Adventně o hyenách a vyreklamování zmatečné platby- výplaty.

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod neosobně 20. 12. 2017 15:19

Je doba Adventu a tak mě zamrzel jeden příběh z mého okolí a chtěl bych nebohé ženě pomoci.
Žena na níž loupeživé exekutorské hyeny uvalily exekuci mj. i účtu (a celého zůstatku bez vyjímky), si založila samozřejmě i účty na osoby blízké. Co se však nestalo...zaměstnavatel se spletl v šabloně a zaslal výplatu na dřívější účet vedený na její jméno, na kterém parazitují lupiči exekutorští.
Zaměstnavatel nyní celou platbu reklamoval (v ten samý den jak platbu odeslal), jako omyl. Jaká je šanc, že se podaří celou platbu vyreklamovat a vrátit na účet zaměstnavatele ? A jak dlouho to může trvat? Hádám správně, že jakmile platba došla na účet olupované ženy, hned zase odešla lupičům exekutorům ? ... to zamrzí... :grr:
Děkuji.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod octaviampi 20. 12. 2017 16:21

Poškozování věřitele?
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod paty07 20. 12. 2017 16:25

A kvůli čemu má exekuci? Myslí si, že dluhy se nemusí platit?
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod radecekh 20. 12. 2017 16:30

Nebohá žena by místo vymýšlení, jak se vyhnout exekuci, měla makat 16 hodin denně 7 dní v týdnu, aby zaplatila své dluhy.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 20. 12. 2017 16:34

Nebohá žena měla těžkou nehodu a byla dlouhou dobu v bezvědomí a loupeživé hordy exekutorů se na ni vrhli jako na snadnou kořist...
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fc70 20. 12. 2017 18:37

Zákon říká odnětí svobody až na dvě léta nehoda nenehoda.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod neosobně 20. 12. 2017 19:24

Že vám není hanba, holoto, přesně podle povídky Nerudy "Přivedla žebráka na mizinu"
Přeji vám, at skončíte podobně po těžké nehodě... 8-P
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tuann 20. 12. 2017 19:30

fc70 píše:Zákon říká odnětí svobody až na dvě léta nehoda nenehoda.

Dve leta za co? Za neplaceni dluhu urcite ne, to by bylo v rozporu s Ustavou CR. Exekutor ma moznost exekuce prijio na mzdu. To ze prijima nzdu na cizi ucet, je jen logicke, kdyz ma ten svuj exekucne blokovan a nema pristup ani k zivotnimu minimu.
Naposledy upravil tuann dne 20. 12. 2017 19:46, celkově upraveno 2
tuann
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fc70 20. 12. 2017 19:43

Kdo, byť i jen částečně, zmaří uspokojení svého věřitele tím, že

a) zničí, poškodí, zatají, zcizí, učiní neupotřebitelnou, nebo odstraní, byť i jen část svého majetku,
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod tuann 20. 12. 2017 19:52

To by musela neco zatajit na dotaz exekutora. Sama od sebe neni povinna exekutorovi hlasit svuj prijem. Navic by tim musela vzniknout veriteli skoda alespon 25000 Kc, aby to bylo trestne. A jestli je ji na uctu blokovano i zivotni minimum, tak jedna v krajni nouzi, kdyz si nechava mzdu zasilat jinam a to neni trestne.
tuann
Návštěvník

Odeslat příspěvekod neosobně 20. 12. 2017 20:42

Exekutorská hyena loupeživá banda uvalila svůj lup zatím na její účet a to komplet i na celou výplatu došlou na něj, žádné živ. minimum je nezajímá a to výslovně. Soud zatím otevřel k jednání tzv. osobní bankrot s výraznou právní váhou těžkého zdravotního stavu vedoucího k nechtěnému malému dluhu 400k Kč z toho většina "příslušenství" loupeživých hyen jako poplatky, poplatky poplatků a úroky úroků a penále z penále. Je tedy nějaká šance dostat zpět její výplatu, kterou již jistě hyeny loupeží a rabují ??
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tuann 20. 12. 2017 20:52

Ja bych rekl, ze je to bez sance, exekutori navic reaguji na kazdou zadost pomalu, to ji drive prijde nasledujici mzda, nez se tomu exekutor vubec zacne venovat.
tuann
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dr.D 20. 12. 2017 20:53

Podle mně ne.
Pokud to ale s pomocí té ženě myslíte vážně, odkažte ji na tohoto pána:
akpetrnemec.cz
Ten má bohaté zkušenosti s exekutory, třeba by jí dokázal pomoci.
Dr.D
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod audiobullys 21. 12. 2017 01:53

jak otevřel soud jednání - osobní bankrot ?
zajdu za advokátem zaplatím 4,8 , sesmolí to, a posílá na krajskej soud návrh na insolvenci, do 2 hodin končej exekuce , teda pokud to pošle do zavíračky a soud to zveřejní, jako že holky tam toho maj nad hlavu a padaj jak hrušky, takže nevěděj pomalu co maj dřív zveřejnovat.
pokud nemá byt, zahradu či jiný pozemky tak at si to nafixluje na třetinu, ještě ji tam přidej náky půjčky za statisíce svoje a je to. se 400 k toho zaplatí asi hodně než třetinu, možná i všechno.
jinak před EXE se musí domluvit v práci na min mzdě a zbytek cestáky, pokud nepracuje ve státním. jestli má něco na spotřebák s rozhodčí doložkou tak se to dá zrušit.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 21. 12. 2017 20:43

Tak dle sdělení nebohé, soudní jednání o osb. bankrotu je otevřené a trvat snad bude 3 měsíce dle zákona nebo návalu práce. Exekuce hyen na účet se udále ještě před tímto počátkem- otevřením jednání či přijetím návrhu. Nebohá se bude u právníka specialisty na os. bankroty informovat na možnost vymoci zpětně alespon tzv. živ. minimum ze zmatečně zaslané Adventní výplaty. Jiná legální cesta domoci se své výplaty v Kolonii není. Vyvolení Zločinci jako jednotlivci Tunelovali-Tunelují ve stovkách milionů či miliardách a smějí se nám z TV a masmedií a Nebohou tady loupeživé hyeny exekutoské bandy málem uhnaly k smrti... :grr:

Jinak reklamovat platbu lze a dokonce i úspěšně, ale banka odesílatele ji bude vymáhat po bance Nebohé a ta zase po Nebohé..čili Kocourkov :oboze
neosobně
Nadšenec

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků