Hledám investora. Vrátím dvojnásobek investované částky.

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod bizs 29. 8. 2016 14:02

Klient ps píše:Nový číslo....
Neznám z a v e d e n é h o podnikatele, který by si změnil číslo. Tak aby na něj polovina zákazníků poztrácela kontakt.
Tohle není hraní na detektivy, tohle je jen eliminace velkohobých 20letých kvákalů, kteří si pravděpodobně nikdy nevydělali korunu.


já si číslo nezměnil. jen jsem si pořídil nový k účelu komunikace s investorama.

-- 29. 8. 2016 15:03 --

Mrusnok píše:Kazí to vztahy? Aha, takže předpokládáte, že nebudete peníze schopen vrátit, nebo jak to mám chápat? Chcete půjčit peníze, ale jaké zajištění nabízíte ? zástavu nemovitosti, pohledávek nebo movitých věcí? Nebo ručení třetí osoby?

nemovitost nemám. Mohu ručit směnkou. Peníze vrátit mohu. Mohu dokázat finanční výsledky firmy serióznímu zájemci. Nebudu vše vystavovat veřejně někde na fóru.

-- 29. 8. 2016 15:06 --

Dr.D píše:Jestli vážně sháníš investora, tak takhle podezřele ho nenajdeš. Pokud přestaneš být tajemnej, tak dostaneš spoustu nevyžádaných rad a OT, přesně jak se obáváš. Ale máš šanci, že ti přijde SZ od někoho seriózního.
Uvažuj, kdo seriózní by se ozval, na tak pofidérní nabídku?


určitě se najde már lidí co pochopí mojí schovívavost a opatrnost. Komunikovat mohu s zájemcem o všema všše mohu doložit. Pouze nechci takto na fóru vystavovat všechny informace. Pro někoho nelogické. Pro mě logické.
Naposledy upravil bizs dne 29. 8. 2016 14:06, celkově upraveno 1
bizs
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Klient ps 29. 8. 2016 14:06

Mrusnok píše:Kazí to vztahy? Aha, takže předpokládáte, že nebudete peníze schopen vrátit, nebo jak to mám chápat? Chcete půjčit peníze, ale jaké zajištění nabízíte ? zástavu nemovitosti, pohledávek nebo movitých věcí? Nebo ručení třetí osoby?

nemovitost nemám. Mohu ručit směnkou. Peníze vrátit mohu. Mohu dokázat finanční výsledky firmy serióznímu zájemci. Nebudu vše vystavovat veřejně někde na fóru.

Budeš mít problém podepsat notářský zápis?
Naposledy upravil Klient ps dne 29. 8. 2016 14:13, celkově upraveno 1
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod bizs 29. 8. 2016 14:13

Protože podle mého čísla se dá dohledat vše ostatní. Pořídil jsem si služební číslo. Co je na tom divného?
Už jsem to zde psal. Firma generuje tolik peněz aby se uživila a pokračovala v chodu. Za předpokladu, že v den vytvoření obchodu dostanu zaplaceno od eshopů tak mám i na rozvoj. Bohužel eshop čeká 14-45dní jestli nenastane vrácení zboží/služby od zákazníka a pak mi následující měsíc po skončení této lhůty dovolí vystavit fakturu s 30denní splatností.
Tím se tvoří určité množství peněz které se akumuluje na účtech v provizních systémech eshopů a které kdybych měl dostupné ihned tak nenastává tento problém..že není dostatek na rozvoj.
Prodám zboží. Náleží mi provize 50tisíc. Dostanu jí až za 60dní. Logicky mi to udělá paseku ve financích..když to 4měsíční okno financuje firma..a pak nemá na vlastní rozvoj.

"Budeš mít problém podepsat notářský zápis?"
Netuším proč bych měl mít problém podepsat.
bizs
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Klient ps 29. 8. 2016 14:16

Protože investor, který chce do něčeho investovat si zkrátka o své investici bude chtít zjistit vše. Musíš být transparentní. To staré telefonní číslo by k tomu posloužilo nejlépe. Zda-li tě na něm nepronásledují neuspokojení veřitelé nebo zda není odpojeno pro neplacení.
Tvůj amatérismus hraničící s diletanstvím a je k smíchu.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod bizs 29. 8. 2016 14:28

Každý má nějaký názor. Možná nejsem profeionální pisatel inzerátů pro získání investice, ale vím, že by to nebylo o nicem lepší kdybych tu uvedl vše. Anonymita je základ pro kohokoliv kdo si váží svého soukromí. Soukromý telefon se nedává na potkání cizím lidem a už vůbec ne na internetu veřejně. Pokud někdo nedokáže pochopit, že jsme si zřídil služební číslo abych oddělil investory na jiný telefon než rodinu a blízké tak to už není můj problém.
Na telefonu dostupný jsem. Na emailu dostupný jsem. Když mi napíše někdo kdo má zájem tak dostane vše co potřebuje aby byl informován natolik, aby se rozhodl jestli se se mnou chce sejít a investovat nebo ne. Veřejně jsem napsal dostatek věcí aby někdo věděl jestli má zájem nebo ne. Pouze na fórech má spoustu lidí potřebu příspěvěk řešit a komentovat ikdyž zájem formou telefonátu nebo emailu neprojevili. Takovým lidem se říká rejpalové co nemají na práci nic jiného, než komentovat něco co je vlastně vůbec nezajímá.
bizs
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Klient ps 29. 8. 2016 14:29

Průšo, ale ty jsi psal, že máš zavedenou firmu.
Teď píšeš, že staré číslo bylo pro rodinu a přátele. Pak nechápu kam ti volali zákazníci tvé zavedené a prosperující firmy.
Jsi úplně mimo kašpare.
Slyšel jsi někdy o factoringu?
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod bizs 29. 8. 2016 14:34

zákazníci? Pokud neumíš číst, že dělám affiliate tak už nevím jak ti poradit.
V affiliate byznysu nepotřebuji komunikovat s společtnostma které propaguju vůbec telefonem. Vše se řeší elektronicky emailem či přímo v provizních systémech. Já nemám žádné zákazníky. Propaguju ty firmy které se mi líbí. Firma kterou propaguji je sice odběratel mých služeb protože mi dává provize za prodeje..ale není to můj zákazník.
O factoringu jsem neslyšel. Ale to ze mě nedělá amatéra. Řekl bych, že ten pojem nebude znát tak 95% podnikatelů.
Ten factoring by mi řešil jen malou část toho problému. Hlavní problém je ta až 45denní lhůta ve které tu fakturu ani nemůžu vystavit. Další je, že se faktura vystavuje většinou až následující měsíc. Z 4 měsíců bych čekal 3.
bizs
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mobilman 29. 8. 2016 14:43

Asi dost dobre nechapu ten Affiliate a tu popisovanou mezeru v prodeji zbozi, kterou je potreba nejak pokyt tou investici. Navic pokud je firma zabehla znama tak proc je nutne registrovat pro investory domenu (kdyz email na seznamu ap. by byl ihned a zdarma a ucel to splni taktez) a proc neuverejnit nejake obchodni vysledky ap., s tim ze duverne detaily pak privatne hodne vaznemu zajemci uz individualne.

Nemohu se z bavit dojmu, ze bych do neceho takoveho proste jak je to prezentovano investovat rozhodne nemel. Ty odpovedi na ruzne dotazy tomu velice nahravaji.
mobilman
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod bizs 29. 8. 2016 14:44

Uvedu příklad. V květnu jsem udělal u jedné firmy asi 50tisíc. 45dní čekací doba od prvního června (protože ten den se uzavřel květen) Takže cca 16července se to uzavřelo co vše se mi bude proplácet co kdo vrátil a kdo ne...1.srpna mohu vystavit fakturu s 30denní splatností na částku 50tisíc. Reálně většina firem proplácí až ke konci této splatnosti.
Pokud jsem tedy udělal prodej 1. května tak na provizi z něj čekám do 30.srpna. Tedy Až 4 měsíce od prodeje.

to je ta nejčernější varianta. teď uvedu tu nejrůžovější.
1.května udělám obchod. 15.května je uzavřený. 1.června můžu vystavit fakturu s 30denní splatností.
Tady čekám pouze dva měsíce.

-- 29. 8. 2016 15:50 --

Mobilman: uvedl jsem, že mám za rok zatím z 230K 550K.
239% původní částky.
Uvedl jsem obor ve kterém podnikám a proč potřebuji investora. Detailně jsem popsal proces prodeje a výplaty. Jediné co jsem neuvedl bylo moje osobní telefonní číslo a můj osobní email ale pracovní.
bizs
Návštěvník

Odeslat příspěvekod radecekh 29. 8. 2016 15:05

Čemu říkáte peníze na rozvoj? Na co konkrétně je potřebujete? Pokud na něco fyzického, tak není problém, abyste tím fyzickým ručil investorovi. Pokud na služby, vykvákněte se, na jaké služby.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod Jack111 29. 8. 2016 15:07

bizs: A tvůj společník nemá nemovitost, kterou byste mohli ručit?
Jack111
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S474N 29. 8. 2016 15:22

A kolik teda realne pozadujes po investorovi?

Mimochodem, bezny zamestnanec funguje s minimalne "jednomesicnim oknem", ty pises, ze mas okno 4 mesice. Ale pokud mas byznys vice nez 4 mesice, tak mas prece pravidelny prijem (jen s tim rozdilem, ze ti porad ve vzduchu visi ty 4 mesice, ale i ty dostanes za 4 mesice zaplaceno).
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod bizs 29. 8. 2016 15:31

radecekh píše:Čemu říkáte peníze na rozvoj? Na co konkrétně je potřebujete? Pokud na něco fyzického, tak není problém, abyste tím fyzickým ručil investorovi. Pokud na služby, vykvákněte se, na jaké služby.

Finance jdou na propagaci výrobků které propaguji.
Zatím to probíhalo pokus/omyl. Proto je zatím jen 239% z původní investované částky.
Nechal jsem si ale vytvořit statistický nástroj který je dělaný mě na míru.
Každý jeden banner či odkaz má svojí statistiku. Vždy se vyzkouší vše během delšího období a ponechá se ve funkčnosti jen to nejvýkonější a osvědčené.

-- 29. 8. 2016 16:34 --

S474N píše:A kolik teda realne pozadujes po investorovi?

Mimochodem, bezny zamestnanec funguje s minimalne "jednomesicnim oknem", ty pises, ze mas okno 4 mesice. Ale pokud mas byznys vice nez 4 mesice, tak mas prece pravidelny prijem (jen s tim rozdilem, ze ti porad ve vzduchu visi ty 4 mesice, ale i ty dostanes za 4 mesice zaplaceno).


Ano. kdybych nejak zazracne toto okno vymazal tak jsem happy a nepotrebuju investora. Prave , ze kdyz z vlastni rezervy musim vzit tuto castku na pokryti 4mesicu tak se mi ta castka nikdy nevrati pokud to okno 4mesicni nejak nezaplnim dalsima penezma. Je naprd nemit na propagaci vyrobku kdyz by to vydelalo dalsi penize..a realne se ten mesicni zisk mohl neustale zvetsovat. Takto akorat dokazu udrzovat tu propagaci co delam ted...uzivi me to...ale firma neroste. Potrebuju 200 tisic minimum. Mesicni prumerny prijem je nekde na 46tisicich. Investuju 20. 20stoji chod firmy a zase vygeneruju pouze 46+-.
bizs
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 29. 8. 2016 15:51

No, nevím, jestli tady někoho najdeš. Chceš ručit pouze směnkou - tedy bezcenným cárem papíru, pokud ti není co vzít (například nemovitost).
Od rodiny a přátel si půjčit nechceš, banka, kde bys bez problémů dostal úvěr kolem 10 % (někdy i méně) tě taky nezajímá.

Takže jediné, co se dozvíme, je nabídka na zhodnocení 100 % p.a..
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod osobne2 29. 8. 2016 15:54

Pujc si na zonky. ;-)
osobne2
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků