Tomáš Marný píše:Nemohl byste mně někdo napsat, co nám chemická rota uvaří zítra v závodce k obědu? Je to stejně inteligentní dotaz, jako toho pitomce přede mnou. Díky za ujištění.
V pohodě, já se s tím, že jsem "pitomec" smířím. Vzhledem k tomu, že si nepotřebuju nad někým "honit" tričko a spamovat zde nejen toto vlákno, tak více v SZ. Nejen v tomto vkláknu je několik otázek, které se dají jednoduše zistit a i přesto zde uživatelé napíši a zeptají se. Většnou dostanou slušnou odpověď. Četl jsem si podrobné podmínky ke KK a tam nebylo, to na co jsem se dotazoval specifikováno. Pravda mohl jsem si zavolat na infolinku, ale právě vzhledem k tomu, že se tady uživatelé ptají na různé dotazy, jsem toto neviděl na závadu a mohlo by to pomoci dalším "pitomcům". Pořád být radši "pitomec" než platit kvůli blbým dvou set korunám (připsaný bonus) zbytečně úrok, za to, že jsem nevyrovnal celkovou utracenou částku. V ČS je totiž vše možné. Tímto se omlouvám všem inteligentním diskutujícím za můj pitomý dotaz.