Eurosojuz chystá tzv. Kyperský scénář vyrabování vkladů

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 26. 7. 2018 08:50

Tak ona ta stavba v těch nepromlčených letech byla dostavěná. Prostě je to celkově nezáviděníhodná věc pro většinu zúčastněných. Soudcům to nezávidím vůbec. Oni musí rozhodnout v souladu s právem (tím psaným), což vždy někomu způsobí nějakou křivdu (protože skuteční viníci - Smetka a spol. jsou již "potrestáni"/amnestováni), přičemž zrovna ti soudci jsou v tom zcela nevinně a snese se na jejich hlavu lecjakej hnůj i od individuí typu neosobněho.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod oreeo 26. 7. 2018 08:55

Kazdy paragraf se da ohybat na obe strany, soud rozhodne podle toho, ktera strana ma lepsi argumenty, lepsiho advokata.
oreeo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod neosobně 26. 7. 2018 14:02

Běžte někam, vy poskoci Tunelářů, Zlodějů a jiné kriminální spodiny !
Ti lidé byli především zcela úmyslně podvedeni ihned na počátku Mafií kolem Smetky aspol. !
To vše za bud přihlížení nebo dokonce napomáhání státu a jeho vysokých představitelů jako Zločinec L. Klausová a Zločinec Šlouf a Zločinec Zeman (Smetka měl na výplatní listině Šloufa a podnikal s Kalusovou)
Hnus jak tu obhajujete jejich další okradení, už třetí v pořadí !
Doufám, že to dají až k Mezinárodnímu soudu a budou vymáhat po státu v arbitráži odškodné a stát by to měl (až se konečně změní patřičně režim) znárodnit od Klausů, Zemanů, Smetků a dalších mafiánů)
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod oreeo 26. 7. 2018 17:49

Nesmysl. :D Trestni soud uz pachatele davno urcil a odsoudil. Soud lidu v CR neexistuje.
oreeo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod neosobně 26. 7. 2018 19:28

Drancovaná, rabovaná a Tunelována Kolonie česko .... cituji: "Z České republiky odtékají ve formě dividend nemalé peníze, v letech 2010 až 2016 šlo o sumu 2 252 miliard korun, což představuje 7,6 procenta HDP." a to je zdaleka, zdaleka největší podíl mezi všemi východoevropskými Koloniemi Západu.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/r ... jde-545417
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod radecekh 26. 7. 2018 19:38

neosobně:
A investoval jste v cizině, aby nám z ní naopak tekly dividendy sem?
Já investuju v USA a pravidelně mi odtamtud chodí dividendy. Myslíte, že i Amíci mají takové "neosobně", co mně, jakožto cizímu investorovi, závidí?
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod oreeo 26. 7. 2018 20:40

Budme tedy radi za Babise, neni to zahranicni investor, ale nas cesky, dividendy zustanou u nej v CR. :D
oreeo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Delitzsch 26. 7. 2018 21:31

"Neosobně" v cizině neinvestoval, ani tam zřejmě nikdy nebyl. Všechno, co ví o světě, načerpal v Parlamentních listech.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 27. 7. 2018 15:49

https://www.krajskelisty.cz/stredocesky ... -internetu

Cituji:"Jako příklad můžeme uvést české cukrovarnictví, které bylo pro Evropu konkurenční. Za privatizace se hluboce pod cenou prodal prakticky veškerý cukrovarnický průmysl do rukou Francouzů, Němců a Britů, který se spojil pod názvem Eastern Sugar. Poté následovala nabídka Evropské unie, která musela v celé Evropě cukrovarnictví dotovat. Nabídka zněla – pokud zlikvidujete cukrovarnický průmysl, dostanete vysoké odškodné. Francie, Německo i Británie na nabídku přistoupili a naše cukrovarnictví zlikvidovali. Přičemž v Německu zůstalo cukrovarnictví za poslední dvě desetiletí na stejné úrovni. Ve Francii za stejné období dokonce stoupla produkce o 50 %. U nás nic, cukrovary skončily. Přičemž kvóty na výrobu cukru, které v tu dobu platily, přeprodal Eastern Sugar zpět Evropské unii, takže tady nikdo podnikavý s výrobou cukru nemohl ani začít. Mission Accomplished - konkurence zdechla."

Nu a tak jako staletí a staletí úspěšné vyhlášené CS cukrovarnictví bylo Kolonizátory ze Západu a jejich Eurohujery poskoky u nás zlikvidováno prakticky veškeré konkurence schopné odvětví jako ocelářské, oděvní, obuvnické, potravinářské a vůbec celé zpracovatelské odvětví od výroby nábytku po výrobu skla a spotřebičů.

Že tady pár EuroHujerů pěje chválu na EU a Západ, nic nezmění na tom, že 90% pracujích nejen u nás a le v celém východním bloku, žije z ruky do huby za žebračenky.

Cituji: "Nabízí se otázka, kdy došlo ke změně režimu. Neviděli jsme žádnou revoluci, převrat ani jinou viditelnou událost. Možnou odpověď přináší desítky let starý postřeh amerického sociologa Charlese W. Millse, který poznamenal, že když prosadí radikální mocenskou a majetkovou změnu nižší třídy, probíhá taková změna prudce a je jasně viditelná. Pokud obdobnou změnu prosadí vyšší třídy, má povahu série malých a zdánlivě nenápadných kroků. Řečeno millsovským jazykem, v uplynulých přibližně 10 letech provedly elity revoluci zaměřenou proti nižším třídám. Zůstaly některé vnější znaky bývalého režimu (např. konají se pravidelné volby), ale jeho charakter se změnil. Zde připomínáme, že charakter režimu není dán jen textem zákonů, ale především způsobem jejich aplikace, což je dáno zvyklostmi a mocenskými poměry. V této souvislosti prakticky uniká pozornosti radikální snížení podílu malých a středních českých firem na HDP. „Objem ekonomiky v domácím vlastnictví v reálných hodnotách od roku 1995 nezaznamenal prakticky žádný růst. Ve stejném období vzrostl objem aktiv v zahraničním vlastnictví sedmkrát,“ uvádí např. několik měsíců stará vládní analýza. Teprve, když si uvědomíme, že rostly i velké skupiny typu Agrofertu a PPF, otevírá se před námi obraz ekonomiky, z níž mizí malé a střední české firmy. To nemá jen důsledky ekonomické, ale především mocensko-politické."
Petr Hampl

radecekh: Doufám že jako význačný akcionář taky US koncernům doporučujete nařízením srovnat mzdy s Východním blokem, tj. -/+ max. 1 000 USD ! A to při asi třetinové ceně paliv a energií v USA oproti Koloniím Východního bloku
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod radecekh 27. 7. 2018 16:50

neosobně:
Vážně jste tak blbej nebo to jenom hrajete? Články na téma dividend tu hážete z klobouku, ale abyste se nad nimi trochu zamyslel, to ne. Vadí vám, že na dividendách odešlo z ČR 7,6 procenta HDP? A co takhle si připustit, že HDP za posledních 25 let vzrostl o 500 %, a že za tímto růstem nestojí to, že nějakej neosobně tvrdě pracuje, ale stojí za tím fakt, že tu někdo investoval, vybudoval konkurenceschopný podnik, který to HDP vytváří, a že mu za to přísluší odměna ve formě dividend. Navíc ty podniky tu často vznikaly už v 90. letech a na dividendy došlo až po více než 10 letech, kdy všechno co vydělaly, tu taky investovaly.
Všiml jste si třeba, že zatímco před těmi 25 lety jsme měli stejný HDP jako Maďarsko, dneska máme o víc jak 50 % větší a kupodivu se to projevuje i na mzdách. Maďarsko zmiňuju schválně proto, že se proslavilo svými akcemi proti těm zlým zápaďáckým investorům. Tam by se vám líbilo.
Co to melete o mzdách v posledních dvou řádcích jsem nepochopil, takže vám nejsem ani schopen odpovědět.

Jo a ještě vaše blitky ohledně cukru. V ČR se vloni vyrobilo prakticky stejně cukru jako v roce 1989, takže vaše pindy ohledně cukru si nechte. Navíc v roce 1989 stálo kilo toho úžasného komunistického cukru, co jsme si vyrobili sami a nenapakovali se na něm zlí zápaďáci 8 Kčs, kdežto zrovna dneska jsme v Kauflandu (ó zase další kapitalistický vydřiduch) koupili kapitalistický cukr za 9,90 Kč, takže i když bych počítal, že si vyděláte jen minimální mzdu, tak mi vychází že je cukr 3,2x levnější, než byl předtím, než nám ti zlí zápaďáci proti vaši vůli zprivatizovali cukrovary, zavřeli všechny nekonkurenceschopné a zbytek zmodernizovali tak, že se dokázali s cenou dostat takhle nízko.
Takže se zkuste trošku víc snažit, dotáhněte to na průměrnou mzdu v zemi, oceňte, že máte cukr ne 3,2x, ale 10x levnější díky západním investorům a dopřejte jim, aby si z toho, co na vás vydělají prodejem toho 10x levnějšího cukru, trochu poslali domů ve formě dividend.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod Delitzsch 27. 7. 2018 18:54

Předpokládám, že je "neosobně" invalidní důchodce, který skutečně musí vyjít s málem, a proto se snažím chápat jeho hledisko, ale obávám se, že většina lidí jeho situaci nesdílí. Není pravda, že 90% pracujicích se nachází v obtížné finanční situaci. Stejně tak nelze přirozené změny ve struktuře globální ekonomiky zjednodušeně vysvětlovat plundrováním ze strany "kolonizátorů". Dosud "neosobně" kromě nerealistických návrhů na družstevní uspořádání společnosti a losování místo voleb neuvedl, jak by měla vypadat funkční alternativa ke stávajícímu systému.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 27. 7. 2018 20:06

https://domaci.eurozpravy.cz/politika/2 ... a-jurecku/

Toto, toto ("toto" osoba té zenštiny viz. odkaz) jste vy prorežimní Hujerové vlastně porodily + samozřejmě Bureše. 30 let tu masivně všichni psychopaté u Koryt tak kardou a tuenlují, až se část voličů řádně naštvala a paradoxně zvolila jendoho z největších Lumpů, aby potřel ty menší Lumpy a tento Lump Bureš se samozřejmě obklopuje jinými Lumpy, ministry jako je ministryně hyper a supermarketů v odkaze, které mj. prosazuje a prosazovala nejtvrdší verzi EET, Udavačům EET zdar a sílu v tomto režimu, že.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 27. 7. 2018 20:40

Já myslel, že Lumpa Bureše porodil Kalousek. Říkali to v televizi... :D
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod oreeo 27. 7. 2018 20:58

Co Cech, to zlodej, to je narodni vlastnost, kdyz se dostane ke korytu, tak krade, at je tam ten nebo ten, je to jedno, jedina vyjimka byl Klaus, ten nekradl.
oreeo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod neosobně 27. 7. 2018 21:46

jj, Tuneldědek Klaus, ten nekrad, ten Tuneloval.

Přichází poslední hoooodinááá režimu, zatmění Měsíce věští jeho konééécccc....
neosobně
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků