Eurosojuz chystá tzv. Kyperský scénář vyrabování vkladů

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 10. 2018 16:36

Pokud "nejbohatší" znamená "v prach se obrátivší", pak máš asi i pravdu. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Delitzsch 8. 10. 2018 16:39

Jestli opravdu má "neosobně" vlastní bunkr, potom je jeho neustálé očekávání velké světové katastrofy vcelku racionální. Málokdo je rád, když se jeho investice ukáže jako úplně zbytečná... Takový bunkr je vymoženost. Jak se pohybuji v tom Rakousku, tam mají lidé na vesnicích pod domy běžně velké sklepy. Využívají je různým způsobem. Někdy tam i bydlí...
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod pomah 8. 10. 2018 16:50

"V prach se navratit" znamena byt mrtvy a pohrbeny.
pomah
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 10. 2018 17:09

Vydáváš naučný slovník pro modrý mozky, nebo proč to píšeš?
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 8. 10. 2018 17:19

Ten bunkr je dobry leda tak proto, aby ses v postapo na chvili schoval pred hordou levicacke luzy (tedy zejmena schoval zasoby), ktera zacne rabovat ;-)

V emerice to docela frci... jenze oni si pletou bunkr s klasickym panic room a zrejme i ty, to ze je to pod urovni zeme jeste neznamena bunker... a jak uz jsem rikal, pred rokem 2050 toto tezko vyuzijes... a plnohodnotny bunkr by malokdo zaplatil, to dnes pod 10 mega nepostavis...

-- 8. 10. 2018 18:22 --

neosobně píše:lehce doložitelné je, že většina občanů bydlí na dluh = hypotéku, zejména těch do cca 45let věku,


Hele a tusis aspon, co je to VETSINA? :-) prosim dolozit toto tvrzeni... ze >50% obcanu CR bydli na dluh, neverim, to je podle me nesmysl!!!

Pokud vychazis z nejakeho propoctu poctu HYPO, tak nezapomen na experty, kteri maji i 200 bytu na hypo... a ti ci v nich bydli spadaji pod 20% najemniho bydleni, takze...
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 10. 10. 2018 14:42

http://www.autoforum.cz/zajimavosti/muz-ktery-predpovedel-nejvetsich-krach-poslednich-dekad-ted-totez-vesti-tesle/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Elektromobilní "ekologická" Mega Bublina splaskává a může vyvolat Gigantickou Velkou hospodářskou krizi v celém světě. Selským rozumem bylo od počátku jasné, že na elektromobilech není ekologické téměř nic, mimo tedy přímých nulových emisí z "výfuku", zato mega emisí s velmi malou účiností elektráren. Absence ekologicých a vysokokapacitních akumulátorů je další mega problém a dalším mega problémem je absence potřeného množství kobaltu na planetě Zemi.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 12. 10. 2018 18:20

"Demokracie je svoboda. Ale je to skutečně tak? Expert na poradenství a spisovatel Pavel Vosoba tvrdí, že demokratická společnost je ve skutečnosti nebezpečnější než komunismus. Říká nám totiž, jak se máme chovat, a my ji jako autokratickou nevnímáme. Podle Vosoby jsme ovlivňováni médii, která vytvářejí určité názory, a kdo se od nich odliší, je hned označen za špatného. Řešení je prý v hledání vnitřní svobody a pochopení sebe sama."

Tak, tak, současný Totalitní Zločinceký režim musí být svrhnut (je ve své falši a rafinovanosti horší než reálný socialismus) a s ním i jeho představitelé a naplnit s nimi nejhlubší černouhelné doly. Těch pár set tisíc Zločinců, Tunelářů se tam vleze. Přesně tak, masmédia jsou jako tisíce Goebbelsů, zničí jednotlivce, který se postaví Totalitě "demokracie a masmédií" a nebo s nimi nesouhlasí.

https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/ ... -internetu
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 12. 10. 2018 21:11

No, to jste tedy zase našel mudrce! 8-S
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod treborit 13. 10. 2018 09:28

Pojdme se zasmat, Hele, neosobne, jak by mel vypadat ten pravy nezlocinecky nedemokraticky nejlepsi system. Predem diky za odpoved.
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod dropino 13. 10. 2018 13:09

Podiv, že na toho trolla ještě někdo reaguje. Už jen ten jeho slovník a zdroje :-(((((
Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci
dropino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod neosobně 15. 10. 2018 17:55

Nadnárodní korporáti a jejich čeští kolaboranti v "menežmentu" a u politických Koryt v minulosti a současnosti těšte se, ZESTÁTNOVÁNÍ a národní soudy vás čekají, bude se zodpovídat ožebračenému a ouloupenému národu, tedy většině pracujích, zchudlých a ožebračených globálním a místním velkokapitálem oligarchů.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/r ... ori-555075
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 15. 10. 2018 18:42

Festival stupidity a ignoranství! Globalizace s sebou přináší mnoho nežádoucích doprovázejících problémů, které je na místě kritizovat, ale požadovat ekonomickou izolaci v naivním přesvědčení, že může naše ekonomika fungovat v současném světě fakticky jako uzavřený systém, to je už opravdu vrchol hlouposti. Přestaňte si dělat blázny se soudy a zestátňováním a zapojte zdravý selský rozum.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 15. 10. 2018 19:04

Zrůdy Tunelářští zombie MegaTuneláři ODS se znovu plouží nočními městy ke Korytům (po "vyhraných" volbách při extrémně vysoké účasti 10%), za nimi spoušt, vysátí obyvatelé a mrtvá města.... :D
Mladou Boleslau Vagen čeká osud Detroitu, Velký Krach auto montovny a pak džungle migrantů a drog.
Milion občanů v exekuci a pronásledovaní exekutorskými a lichvářskými loupeživými tlupami dnem i nocí, nevlezou ze na noc na chvilu zdřímnutí ani pod přecpané mosty a obsazené lavičky a veřejnou dopravu, tot výsledek Hrůzovlády ODS, KDU, TOP, ODA, ČSSD....

Dobře už bylo, stavěli se statisíce bytů pro pracující, velké RD s nevratnou dotací 150 000 Kčs + 50 000 Kčs novomanželské půjčky a byl obrovský dvougenrační dům na klíč, deputátní uhlí, elektřina, voda zdarma, topná nafta za 10 haleřů !!! a ani člověk nemusel být u bolschviků, stačilo jen držet hubu, ostatně jako dneska ve firmě v zaměstnání, že.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 15. 10. 2018 19:38

Chápu, že se Vám výsledky nelíbí. Jak ale vidíte, Váš názor lidé vůbec nesdílí. Volby to ukázaly. Kdo k volbám nepřišel, o výsledku spolurozhodl - jeho "nehlas" navýšil výsledek zvolených.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 15. 10. 2018 19:44

Prolhaný, falešný a zkorupovaný režim už mele z posledního, většina udřených a sedřených občanů nemá chut chodit ke komedii jménem volby, nebo musí dřít dnem i nocí pod kabáčem vypaseného nadnárodního buržoe a jeho českých poskoků a z druhé strany loupeživých band exekutorů a lichvářů s "nezávislými" soudy" v žoldu Mamonu. Avšak hněv mas narůstá a pasivní rezistence se mění v nenávist.
neosobně
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků