D.roak píše:No s tím creedem souhlasím . Z creedo učtu odepsáno. Ale na účet ještě nepřipsáno ale ješte mají čas do 7.1.2016
Zatím stále nepřipsáno.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
D.roak píše:No s tím creedem souhlasím . Z creedo učtu odepsáno. Ale na účet ještě nepřipsáno ale ješte mají čas do 7.1.2016
D.roak píše:tak se mi dneska někdo z Bohemia energy dneska ozval. Ale v tak nevhodnou dobu že jsem na ně neměl vůbec čas.
astrapa píše:K 31.12. jsem skončil. Zálohy mám stále na SIPUVzhledem k tomu, že EEE vybírá zálohy měsíc předem, měly poslední zálohy být na listopadovém SIPU. Mám je na tom prosincovém i lednovém
Neberu to zle, zálohy vyreklamuju, ale moc to zautomatizované teda nemají.
Jestli tomu jde nějak zabránit to nevím. Měl by si to asi každý sám vyřídit s danou firmou aby mu peníze přes SIPO neinkasovali. Jediné co by mělo asi jít je požádat na poště o vystavení nového dokladu SIPO bez té konkrétní platby ale to je asi zpoplatněná služba a pokud se ta platba opakuje i další měsíce tak chodit na poštu každý měsíc a tu platbu takto rušit.D.roak píše:Jde něják zabránit společnostem co už nemají na tvém sipu co dělat aby si mohly žádat peníze: Sipu nerozumím nepoužívám ho děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků