Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Dříve jsem to běžně používal, dnes jsem to vyzkoušel znovu a podle mě je to dobře. Zatím to mám v blokacích jako CZK, ale u blokace je původní částka v EUR, tj. po zaúčtování se to správně strhne z EUR účtu. Ale je fakt, že si vždy nejprve nastavím EUR jako aktivní a pak teprve dávám Top Up.cz01 píše:Na zkoušku jsem si dal nabít 10 € přes RB kartu a s volbou Yes, continue nad Eur Revolut účtem a zaúčtovalo se mi to z CZK RB účtu místo Eur složky
lubik2 píše: bankovní platba na Mintos-nezapomenout zadat ID Mintosu a zkontrolovat účet Mintosu, už ho několikrát měnili. Poprvé chtějí výpis z Revolutu, že je účet Váš. Pokud ale máte eura, tak samozřejmě jít tou vaší cestou tup up v EUR a poslat dál.
tramin píše:Od rána jsem se nedočkal reakce od agenta na chatu,tak jsem napsal na Facebook.Odpověď za 3 minuty:
Revolut Hi Martin. Apologies for any inconvenience caused. Our team is working on a solution for this! Thanks for your patience.
slavo963 píše:Tal přišla mi revolut karta jak je teď v akci. Cz účet nabitý debetkou.
Ale tím pozitíva končí. Verifikace účtu se povedla asi podesáté, eur a librovy účet nejde aktivovat.
Potřebuji vůbec revolut? Když mám eurovu debetku s kurzy asociace (Slovenská UCB) a britskou debetku s kurzy asociace (UK metro bank), obě včetně výběru z bankomatu zdarma?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků