GE Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dr._lukas 16. 6. 2015 22:04

Mě ty 2% v Globuse vyhovují, i proto jsem po ukončení akce 4% navíc v průběhu prvního půlroku, kartu neukončil..Je zdarma do konce září...Další karta, která vrací ihned 2% za nákup v Globuse je Kooperativa od Šiditelny..Citibank nebudeme počítat, protože je potřeba utratit 25 tisíc, aby člověk bonus vybral..
dr._lukas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod davsopl 16. 6. 2015 22:26

astrapa píše:A všechny je koupí Česká spořitelna :-) Citi, Zuno, Equ, GE. A vrátíme se do náruče staré dobré spořky, od které jsme všichni kdysi utekli :D


Ale doprčic! Snad to tak opravdu nedopadne. Citi a GE mě fakt bude líto. ;-]
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod davsopl 16. 6. 2015 22:56

dr._lukas píše:...Citibank nebudeme počítat, protože je potřeba utratit 25 tisíc, aby člověk bonus vybral..


Naopak Citi bank má daleko lepší program (Citi Club) než GE (Bene+). Restaurace u GE úplně vynechali. Pokud tím platím každý den, tak ty bonusy naskakují vcelku rychle. Vybírání vratek po dosažení 500 bodů je jistota banky, že ty KK budou aktivní. Podobně to mají s vratkou poplatku za vedení KK v prvním roce - vrací se až po min. 1 platbě v daném zůčtovacím období.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod franko_cz 17. 6. 2015 05:49

Mně ten systém vratek u Citi Life také více vyhovuje než automatické připsání na kartový účet jak má GE. U GE člověk ty peníze hned "prožere", naspořené citi prémie jdou už pak přesměrovat třeba někam jinam na spoření apod. Jenže stejně jde o akademickou debatu, protože když skončí Citi a vratky u GE tak ostatní - Cetelem nebo KKK ty vratky osekají taky.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 6. 2015 15:01

eR99 píše:Do konce června budu rušit BÚ (končí úročení 2%) a při té příležitosti holt zruším také KK...


Byl jsem prekvapeny/*****, chtel jsem zrusit ucet kuli zmene podminek a bylo mi receno a zrealizovano, ze ucet se zrusi az o 30 dnu, protoze mam k uctu i debetku. A pry zmena sluzeb se netyka karet ale jenom uctu? Je to spravny postup?

Protoze mi bylo receno, ze pristi mesic mi nauctuji poplatek 190kc , protoze mi neprijde platba 7000? WTF??
Tak jsem si vynutil cislo uctu(protoze to bude nejaky docasny ucet k te karte), kde poslu 7000.-, abych se vyhnul poplatku. A oni mi to koncem cervence preposlou + zbytek 200kc , ktery tam musel zustat.

Co ma tohle znamenat ? Naco mi psali mail, ze kdyz nesouhlasim se zmenou podminek, muzu ucet okamzite zrusit bez vypovedne lhuty?? Jsem se opet presvedcil, ze bankstri nesmime litovat a nic odpoustet a cucat jak jenom jde :!: Kdo mi zaplati urok ze 7000.-, ktere mi tam mesic budou lezet?
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 19. 6. 2015 16:45

:shock: Těch 8 korun úroku bych jim snad odpustil. Chápu-li správně, nejdříve je nutno zrušit debetky a pak teprve účty.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 6. 2015 18:19

tj, ale nazlobil mne pristup. Kdybych se nezeptal, proc mi nevyplati i tech 200Kc, mi rekl, aby meli z ceho pristi mesic strhnout poplatek.

Ale na druhou stranu nechapu, proc by meli neco strhavat, kdyz muj ucet nyni neexistuje a je nejaky technicky navazany na debetky.

Proste vychcany pristup, spolehaji, ze lidi to nereresi po mesici zjisteni, ze jim priso o 190 mene...a pravdepodobne bude GE v pravu, podminky jsem nestudoval.

A nejde o uroky, ale o princip, proc jenom tak musim nekde posilat 7000 za nic
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod ripper6 19. 6. 2015 22:32

Jak je to s tou GE? Byl tehdy clanek ze zde ma koncit nebo snad jen to prodat, pripadne ze to asi nekdo koupi? Bude tedy dal GE? :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod dr._lukas 20. 6. 2015 03:09

Udajne prodani uz jsou nekomu, kdo pro ne hleda noveho vlastnika..Pobocky zacinaji taky osekavat..u nas v Globuse do konce leta konci..I takove malickosti, jako zprovozneni normalniho smartbankingu vypustili..Kreditky dodrbou na podzim..Genius Gratis je posledni produkt, ktery snad jeste nejakou dobu vydrzi..staci vsak mala zmena, pouhy nuceny pohyb na uctu a rozloucime se uplne..Zdarma ucty vcetne vyberu z ATM mam dalsi tri..takze by to bylo i bez ukapnuti slzy :-D
dr._lukas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod fikyyCZ 20. 6. 2015 08:22

u Ge me uz jen drzi vklad na ucet zdarma treti osobou a zatím vraceci kreditka, jinak me stve, ze nemaji prakticky vkladomaty
Drive jsem tu byl pod nickem Fikyyy
fikyyCZ
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod GuruJára 20. 6. 2015 08:26

Me tedy vyhovuje jejich IB i aplikace pro Android a bezny ucet s na pomery vysokym urokem.
GuruJára
Návštěvník

Odeslat příspěvekod davsopl 20. 6. 2015 18:55

IB je pravada jeden z těch lepších ale smartbanking mě moc nevyhovuje. Neumí ani sken QR kódů.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aneta.mottlova 21. 6. 2015 09:24

Ano, IB jedno z nejlepších. Otázka, co se stane, až to všechno koupí někdo jinej.
aneta.mottlova
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fremantle 21. 6. 2015 10:23

No nic, co by se stalo - do IB si dá jiné barvičky a jede se dál. Vývoj IB není levná záležitost a nelze očekávat, že nový vlastník bude chtít hned proinvestovat značnou částku hned po akvizici na poměrně zbytečný výdaj.

Se smartbankingem už ale nejspíš nic neudělají, jen mě udivuje, jak ten bazmek někdo může nazvat dobrým - je to jedna z nejhorších aplikací, co jsem viděl, pod její úrovní je už jen Citibank.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod ripper6 24. 6. 2015 04:45

dr._lukas píše:Udajne prodani uz jsou nekomu, kdo pro ne hleda noveho vlastnika..Pobocky zacinaji taky osekavat..u nas v Globuse do konce leta konci..I takove malickosti, jako zprovozneni normalniho smartbankingu vypustili..Kreditky dodrbou na podzim..Genius Gratis je posledni produkt, ktery snad jeste nejakou dobu vydrzi..staci vsak mala zmena, pouhy nuceny pohyb na uctu a rozloucime se uplne..Zdarma ucty vcetne vyberu z ATM mam dalsi tri..takze by to bylo i bez ukapnuti slzy :-D

Me toho moc ani uz nedavaj :-))
Ten produkt znam, ale k cemu tak byl? Hezky jako nabidka, ale kdyz nesezenes lidi je ti to stejne k...
Nevim jak ty nebo tady ostatni, ale ja nikdy nesehnal ochotny lidi zalozit nekde ucet i kdyby ho meli zadarmo. To ti reknou (mladej kamos 28 let), hele mam tady Ceskou Sportku, celkem spokojenost. Mam tam sporak, ted me dali balicek, kde muzu vybirat zadarmo z bankomatu. Navic mam bankomat vedle baraku. Ze zaplati treba kilo je mu tusim jedno.

Ja mam tu kreditku Genius Gratis, starsi produkt co uz GE nedava :-D
Jen tak me lezi a je plna.
Jen tehdy mela horsi urok co vim 2,2%/mesic?
Pripadne u splaceni do KK, ktera je vlastne nejlepsi na trhu?
Jak koukam, GE KK Gratis urok dnes taky nekde 23,88%, rpsn nekde 33%?
Nacvakal jsem Cetelem, urok to podobny + rpsn snad 36% to hodilo + poplatek za kartu.
City karty taky nic moc.
Asi je to vse +- podobny? :-)
Jen me to zajma pro pripad, kdyby neco ;-)

A ano GE tam je podminka 7500czk mesicne na ucet. Vzhledem k tomu jaky maj uroky u pujcek, rpsn tak nevim nevim zda tam dal zustanu. Me u GE vyhovuje ze si lepsi pamatuju cislo uctu, pobocka je hned pred barakem (se za mnou stehovali - nahoda).

-- 24. 6. 2015 05:53 --

fikyyCZ píše:u Ge me uz jen drzi vklad na ucet zdarma treti osobou a zatím vraceci kreditka, jinak me stve, ze nemaji prakticky vkladomaty

Jak to? Co to je za produkt ze mas vklad zdarma treti osobou? :shock:
S tim byl vzdy problem. Kdysi porad zdarma, ze ceniku sice bylo napsany asi 70czk, kdyz pude napr kamos kolem banky a neco me tam vlozi.

Prave tohle zvlast driv bylo lakadlo. Banka mela celkem pobocky a kdyz jel kamos ze zahranici, tak me napr nekde v Brne vlozil prachy. To nechtel z SK nic posilat, nebyla ani SEPA nebo tak neco.
Nastesti nikdy to nebylo uctovano a to jsem se jeste znamich ptal.
Najednou me tam sel nekdo vkladat je to tak pul rok mozna vic a pani u pokladny ze ale to stoji penize. Tak osoba odesla. Ja se pak na to ptal a voni ze je to normalni.
Me to teda normalni neprijde, za to ze tam nekdo vklada penize do banky, tak uctovat si 70czk! :shock: By mohli bejt radi, ze jim nekdo prachy nosi. By me zajmalo co by delali, kdyby se lidi domluvily a ze srandy vsichni zacali jen vybirat :D
ripper6
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků