog.cz/amway-videa/#comment-2611

„vydělávám minimálně 70 tisíc a výš. Jen díky Amway!“
http://czblog.cz/delat-amway-nebo-ne-za ... mment-6191

„vydělávám statisíce měsíčně, ale desítky tisíc v pohodě.“
http://czblog.cz/s-amway-k-obrovskemu-b ... mment-4666

„V současné době se to pohybuje okolo 45-51000.-/měsíc a to si myslím,že v normálním zaměstnání vydělává málo kdo…“
http://czblog.cz/amway-podvod-pyramida- ... mment-5808

„Po roce a půl vydělávám 130 000 Kč.“
http://czblog.cz/amway-podvod-pyramida- ... mment-3823

„Amway Businessu šest roků a dnes vydělávám 250 000 až 350 000 korun měsíčně.“
http://czblog.cz/amway-podvod-pyramida- ... mment-5919

6 členů mojí rodiny viděláva 40-60 tisic mesicne
http://czblog.cz/amway-podvod-pyramida- ... mment-6154

„Začínal jsem před 2 roky a nyní jsem si mohl z Amway koupit nové auto za bezmála 900 tis.“
http://czblog.cz/amway-podvod-pyramida- ... mment-3771

CzBlog navštěvují bohatí lidé, také multimilionář!
http://czblog.cz/czblog-navstevuji-boha ... imilionar/


Z toho vyplývá jediné, buď nám tady někdo lže jako když tiskne, anebo mají De Vos a Van Andel českou pobočku Amway mimořádně v oblibě a brutálně to dotují ze svého... :-)
yowie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 11. 4. 2014 14:23

Tak nestacim zirat, takze poporade.

Karlsbad_1978: ve tvych letech (je-li to rok narozeni v nicku) a ve tvem postaveni bys asi mel byt prost naprostych hrubek, kterymi se tve prispevky jenom hemzi. Myslim si, ze v tomto smeru mas jeste HODNE co dohanet.

yowie: nejak nechapu tohle cele tema. Mame tu na foru tema, ktere ma x krat vice stranek, kde jsme Amway myslim dostatecne "dřenili". Co ma byt vysledkem tohoto vseho? Jasne, nevyhovuje ti Amway, napsal si svuj nazor a co dal? CO DAL PROBOHA? Kam se chces dostat? Jak dlouho to tady budeme cist a hlavne, co za tim vsim je? Napalili tebe nebo neco jineho a ty se pres to nedokazes prenest? Jak tu uz nekdo zminil, kdybys tu energii prenesl radeji do nejake prace ci byznysu, ci alespon sebevzdelavani, tak si mohl byt zase o krok dale. Ale ty se tu porad v tom lejnu stouras a stouras, ze ***** nejenom ty, ale pomalu cele osazenstvo. Nemyslis si, ze jsou palcivejsi problemy, nez nejake Amway? Co treba ty ruzne ZFP Akademie a podobni, kteri dle meho nazoru MNOHEM VICE skodi, nez nejaci prodejci zubnich past a cisticu na trouby.

Je to tak extremni z tve strany, ze opravdu zacinam mit dojem, ze jsi pouze vychytraly agigator. Na jednu stranu pises negativa, abys je ty, ci sprizneny clovek, v zapeti vyvratil a ukazal, jakej je Amway vlastne fajn byznys.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod yowie 11. 4. 2014 15:15

Satan: Ano, toho uzavřeného fóra jsem si všiml, ale income disclosure tam myslím nebyl. Kdyby nebylo uzavřené, dal bych to tam samozřejmě, nicméně nic jiného o Amway tady není, tak jsem tady poprvé za dobu, co sem občas píšu, založil fórum.

Záminkou k založení bylo to, že mi na jiném fóru začaly mizet příspěvky a někdo tam z mých argumentů dokonce začal dělat články, kde ty tristní statistiky začal úplně nesmyslně obracet ve prospěch Amway a nebylo mi umožněno na to reagovat.

Btw. to, že Amway je v porovnání se Štorky, směnkami v ZFP a podobnými praktikami "sektářská sranda pro děcka" jsem zde už zmínil také.

Není snad pročítání anglicky psaných textů formou sebevzdělávání? Minimálně tedy utužování znalosti AJ?

Agitátor... :-D To bych si vyprosil. Já, který tady dlouhodobě šiju do MLM poradenských firem, že bych byl agitátorem pro Amway? To fakt ne. A rozhodně nemám za to, že bych byl v argumentační nouzi, protože já tady zveřejňuji konkrétní čísla, na která je mi odpovídáno "ale já to viděl na výpise z účtu, jakej je to vatař", případně "když je to psané ve firstclassu, tak to musí být pravda"... Ať si každý vybere, jestli věří číslům přímo z Amwaye, nebo tomu, že MLM má nobelovku a že to doporučuje Bill Gates... :-)

Na druhou stranu nicméně uznávám, že cílovka Amwaye mé statistiky a čísla asi stejně nepobere, ale kdyby alespoň jeden člověk na základě tohoto fóra dospěl k závěru, že je Amway nesmysl, tak mi to stálo za to.

A jinak Karlsbada se musím v jedné věci zastat, vzhledem k Amway pisálkům z jiných diskuzí jsem byl jeho gramatickými schopnostmi naopak mile překvapen... ;-)
yowie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Xu99 11. 4. 2014 17:40

Satan:
Týý voe Satane, Tys to trefil. :tleskani
Je to úplně jasný. Ten yowie je určitě Hassamann a piše si tady sám komenty. :nenapadne
Jak by jinak věděl kam tu Gitu v tom riu šukal :potichu
Ty sou s tim Karlsbadem jasně domluvený a my jim to tady celou dobu žerem :roll:
Xu99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 11. 4. 2014 20:17

Nikoliv, Roman to neni, toho totiz s dovolenim znam. Nicmene zjevne nekteri nepobrali nadsazku.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 11. 4. 2014 20:57

Nedá mi to, ale stejně jsem to všechno nečetl úplně. Přijde mi to jako kecy kolem aut dacia. Nejvíc je kritizuje chytrák, který v žádném modelu ani jednou neseděl. Takže k amweji. Jedna kamarádka v AW měla za fulltime stabilně 10-20 litrů, před vánoci měla i 80 litrů a po svatbě jí to ten její pučmeloun znechutil tak, že ve finále přišel exekutor. Další kámoška jela na vedlejšák v herbalajfu a řádově 20-45 litrů měsíčně z toho také měla. Pak se jí něco nevydařilo a skončila. Kolega od neúspěšných herbalajfáků vykupuje nepoužitý balení bobulí a vydělává na tom zhruba dvacku měsíčně. Doma mám na vedlejšku avonlejdy a kvůli výdělkům to píše na mě, protože nemá živnosťák. Má z toho 8-15 litrů měsíčně. V multilevlech leží spousta peněz a je to JEN o tom, SEHNOUT se pro ně. Kdo je líný, nebo pseudorovný, ten jen horlivě kecá a špiní jak ženská s krámy.
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod yowie 12. 4. 2014 12:32

Kosťa: Myslíte, že třeba k tomu, aby někdo mohl kritizovat KSČM, tak musí být nejdřív členem této strany?

Zajímavé, že vesměs ti lidé, o kterých mluvíte, krásně vydělávali a najednou přišel exekutor, nebo něco nevyšlo...

Ale nakonec za to vždycky může někdo jiný, protože MLM systém je dokonalý. Nebo ne?

A btw. ať si kolega ty Herbalife bobule nakoupí hodně do zásoby. Včera bylo spuštěno vyšetřování Herbalifu americkým Department of Justice a také FBI viz.:

http://www.reuters.com/article/2014/04/ ... V520140411

Akcie zatím spadly jen o 14%, ale uvidíme po víkendu, jak to bude Billu Ackmanovi vycházet dál. Osobně mu držím palce.

Mimochodem tady je jeho rozsáhlá prezentace týkající se právě Herbalife:

http://factsaboutherbalife.com/wp-conte ... onaire.pdf

A je to výživné čtení. Třeba jak se Herbalife ohání na všechny strany tím, že má své vědce a svůj vývoj, přitom ale ta firma drží jen jeden patent a za využití jiných patentů platí svým konkurentům (asi proto jsou jejich produkty zdaleka nejdražší na americkém trhu).

A dokonce si platí jednoho držitele Nobelovy ceny, který s nimi sice nemá nic společného, ale o Herbalife hodně mluví a "přece má tu nobelovku".

Zkrátka jen pozlátka na hejly, aby za maximálně průměrné produkty zaplatili vysoce nadprůměrné ceny.

A nakonec, opravdu nerad bych s Vámi sdílel vizi "Tomanovského" světa, kde je člověk člověku vlkem. Nedokážu si představit, že bych vědomě obcházel lidi s průměrnými produtky za nadprůměrné ceny a nějakými až ezoterickými kecy je vmanipulovával do toho, aby si to koupili.

Osobně bych raději hledal cestu, abych mohl prodávat něco, s čím mohu spojit svoje jméno a nemusím se za to stydět...
yowie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 12. 4. 2014 23:40

...Osobně bych raději hledal cestu, abych mohl prodávat něco, s čím mohu spojit svoje jméno a nemusím se za to stydět...

Proč to tedy neuděláš?
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod yowie 13. 4. 2014 09:47

Kosťa: Protože mám jiné možnosti, jak se uplatnit. Zároveň, když se podíváte na jakýkoliv portál s pracovními nabídkami, tak téměř jistě na Vás budou vyskakovat především nabídky práce jako obchodní zástupce.

Čili pokud bych již možnosti uplatnit se jinde z nějakého důvodu neměl, začal bych asi uvažovat o prodeji/obchodu, protože volná místa v těchto profesích byla, jsou a budou.

To také říkám všem lidem, co koketují s MLM. Snažit se nejdřív si sehnat slušnou práci a pokud by to z nějakého důvodu nešlo, do jakéhokoliv MLM Vás s nadšením přijmou vždycky...

A ještě dodatek k Vašemu předchozímu příspěvku.

To, co jste popsal, tedy že zkrachovalí zástupci Herbalifu prodávají výrazně pod cenou jinak zřejmě neprodejné zboží, je právě jedním z hlavních důvodů, proč je Herbalife vyšetřován. V USA platí pravidlo, že MLM by mělo minimálně 30% a víc svého zboží prodat mimo svou síť distributorů a úřady mají pochybnosti, jestli tomu v případě Herbalife skutečně tak je. Protože jak si může někdo říkat prodejce, když jen víceméně povinně odebírá produkty na sklad?

Tyto povinně nepovinné odběry v MLM v USA v podstatě vytvořily celý aftermarket MLM produktů, kdy se prodejci snaží zbavit svých produktů i třeba se 40% slevou. Americký eBay je toho plný. To samé jsem zaregistroval s Amwayem u nás.

Asi nějaká progresivní obchodní strategie... "Za draho nakoupit a za levno prodat" :-)
yowie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Karlsbad_1978 13. 4. 2014 13:46

yowie:
ta Vaše zarputilost mi nedala a musím ještě jednou napsat pár řádek. Neustále se tu snažíte srovnávat Full Time z vedlejšákem. Když už tedy máte nastudováného Hassmanna, tak kde tvrdí on, či Amway, že to je práce na full time????
Kde??? Kde? Kde? Nikde yowie, nikde!!!
Vždy, VŽDY je zdůrazňováno, že se jedná o vedlejší příjem za cca.10 hod.týdně (a to valná většina lidí se tomu ani tolik nevěnuje).
Minimálně ze začátku a když pak Vám Amway vydělává, tak se můžete rozhodnout, že se stane vaším hlavním. PROČ TO POŘÁD FANATICKY IGNORUJETE?????? A Z ČEHO VYCHÁZÍTE ŽE TO POŘÁD CPETE DO FULL TIMU OPRAVDU ASI NIKDO NEPOCHOPÍ.
A blábol typu, že Vám to někdo povídal, nebo jste to četl na net-diskusi je nesmysl. Bůh ví, kdo to tam napsal a jestli vůbec.

Vaše tabulka průměrných příjmu dokazuje, že Amway byznys vydělává, nikoliv že nevydělává, jak tu pořád tvrdíte. 60 tis.Kč ročně bokem je dobrý
Stejně jako u jiných oborů se odměna rovná investovanému výkonu. Záleží na snaze, šikovnosti, naučitelnosti, době strávené prací atd ( stejně jak jste to popsal vy např.u živnostníka apod. Mimochodem že živnostník dostane podporu na rozjezd od Úřadu práce je sice možnost, ale né jistota a není vůbec sranda jí dostat. Navíc tu činnost musíte umět, takže opět náklady na školení a školící materiály, které jste opět vyignoroval, jak je Vaším zvykem ).

A jako argument, že v Amway vydělat lze a to velmi slušně, jsem Vám dal odkaz na to, kolik je nových 21% a kolik je jejich průměrný příjem i kolik byl rekord. Opět jste to vyignoroval. Proč asi, hmmm???

Dle Vaší fanatické "logiky" o průměru totiž vyplývá, že člověk by se neměl pouštět do ničeho, protože nemá garantovaný úspěch. Tzn.nezačnu posilovat, protože jsou v průměru Češi s nadváhou a tak dle Vás se nemám ani snažit...nemá to cenu, když Češi mají nadváhu.
Nebudu se snažit dělat sport, když na Olympiádu jedou jen 3 z republiky.
Nezačnu podnikat, když 90% OSVČ nepřežije 10 let atd. Žijete si ve svých číslíčkách a totálně ignorujete, že se bavíme o lidech, kteří jsou líní i pracovití, věnují tomu různé množství času, mají jiné motivace, někomu stačí 3 tis bokem, někomu je málo 30 tis atd. Úspěch není v Amway garantován, ale je možný s nicotnými náklady ( např.vedle toho Vašeho řemeslníka ) a navíc s pomoci zkušených lidí, kteří z logiky byznysu mají zájem na tom, aby jste jako nový člověk vydělával. Ale záleží na konkrétním člověku, jestli nakonec bude nebo nebude dělat. Za pouhé členství Vám nikdo pasivní příjem nedá.

Čiší z Vás, že jste teoretik, který v životě žádné podnikání nedělal, nemáte ani potuchy, co to jsou náklady na reklamu, školení, účetnictví, know how, náklady ztracené příležitostí, fixní náklady, náklady na zaměstnance, provozní náklady atd. Vy chcete jen dokázat, že v Amway to nejde a na to si taháte argumenty z Herbalifu, jiných MLM, finančního poradeství a blábolů z diskusi....gratuluji

A sám nemáte v ruce nic, co by mělo šanci Vám do 5-10 let zařídit pasivní příjem byď jen 40 tis.měsíčně bokem, ale usurpujete si právo tvrdit, že to v Amway nejde, když jsou desetitisíce lidí, kteří se na to ročně DOPRACUJÍ. Slovo dopracují je zvlášť důležité, protože jen že v tom jsou jim nezajistí příjem. Chápu...vy to máte jinak. Vy se v práci věnujete místo práce diskusím o Amway, ale sorry, tak to většinou na světě nechodí. Většina lidí v práci maká. A to za to 2/3 lidí nemají ani ten průměrný příjem.

Už chápu, proč admin na www.amway-fakta.cz Vaše příspěvky s tapetováním promazal, protože jste porušil pravidla diskuse. Máte jeden jediný argument, který neustále hystericky opakujete bez ohledu na to, kolik lidi v Amway i mimo Amway Vám ho fakty vyvratilo. Jste fanatik, co tvrdí, že když je průměrný příjem v Amway cca.60 tis Kč ročně, tak to dle Vás znamená, že není šance vydělat si např. půl milionu ročně. A to tvrdíte bez ohledu na to, že jsou desetitisíce lidí, kteří toho nově dosáhli jen za minulý rok (viz.oficiální čísla ).

Pokud ta Vaše argumentace odradí od Amway někoho, kdo čeká zázrak a peníze bez práce a snahy, tak hurá....aspoň nám nebudou kazit pověst.
Ten kdo ale chápe, že je chytré investovat nějaké úsilí, práci a čas na naučení a tím si po troškách bokem ke svému povolání vybuduje stabilní postupně rostoucí příjem se fakt nedá odradit vaší demagogii a naopak nám tím moc pomůžete. Zrovna včera mi jedna slečna čerstvá v byznysu říkala, že tuto diskusi četla a že díky ní pochopila, proč jsou na Amway i negativní názory. Cituji:"To fakt rozšiřují znuděná neschopná telátka, co by spíš měla začít makat na svém žívotě a nebo si najít ženskou, protože jim ten nedostatek sexu už fakt leze na mozek. Mají prostě tak nudní život, že se naváží do jiných životů. Asi jim vadí, že někdo se o něco snaží a má šanci to změnit, kdežto oni ne." Konec citátu.

Takže díky yowie za to že jste. Vaše demagogie je moooc úspěšná. Vedle Vás jsem já ( i když píšu třeba z hrubkama ) vyrostl na IQ 150 a celý Amway byznys také. Díky a teď už fakt sbohem. Kdyby něco, jsem na www.amway-fakta.cz, případně www.amway-nazory.cz
Karlsbad_1978
Návštěvník

Odeslat příspěvekod yowie 13. 4. 2014 15:47

Karlsbad: Ach bože, opět jsme se vrátili o týden zpátky. Tak já Vám to ještě naposledy vysvětlím, ano? Už mě Vaše natvrdlost také přestává bavit. Účetními termíny umíte šavlovat pěkně, ale ta matika, ta Vám nějak nejde...

Proč opět používáte 60 000,- ročně v průměru, když je to americký průměr a ne český? Ale budiž!

Na chvíli tedy počítejme s tím, že opravdu průměrný český Amwayák vydělá 60 000,- ročně.

Amwayáků je u nás aktuálně 28 000.

Tedy 28 000 * 60 000 = 1 680 000 000,- Tzn. Amway by podle Vás měl v ČR ročně rozdělit na provizích miliardu a 680 milionů korun.

Ale ono to nějak nesedí pane Karlsbade...

Jak může česká pobočka Amway s tržbami 380 000 000,- ročně rozdělit na provizích každý rok 4,5krát víc, než si vydělá? To Vám jako dává Amway ty produkty zadarmo a ještě Vás dotuje víc než miliardou ročně jen tak?

Tak to je bomba! Beru zpět své odmítnutí a chci k Vám! :-) :-) :-)

No a teď zpátky na zem. Zaslechl jsem, že na provizích se v českém Amwayi rozdělí cca 150 000 000,- ročně.

Tedy opět trochu matematiky:

150 000 000/28 000 = 5357,- ročně...

Pokud je to číslo vyšší, či nižší, můžete mi ho sem konkrétně napsat, jak už jsem Vás několikrát neúspěšně žádal. Nicméně i kdyby bylo dvojnásobné, tedy cca 10 700,- ročně, tak je to pořád hodně velká bída...

A nakonec, ten Váš pasivní příjem - důchod 40 000,- měsíčně, tedy 480 000 ročně.

Zkusme tedy nemožnou hypotetickou situaci, kolik lidí by takový pasivní příjem mohlo mít z těch cca 150 000 000 ročně rozdělených provizí?

150 000 000/480 000 = 312,5

Tedy pokud by Hassmann a další leadeři, stejně jako všichni aktivní dealeři za rok z nějakého důvodu nedostali ani korunu, tak z těch 28 000 lidí by byl takový důchod umožněn jen 312 lidem.

Jenže Hassmann se určitě o peníze připravit nedá a zadarmo ti dealeři pracovat taky nebudou...

Jinak na forum amway-fakta.cz už nemám důvod chodit. Toto fórum jsem založil proto, že ani Vaše, ani moje příspěvky zde nebudou účelově mazány.

A nakonec, slečně (pokud si nevymýšlíte) vzkažte, že jí ten "důchod" od Amwaye velmi přeji! Nicméně ten sex by měla trénovat spíš ona, protože vzhledem k těm číslům si bude zřejmě muset chodit přivydělávat na Perlovku a postarší dámy většinou už musejí chodit za míň... :-)
yowie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Karlsbad_1978 13. 4. 2014 17:16

Yowie:
28 000 členů se nerovná aktivním členům...a to moc dobře víte i z té americké statiskty...tu charakteristiku jste sám citoval.

1)
Co Vám není jasné na tabulce s novými kvalifikacemi na 21% a výše a z průměrnými přijmy na těchto úrovních? Jako důkaž, že když člověk dělá, tak to jde Vám to nestačí?

2)
Proč jste mi nevysvětlil důvod vašeho fanatického srovnávání Full time zaměstnání s vedlejšákem v Amway? To je to tak nepochopitelný, že srovnáváte 2 rozdílné činnosti? To podle Vás fotbalista "vesnického klubu" pracuje stejně jako fotbalista národního mužstva?? A tudíž mají mít i stejné výsledky a příjmy?

3)
Proč si pořád myslíte, že každý kdo má Amway registraci musí aktivně byznys budovat???? Todle fakt není zaměstnání. I ze statistiky firmy je zřejmé, že větší část lidí jej nebuduje a dobrovolně jej využívá jen k nákupům, popř.příložitostnému prodeji se ziskem pár stovek. Co Vás k tomu vede, že pořád počítáte registrovaný = aktivní?

Očekávám nějaké rozumné vysvětlení. Bez zabíhání do jiných MLM, fin.poradců, či odpovědí typu "jeden Amwayák na diskusi psal"

PS. Kolegyně Vám vzkazuje, že jejím cílem není BÝT PRŮMĚRNOU. Jestli je to Vaším cílem,prosím.Ale ona chce nadprůměrně výsledky a tak tomu bude věnovat i nadprůměrnou aktivitu. Je si vědoma toho, že tzv.průměrný Amwayák nedělá nic.

A ptá se na 4 otázky:

A/ Co je tak nepochopitelného na tom, že průměrný registrovaný člen Amway nic moc nedělá? Vy znáte nějakou dobrovolně konanou činnost, která vede k lepšímu životu, kterou by dělali všichni, případně většina? Např.Zdravá strava? Cvičení? Proč to větší část lidí nedělá, když to prokazatelně vede k lepšímu a delšímu životu....a to je dokonce víc než peníze? Proč to nedělají, když je to pro ně dobrý?

B/ V jaké lidské výdělečné činnosti mají lidé garantováno že všichni uspějí bez ohledu na jejich výkon??? Když to tedy požadujete od Amway těmi svými rovnostářskými výpočty

C/ Proč ignorujete tabulky nových kvalifikovaných 21% a jejich prokazatelné příjmy?

D/ Když máte rád ty tabulky, tak jak je možné, že průměrný Čech nevydělává ani průměrný příjem a to dokonce ani v případě, že se odečtou nejvyšší TOP příjmy, které průměr uměle nafukují???


Těším se na VŠECHNY ODPOVĚDI s jasnými fakty
Karlsbad_1978
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mikicz 13. 4. 2014 17:53

Fakt je že jsi magor. Na jakékoliv argumenty odpovídáš jako zaseklý kolovrátek, rozpory tvých tvrzení s realitou ignoruješ. Divím se že někdo má ještě chuť a sílu s tebou diskutovat.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků