Creditas (banka)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod neosobně 5. 7. 2017 07:33

Jako 0,6% je hodně!? I těch 1,0% je směšný úrok při obrovské inflacI, kterou můžeme sledovat okolo zejména v cenách potravin (zvýšení často o 20% za posledních pár měsíců), astronomický růst cen realit a růst úroků hypoték. Zlodějské, většinou cizácké Kolonizátorské banky na poctivých spořivých češích nehorázně vydělávají s posvěcením zrádcovské ČNB a slabší jednice tak nakonec naženou do spárů nepojištěných vkladů, dluhopisů atd. Celý systém je jedno velké letadlo, kdy ve výhodě jsou ti co mají astronomické dluhy, jak jednotlivci, tak státy. Dá se očekávat že i AIR bank sníží úroky...
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 5. 7. 2017 07:35

Zrovna jsem si otevřel účet u bondster a degiro, byl jsem tam nahnán z donucení nízkých sazeb ;-)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod marvy 5. 7. 2017 08:41

Nebojis se u toho Degira investovat? Koukal sem uz drive na reference a pry to maji nastaveno ze lidem vzdy pri nakupu umele snizi tu vykonost,ale v obchodovani se nevyznam,jen co sem vycetl,mozna to pisu spatne.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 5. 7. 2017 09:04

Četl jsem to taky. Chci je jen otestovat na pár titulech na zahraničních burzách, tam kde se fio broker nevyplatí.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod octaviampi 5. 7. 2017 11:13

neosobně píše:Zlodějské, většinou cizácké Kolonizátorské banky na poctivých spořivých češích nehorázně vydělávají


Tak jeste, ze se to tebe netyka, ty vzore.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 5. 7. 2017 16:24

Tak jako on je přeci něco jako partyzán - bojuje proti zlodějskému cizáckému nadnárodnímu kapitálu tím, že ztopí neobjednanou zásilku. :D
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Markas1988 5. 7. 2017 20:02

octaviampi píše:To se vam to rusi, kdyz jste zadluzeni a nebo chudi. Ale co lidi, pro ktere je 0,6 hodne..

si zabil!!!! (:
Markas1988
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cz01 9. 7. 2017 14:58

marvy píše:Nebojis se u toho Degira investovat? Koukal sem uz drive na reference a pry to maji nastaveno ze lidem vzdy pri nakupu umele snizi tu vykonost,ale v obchodovani se nevyznam,jen co sem vycetl,mozna to pisu spatne.

Měl bys k tomu více informací, nebo odkazy? Pokusím se k tomu pak ještě něco dohledat sám. Díky
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod LaNov 10. 7. 2017 22:17

Mně překvapuje, že vás překvapuje snižování úroků ... Pokud byly při přeměně na banku nastavené podmínky velmi výhodně pro klienty, tak byly logicky velmi nevýhodné pro banku a bylo jen otázka času, kdy je stáhnou, zvlášť když se hned asi po měsíci ukázalo, že dost přestřelili (viz místní zprávy o nestíhání otevírat účty), protože u nich zjevně zůstalo kampeličkové myšlení a nastavili kampaň na nabrání vkladů a ne klientů (ale to jsem tu už myslím psal - ale stejně asi nikdy nepochopím, proč nedali stropní limit pro výhodnou sazbu)...
Co se týká obecných úrokových sazeb, místo dojmů je dobré se podívat na statistiku PRIBORu. Dno bylo celý 1Q2017. Od skončení intervencí vzrostl 3M PRIBOR z 0,28 na 0,30 % p.a.. Takže asi tak k tomu, jak moc úroky jsou nahoru ... (Samozřejmě prognóza ČNB čeká růst 3 M PRIBORu do konce roku nad 0,5%, ale to tu ještě není).
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 11. 7. 2017 10:22

Zrovna mi volali z Creditas, aby se ujistili, že jsem zaregistroval, že na spořicím účtu došlo ke snížení úroků. To hodnotím velmi kladně, oznámit klientovi, že došlo ke zhoršení podmínek, aby se tomu mohl přizpůsobit.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod gekkon 11. 7. 2017 11:04

...premyslim nad tim zvyhodnenym terminovanym vkladem na 3 roky za 1.1% Penize vazane na relativne dlouhou dobu, ale urok aktualne celkem solidni na tu bidu okolo...
gekkon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 11. 7. 2017 12:05

Za 3 roky to může být klidně vyšší sazba na spořáku. Nicméně v horizontu roku budou spořáky dost pravděpodobně paběrkovat dál pod 1% p.a.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tomason87 11. 7. 2017 12:25

PatrikChrz píše:Zrovna mi volali z Creditas, aby se ujistili, že jsem zaregistroval, že na spořicím účtu došlo ke snížení úroků. To hodnotím velmi kladně, oznámit klientovi, že došlo ke zhoršení podmínek, aby se tomu mohl přizpůsobit.


to spíš vypadá, že chtěj, abys popad těch svejch pár švestek a šel o dům dál :)
Tomason87
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 11. 7. 2017 16:19

Tak nechávat nyní někde na 3 R na TV za výsměšných 1,1% balíky peněz je opravdu šílenství. Do konce roku udeří největší hospodářská krize, kdy předlužená stará část EU strhne sebou i nás a inflace poletí strmě nahoru. Lze očekávat dvojciferné úroky.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod XLADI 11. 7. 2017 18:10

Tomason87 píše:to spíš vypadá, že chtěj, abys popad těch svejch pár švestek a šel o dům dál :)


Já šel o dům dál hned 3.7. kdy začaly fungovat převody. Ale musím ocenit rychlost převodu. Holt je lepší úrok u Airbank a Equa. Dát to za 1,1% na 3 roky ani náhodou. Mít ty prachy blokovaný se mi nechce.
XLADI
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků