Creditas (banka)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod paty07 11. 7. 2017 18:46

neosobně píše:Tak nechávat nyní někde na 3 R na TV za výsměšných 1,1% balíky peněz je opravdu šílenství. Do konce roku udeří největší hospodářská krize, kdy předlužená stará část EU strhne sebou i nás a inflace poletí strmě nahoru. Lze očekávat dvojciferné úroky.


To mi připomíná marketing zdejšího obchodníka s kovy. To, že dlouho nebyla korekce, a tedy by mohla přijít je pravděpodobné, ale řeči o inflaci a dvouprocentních úrocích..... Kde prodávají takové věštecké koule?
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod LaNov 11. 7. 2017 20:21

To je samozřejmě úlet. Ale dělat si dlouhé TV při sazbách na dně "abych dostal aspoň něco" je stejný nerozum jako bylo před 10 lety si zafixovat hypotéku na vrcholu na co nejdelší dobu "vždyť to jde pořád nahoru, tak abych na tom neprodělal". Nikdo nevidí do budoucnosti, ale aspoň trochu prozíravý to chce být.
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 11. 7. 2017 23:41

Manželce naúčtovala Creditas 35,- za výběr z bankomatu v Airbank, jako poplatek za výběr z bankomatu cizí banky :-( To už vážně zkouší trpělivost, když má být 5 výběrů zdarma?
dr._lukas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod josefbuba 12. 7. 2017 00:53

Ano. Ten samý problém mám a psal jsem jim zprávu. Tak uvidíme, co odepíši.
josefbuba
Návštěvník

Odeslat příspěvekod josefbuba 12. 7. 2017 08:45

Tak právě teď mi volali, kde se za poplatek omlouvají a je chybně účtován a bude automaticky stornován. Prý to vyřeší dnes odpoledne nejpozději zítra.
josefbuba
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noxik 12. 7. 2017 16:20

Taky mi dneska volali, oznamili, ze se snizuje urok, nabidli terminovany vklad a dluhopis. Kdyz jseme rekl, ze mam lepsi nabidky, tak to ukoncili. Jen mi prislo dost neprofesionalni, ze pri predstavovani nezminili jmeno firmy. Malem jsem zavesil s tim, ze to je jen nejaky otrava.
Noxik
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dlouhy.dejw 18. 7. 2017 09:18

neosobně píše:Tak nechávat nyní někde na 3 R na TV za výsměšných 1,1% balíky peněz je opravdu šílenství. Do konce roku udeří největší hospodářská krize, kdy předlužená stará část EU strhne sebou i nás a inflace poletí strmě nahoru. Lze očekávat dvojciferné úroky.


Takových předpovědí už bylo "nemovitosti půjdou letos dolů, zlato půjde letos pod 1000 USD za Unci, úroky půjdou nahoru" a to už slyším několikátý rok. Samozřejmě některé z nich někdy vyjdou, ale spoléhat se na experty ze serveru hovínky.cz a dělat velké investice podle jejich rad je bláznovství.
dlouhy.dejw
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vokobere 18. 7. 2017 17:17

Pujde to tak udelat i s KK Premia od HC?
vokobere
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomasfinance 29. 7. 2017 15:35

Dobrý den,

všichni tu řešíte vklady, banka také láká na zhodnocení úspor? Co banku živí jsou ale úvěry.. Máte vůbec někdo zkušenosti s půjčováním od nich? Zajímalo by mě do čeho investují..

Díky
Tomas
tomasfinance
Návštěvník

Odeslat příspěvekod alfabetagama 23. 8. 2017 11:14

Od 1. 7. 2017 zastaveny všechny hotovostní operace v rublech.
A 5 poboček po 8 měsících stále neumí ani v EURech (Brno, Budějovice, Pardubice, Ústí, Zlín).
:-\
alfabetagama
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marvy 24. 8. 2017 08:36

Tak pry musi banka ze zakona zasilat dopis o neprovedeni platebniho prikazu postou a informovat timto klienta.To mi rekli na zakaznicke lince na tech 30kc.Rikal jsem,ze to lze oznamit do zprav banky.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 24. 8. 2017 09:10

A jaký to má smysl? Musí ten dopis být doporučeně nebo i do vlastních rukou? Když ten dopis poštou přijde za nějaké 2 - 3 dny tak už může být zcela zbytečný, protože klient si to možná už dávno zjistil v IB nebo z informačních e-mailů nebo SMS a pokud ne tak to už může být pozdě na reakci a zadání příkazu znova. Takový nesmysl snad nemůže být ani pravda, ale spíše ne příliš vtipný vtip.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod marvy 24. 8. 2017 09:17

Taky sem se opotil,kdyz mi rekla ze tohle myslej vazne.Presne
tak,to sem ji rikal a ona ze to kontroluji porad a jak jejich system zaznamena, ze trvaly prikaz nebo inkaso neprobehlo odesilaji dopis a neda se s tim nic delat,i kdyz to klient zjisti z IB.Tohle je absurdni poplatek jak vino,to je skoro lichva za tohle odirat klienta.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 24. 8. 2017 09:46

A to se vztahuje pouze na trvalé příkazy a inkasa a na běžné příkazy už ne? Zajímalo by mne jestli i ostatní banky něco takového mají zavedené a nebo si to v Creditas vymysleli jako jediní.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod marvy 24. 8. 2017 10:05

na bezne prikazy ne,ty se neprovedou, kdyz tam nejsou prostredky tak ti hned IB vyhodi hlasku.Ja o jinych bankach nevim,ze by toto uctovali,prave proto jsem jim volal a ptal se na to.Je to silene neco takoveho uctovat.
marvy
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků