Mně se moc líbilo v Györu. Jel jsem tam úplně "na blint" na otočku na víkend, prostě jsem si koupil jízdenku (chtěl jsem od Student Agency, ale bylo vyprodáno tak jsem jel s Orange Ways) a hotel - "Termál Panzió Hanekám", jen hned naproti lázním, pouze se přejde takové malé náměstíčko.
Vstupné do lázní tuším na naše 350 Kč na den (tedy levnější než v Praze do bazénu

), dva bazény 36 °C, dva 37 °C a pak něco venku. Dva tobogány (ty ale byly se "studenou" vodou do normálního bazénu, tuším byl jeden venkovní a jeden vnitřní. Určitě se tam ještě někdy podívám.
-- 4. 11. 2014 09:08 --Jen bacha - pokud bys jel s Orange Ways - ti tě vyhodí na dálnici u benzínky a dostaň se do města jak umíš. Já šel tam pěšky asi hodinu, než jsem došel k Tescu, odkud jsem jel bezplatným autobusem do centra.
Zpátky jsem jel už taxíkem. Prý tam někde něco má jezdit, nějaká MHD, ale nepodařilo se mi vypátrat. Student Agency zajíždí do města.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.