Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jannk 15. 9. 2016 17:49

Účtování mam 9, novou kartu od 7.8.
Ty 2 dny + dříve nezauctovane transakce jsou na hlavní kartě
jannk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jisy 15. 9. 2016 20:25

xls: V Čísle uživatele může být písmen i 9 ! :-) (Použil jsem moje přihl. jméno z Citi a bez problémů).
jisy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dlouhy.dejw 16. 9. 2016 08:21

Mně hlavně díky převodu napřipsali premie a stále visí ve stavu "získané" místo "k čerpání'. Migrovali mne den před zúčtováním a příští datum výpisu mám jako neznámé, takže fakt čistě odvedená práce.
dlouhy.dejw
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 16. 9. 2016 08:51

dlouhy.dejw píše:Mně hlavně díky převodu napřipsali premie a stále visí ve stavu "získané" místo "k čerpání'. Migrovali mne den před zúčtováním a příští datum výpisu mám jako neznámé, takže fakt čistě odvedená práce.


Jsem na tom uplne stejne. V nahledu KK mi ale ukazuji na nove karte castku o 500kc nizsi.. zaplatil jsem tedy o 500kc mene a pristi tyden uvidim co dal. Karta se mi aktivovat nechce, nahradil jsem ji kkmall a tuto prevedenou chci zrusit
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 16. 9. 2016 09:18

Na fóru se to už probíralo několikrát, získané prémie bude možné vyčerpat po skončení účetního období. Datum příštího výpisu se u převedených kreditek taky začne zobrazovat až po skončení prvního zúčtovacího období co uplyne u RB...

Zase z toho tragedii dělat není důvod, je pravda, že banka inspirovaná šmejdy slibovala, že všechno zůstane zachováno tak jako u Citi, což sice zjevně není, ale... úpřimně, čekal někdo něco jiného?

Já čekám na převedení poslední kreditky, Billa v příštím víkendu a hned jak to bude a dojde poslední výpis, tak ji půjdu zrušit - bez SIPO se mi nechce hlídat, jestli jsem ní v daném měsíci už zaplatil nebo ne. Na tu mi sice letos vydávali nový plast už dvakrát (jeden pro Citi, druhý už od RB), ale to už není můj problém... :-)
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod dlouhy.dejw 16. 9. 2016 12:00

získané prémie bude možné vyčerpat po skončení účetního období

Byl jsem jeden z těch, kdo o tom psal, ale nečekal jsem, že v rámci migrace den před zúčtováním nezvládnou převést prémie podle Citi pravidel. Ještě, že prémie beru jako přilepšení a nepočítám s nimi najisto.
dlouhy.dejw
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 16. 9. 2016 13:31

Den před zúčtováním? Nečekal? Bláhovče. :-) Já si radši nechal "rezervu" tři týdny - aby se to v pohodě převedlo ještě v Citi IB. Teď mě čeká vopruz s telefonováním a ještě budu muset zá pár měsíců studovat, jak je to s prémiemi při výpovědi.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod dlouhy.dejw 18. 9. 2016 06:58

fremantle píše:Já čekám na převedení poslední kreditky, Billa v příštím víkendu a hned jak to bude a dojde poslední výpis, tak ji půjdu zrušit - bez SIPO se mi nechce hlídat, jestli jsem ní v daném měsíci už zaplatil nebo ne. Na tu mi sice letos vydávali nový plast už dvakrát (jeden pro Citi, druhý už od RB), ale to už není můj problém... :-)


Dej pak vědět, jestli RB nabízela něco, když výpověď nepodáš.
dlouhy.dejw
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marvy 18. 9. 2016 07:49

ta billa kreditka neni vubec spatna.3% v bille a jinde 1%..u te kk mall musi se volat na pripsani premii nebo uz to chodi rovnou na kartovy ucet? -) dik
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 18. 9. 2016 08:15

dlouhy.dejw píše:Dej pak vědět, jestli RB nabízela něco, když výpověď nepodáš.

Uf, tak vzhledem k tomu, že i po vypovědění KK Billa budu mít pořád 4 další karty, tak myslím, že v RB budou jen rádi, že se aspoň jedné zbavím, ale uvidíme...

marvy píše:ta billa kreditka neni vubec spatna.3% v bille a jinde 1%..u te kk mall musi se volat na pripsani premii nebo uz to chodi rovnou na kartovy ucet? -) dik

Prémie na KK Billa se i předtím připisovaly na kartový účet automaticky, ale čerpat je lze jen na nákupy v Bille (pokud jsi v daném účetním období provedl nějaký nákup u Billy (na prodejně, nebo v ITS Billa Travel), ve výpisu uvidíš čerpání odměn...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod marvy 18. 9. 2016 08:38

diky :-) Myslel sem jak to je u KK Mall, tam to již pripisuji nebo se musi volat?. . to 1% jinde neni spatny,max 500/mesic.Chapu ze KK Mall je lepsi.Club body ano, ty lze využít jen v Bille.Jinak o ty 3% budu mít pak poníženou splátku když nakoupím v Bille.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 18. 9. 2016 11:16

@marvy
u RB MALL se musi prevod bonusu (na ucet karty) provadet pres operatora na jejich bezplatne infolince.
kartyonline.rb.cz totiz slouzi jen pro nahled na karty bez moznosti prevodu bonusu.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dlouhy.dejw 18. 9. 2016 13:01

marvy píše:ta billa kreditka neni vubec spatna.3% v bille a jinde 1%..


Ne tak úplně, abych chodil napupovat do předraženýho obchodu kvůli 3% vratce, kterou mohu zase čerpat jen formou nákupu v Bille, to je trošku "nechci slevu zadarmo". Ale fakt je, že v dnešní době začíná být zajímavé to 1% při nákupu jinde. Jinak Billa bonusy se připíší automaticky po zúčtování, to bylo fajn, člověk na to nemusel myslet.

-- 18. 9. 2016 14:05 --

Zedna1 píše:@marvy
u RB MALL se musi prevod bonusu (na ucet karty) provadet pres operatora na jejich bezplatne infolince.
kartyonline.rb.cz totiz slouzi jen pro nahled na karty bez moznosti prevodu bonusu.


Ano ale zase na rozdíl od Citi je ta linka bezplatná, Citi se od jisté doby snažila bezplatnou linku zrušit a to bezplatné číslo všemožně tajit. Sále platí, že volat někam je vopruz, zvláště když operátoři RB provádějí o něco agresivnější marketing než Citi, ale když to nic nestojí, dá se to přežít.
dlouhy.dejw
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marvy 18. 9. 2016 13:55

dlouhy.dejw:

aha..mohu čerpat jen zase nákupem v bille? To sem netušil. Měl sem za to,že jen nákupem v Bille mi vrátí 3% tedy více. Tam je tedy omezení?. předpokládal jsem,že to je připsáno na kartu a že takto mohu získat celkově až 500kč?. jako já nakoupim v bille a až s příštím nákupem lze využít čerpání,nebo jak? Myslel semm,že se mi splátka poníží o ty bonusy celkově. Karta je hybridní
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 18. 9. 2016 14:15

dlouhy.dejw píše:...abych chodil napupovat do předraženýho obchodu kvůli 3% vratce, kterou mohu zase čerpat jen formou nákupu v Bille, to je trošku "nechci slevu zadarmo".


Ano, tohle je znamy blabol od lidi, co tam nikdy nenakupovali.
Aktualne je Billa na stejne urovni jako jine obchody (Tesco, Albert, Globus, Penny atd.) a casto je i levnejsi.
Dokonce byva levnejsi nez Kaufland.
A to i u neakcniho zbozi...
Naposledy upravil milanBrno dne 18. 9. 2016 14:23, celkově upraveno 2
milanBrno
Nadšenec
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků