LOANIS

Spotřebitelské úvěry, kreditní karty, leasing

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod loanis 2. 9. 2016 15:45

Zajímavá fraška. Nikoho absolutně nezajímáme, jen máte všichni potřebu nás řešit a šířit - archivovat nepravdivé zprávy o naší společnosti.

Emotivní příspěvky? Řeknu to takto - my jsme p. Horkému vyšli max. vstříc NAD RÁMEC našich povinností. Jeho chování vůči naší společnosti tedy beru jako silně nekorektní a dětinské. To je vše co k tomu mohu veřejně říci.

Insolvenční návrh? To bychom museli někomu ale něco dlužit nejprve, že? My žádné finanční problémy nemáme a ani mít nebudeme.

Hoďte mi, Patriku, do zprávy Vaše celé jméno, datum narození a adresu, na které se zdržujete. Uvidíme jestli budete takový tvrďák i za pár dnů až vám dorazí obsílka. Díky.

-- 2. 9. 2016 16:49 --

Liquidair píše:loanis;
Je-li to vse v tomhle byznysu tak jak tvrdite, tak ocenuji, ze zde vkladate prispevky a snazite se uvest veci na pravou miru.
Notabene ocenuji vase podnikatelske zamery/principy. A jsem zvedav co teda pripravujete aby to bylo pro vsechny fer.
Co se tyce te vyzvy k stahnuti nejake te informace, tak to reste (nepomuze-li to vyvou) soudem. Neumim se vzit do vasi situace, ale asi bych to taky resil, kdyby mi nekdo siril nepravdive informace o me firme.


Sledujte nas, zanedlouho vypustime tiskovou zpravu s novymi informacemi. Na novy projekt se muzete tesit zacatkem pristiho roku. Diky za pochopeni. Zalovat to budeme, uz jsem to pravnikum objasnil, ted uz jen staci, aby nam pan Patrik sdelil identifikacni udaje, at muzeme zalovat konkretni osobu. Pokud je takovy nebojacny klucina jakeho ze sebe za pocitacem dela, urcite mi je bleskove zasle.
loanis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jednadva 2. 9. 2016 15:52

loanis píše:Insolvenční návrh? To bychom museli někomu ale něco dlužit nejprve, že? My žádné finanční problémy nemáme a ani mít nebudeme.

loanis píše:Firma nemá ani na vyplacení předmětné smlouvy, natož základní kapitál.

To první jste řekl vy, to druhé je citát z vašeho e-mailu. Nebo to není váš mail?
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod JPT666 2. 9. 2016 15:54

loanis píše:
Ano, jde na tom dělat byznys a vydělávat slušné peníze, pokud je vám opravdu ukradené, zda vaši klienti (věřitelé) budou denodenně okrádáni neseriózními dlužníky a vy je v tom budete vědomě podporovat. Potom hurá do toho, založte si podobnou firmu. Pokud ale máte nějaké svědomí a charakter, dělat tohle prostě nechcete ani za peníze, které vám to může vydělat.

Takže - naše firma stále existuje a stále dělá svoji práci - přeposílá splátky, kterou nemáme nijak zaplacenou a provoz tohoto dotujeme ze svého a ještě několik let dotovat díky naší blbosti / charakteru / poctivosti (říkejte si tomu jak chcete) budeme. Vědomě. Ale slušně vás žádám, abyste tu o naší firmě přestali šířit nepravdy (což opravdu lze klasifikovat jako trestný čin pomluvy) a abyste nás tu neoznačovali za zkrachovalce a podvodníky jen proto, že nechceme abyste na takovýchto platformách prodělávali kalhoty, protože vám tím děláme obrovskou laskavost.


Tak to je super, že to tak děláte, tak by to mělo být.

Sice to sem asi nepatří, ale Zonky to má v podmíkách tak, že může kdykoliv skončit (nebo když zkrachuje) a vyplatit investorům částku podle vlastního uvážení. Takže vpodstatě něco málo nad 0 Kč, když bude chtít. Takže to taky neni moc super. Takže to vypadá, že do P2P investic v česku rači nejít.

loanis píše:Btw. A toto opravdu není tajemství - LOANIS chystá zcela nový projekt s investicí v řádech desítkách miliónů CZK, takový, který bude mít smysl pro všechny zúčastněné strany.


To by bylo skvělé. Chtělo by to něco dlouhodobého, čemu by se dalo věřit a bude to mít dobré podmínky pro všechny.
JPT666
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod loanis 2. 9. 2016 15:57

jednadva píše:
loanis píše:Insolvenční návrh? To bychom museli někomu ale něco dlužit nejprve, že? My žádné finanční problémy nemáme a ani mít nebudeme.

loanis píše:Firma nemá ani na vyplacení předmětné smlouvy, natož základní kapitál.

To první jste řekl vy, to druhé je citát z vašeho e-mailu. Nebo to není váš mail?


E-mail je bohužel silně vytržen z kontextu. Ano, firma "nemá" na to, aby vyplácela miliony na jistinách věřitelům, kteří investovali za 50% p.a. nebo vyšší úrok (i přes naše upozornění a varování) a teď se diví, že jim to dlužníci nezaplatí, neznamená to ale, že neplní smlouvy či že nemá na své závazky.
loanis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jednadva 2. 9. 2016 16:01

Taky tam říkáte, že nemáte žádný základní kapitál. To nebude tak úplně ok, co myslíte? Nebo to má takhle každá zdravá firma? To asi ne. A na to tady asi lidi v diskusi naráželi. Tak co se vám konkrétně nelíbí?
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mrusnok 2. 9. 2016 16:02

Tak toho bych fakt bál, že bude někdo hrozit právníkama :mrgreen: Jinak, údaje pana Chrze jsou volně dostupné ve veřejném zdroji.
Podstatné není dluhy splatit, ale spíš to je být schopen splácet.
Mrusnok
Nadšenec

Odeslat příspěvekod loanis 2. 9. 2016 16:04

Přečtěte si moje předchozí příspěvky, nebudu se neustále opakovat. Řekl jsem, že jsme nezkrachovali, což se budete moci sami za pár měsíců přesvědčit až u nás uslyšíte v televizi.

-- 2. 9. 2016 17:07 --

Mrusnok píše:Tak toho bych fakt bál, že bude někdo hrozit právníkama :mrgreen: Jinak, údaje pana Chrze jsou volně dostupné ve veřejném zdroji.


To byste měl. Porušujete tímhle i své pravidla tohoto fóra - Pravidlo č. 7 Nedopošutějte se trestných činů.

Pomluvou je naplněna podstata trestného činu.

Zapomínáte, že zde nevyhrožuje běžný občan právníkama, jak to běžně bývá, ale firma, která je opravdu má.
loanis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jednadva 2. 9. 2016 16:08

Ale co to znamená "firma nemá ani na vyplacení předmětné smlouvy, natož základní kapitál"? Dejme tomu, že bych byl investor, po němž chcete peníze. Myslíte, že kdybyste mi řekl tuhle informaci, tak bych měl do vaší firmy investovat?
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod loanis 2. 9. 2016 16:10

MY po nikom nechceme peníze. Chce je dlužník / žadatel. My nejsme investiční fond. Přestaňte si to plést. Od p. H. jsme žádné peníze již nechtěli, to on je chtěl naopak od nás a taky je dostal. Přesně dle smlouvy.
loanis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jednadva 2. 9. 2016 16:14

No tak dejme tomu, že bych byl angel investor a chtěl do vás investovat. Myslíte si, že po přečtení vašeho e-mailu, který se dostal na veřejnost, bych do vaší firmy měl dát svoje peníze? Když přiznáváte, že vaše firma "nemá ani na vyplacení předmětné smlouvy, natož základní kapitál"? (Cituju váš e-mail.)
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod loanis 2. 9. 2016 16:17

Až uvidíte reklamu v televizi a v ostatních médiích na nový projekt s partnerem, který za námi stojí, tak se můžeme bavit. Samozřejmě právě proto mi vadí, že to p. H. zveřejnil. Nezasloužili jsme si to. Už vůbec ne od něj, kterému jsme vyšli max. vstříc.

KAŽDOPÁDNĚ jsme nezkrachovali a to jsem nikdy neřekl, to že firma měla období, kdy finanční prostředky neměla, ALE protože se rozhodla přehodnotit svůj byznys a svoje produkty, které nabízela. Vizte předchozí příspěvky PRÁVĚ díky investorům, aby své peníze netratili.
loanis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jednadva 2. 9. 2016 16:24

loanis píše:KAŽDOPÁDNĚ jsme nezkrachovali a to jsem nikdy neřekl

Ale to, že vaše firma nemá na vyplacení smlouvy a nemá žádný základní kapitál, to jste řekl. A to podle mého soudu není důkaz o dobrém zdraví vaší firmy. Nebo co myslíte vy?
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod loanis 2. 9. 2016 16:28

A víte jaké smlouvy? Smlouvy, kterou dle našich podmínek vyplácet nemusíme. Poplatek, který jsme v takovém případě byli povinni vrátit, jsme vrátili.

Samozřejmě, že pokud se rozhodneme nepodporovat dlužníky v okrádání našich věřitelů, asi to bude mít dopad na příjmy společnosti, nemyslíte? O to právě jde. Museli jsme vymyslet, co jiného (tak aby to bylo prospěšné pro všechny zúčastněné strany) budeme dělat. Tak mi laskavě přestaňte podsouvat krach a nezdravost firmy.
loanis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jednadva 2. 9. 2016 16:31

loanis:
Já nevím, ale nezdá se mi, že by firma, která přiznává, že nemá na vyplacení smlouvy a má nulový základní kapitál, byla kdovíjak zdravá.

Co si myslí ostatní spoludiskutující?
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod loanis 2. 9. 2016 16:33

Myslet si můžete co chcete, ale uvidíte sám za pár měsíců.
loanis
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků