Eurosojuz chystá tzv. Kyperský scénář vyrabování vkladů

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Delitzsch 29. 10. 2018 19:36

V Československu jsme měli velké štěstí, že jsme na tom byli lépe než zbytek východního bloku, zčásti i z důvodu lepší startovací pozice - už před II. SV zde byla relativně slušná hospodářská úroveň. Kdo byl před rokem 1989 v SSSR nebo třeba v Rumunsku, vzpomene si nepochybně, jak to tam vypadalo. Ty prázdné obchody, každodenní boj o základní potraviny. Strašné! To byl reálný socializmus a ekonomika stejného typu jako u nás. Kdyby nedošlo ke změně ekonomického systému, dospěli bychom do stejného stavu dřív nebo později zákonitě taktéž.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 30. 10. 2018 22:32

Vybájená "bohatost" 1.CS republiky, kapitalistické republiky, názorně:
https://refresher.cz/59427-Jak-zili-Ces ... -internetu
Samozřejmě bolschevici to měnou 1953 dorazili.

Zrůdy z Prahy Zkorupované nadnárodními kapitalistickými automobilovými koncerny a zejména jejich dovozci v Kolonii česko nakomandují nové otrocké danové břímě pro vysáváné masy občanů mimo vypasenou Prahu:
https://autobible.euro.cz/urednici-uz-z ... -internetu
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 31. 10. 2018 21:10

Sotva každý den otevřtu "ty internety", už, už se na mě valí další tragédie a krachy.

https://faei.cz/cast-domacnosti-se-riti ... -internetu

Čili v nynějším "blahobytu" či "nikdy jsme se neměli lépe" (jak řekl samozřejmě Tuneldědek Zločinec Klaus) je téměř 2 500 000 občanů bezprostředně ohroženo pobytem pod mosty a kartony, až je doženou potulné kočující loupeživé pouliční bandy pacholků lichvářů, exekutorů a napojených zkorumpovaných soudů. (V článku uvedené čislo 850 000 občanů je nutno vynásobit, třemi, což je průměr počet čelnů domácnosti v Kolonii česko.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 2. 11. 2018 15:12

A je to tu...Česká realitní a hypoteční krize na obzoru, bezprostředně. K tomu začalo masivní propouštění v nadnárodních zejména německých montovacích koncentrácích, zejména na Moravě. Německé matky monovacích koncenráků již nerostou, ale klesají do propasti jako celý Rajch.

https://faei.cz/cnb-si-hraje-s-realitni ... -internetu

Největší podíl bezdomovců na hlavu je suveréně v Kolonii česko.


https://roklen24.cz/a/Sv88q/evropska-kr ... -internetu
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod saabik 2. 11. 2018 18:17

Kdyby hloupost nadnášela...
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod tomaslany 3. 11. 2018 05:36

... nebyli by v cele EU volici, zustali by pouze cikani a migranti.

Nejvic hlupaku je v Praglu, dobre jim tak, ted jim tam budou zvoleni politici provadet socialni experimenty a zvyhodnovat urcite profese.

https://www.e15.cz/ceny-bytu/mesta-rucila-za-hypoteky-uz-za-prvni-republiky-haji-svuj-napad-marvanova-1353140
tomaslany
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod neosobně 5. 11. 2018 17:04

Zatímco čeští žoldáci za statisícový měsíční žold okupují Afganistán, Irák atd., tak v Kolonii česko strategické a vysoce nebezpečné jaderné elektrárny chrání proti mj. teroristům necvičení nýmndi z Korupční předražené miliardové zakázky, familie politických Zločinců Bártů...
https://www.euro.cz/byznys/novy-hlidac- ... -internetu

V Kolonii česko 80 let vládne v podstatě státní terorismus. Za posledních 30 let se tento státní terorismus pro většinu PLATÍCÍCH danových poplatníků a NEstátních zaměstnanců akceleroval a nyní nás terorizuje bezmála milionová armáda státních povalečů tu v roli různých byrokratických úředníků a jejich poplatků z poplatků, daní z daní, tu státní teror v podobě všudy přítomného Velkého Bratra = kamery, osobní identifikace každé elektronické platby s přesnou specifikací nakupovaného zboží a jeho množství, šikana v zaměstnání a stálá hrozba finanční a existenční likvidace jedince a celé jeho rodiny armádou státních lichvářů, loupeživých band státních exekutorů a soudců a pro naše děti státní berní úředníci- únosci dětí od otců k macechám či do ústavů...atd. atd. Naproti tomu jsou zcela a úmyslně přecházeny stamiliardové Tunely různých Klausů, Burešů-Babišů, Bakalů, Kellnerů, Macků, Bémů, Rittigů a tisíců jim podobných Zrůd a Zločinců.

Vražda na Tyranech a Teroristech není vraždou :!: :!:
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 8. 11. 2018 16:26

Zrůdy, Zločinci a ostatní Parazité co tu v politicko-podnikatelských Mafiích Tunelují, Defraudují, Kapsují či Odlkáněnjí 30 let jsou odpovědní mj. za MegaZločiny Velké Lichvářsko-Exekutorské Loupeže, která uvrhla 850 000 občanů česka do Otroctví Lichváčů, Soudců a Exekutorů, tento počet je však třeba vynásobit i ostatními čelny domácností těchto postižených Lichvářskou Mafií a dostaneme se k číslu 2 500 000 občanů, což je 25% populace živořící proto aby si 1% podnikatelských lichvářských exekutorských a justičních parazitů mohlo žít v přepichu zlata, vil a tučných kont v řádu multimilionů €.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/glos ... &source=hp
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 13. 11. 2018 10:44

Tak nám opět vyhřezla špína a žumpa politicko-podnikatelských Zločinců uplynulých 29 let, tentokrát agenta Zločince Bureše, t.č. premiérem Kolonie česko.
Jeho slovy se jistě bude jednat o "účelovku" či "žumpu a hnojomety zkorumpované politické mafie opozice", však už ty pohádky známe.
V této souvislosti se již vynořily první konspirační teoreie a kontra teorie na obranu "mučedníka" Bureše.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... azi-559195

Ale co si budem povídat, všechno mje to jedna Zločinecká pakáž, jedni jsou placeni či vydírání Východem a druzí Západem, jaký je v tom rozdíl? ŽÁDNÝ... Kolonie česko zůstane dále Kolonií s otrockými žebračenkami eufeministicky zvanými platy.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod redhaven 13. 11. 2018 16:30

Pan premiér Babiš je nejlepším premiérem za posledních 30 let a jistě by byl důstojným nástupcem na prezidenta. Ale napřed musí odklidit ten Augiášův chlév korupčních mafií, které na něho logicky útočí a neustále zapínají nové a nové hnojomety, tzv. kauzy uměle vyrobené korupčníky z opozice a Bakalova doupěte.
Vždyt co je větším důkazem poctivosti a pravdomluvnosti Babiše, než jeho dosavadní život v pravdě a budování firmy od píky. Začínal skromě za totalitního socíku, kdy mu StB a komunisté házeli jeden klacek pod nohy za druhým a přesto vystudoval ve Švýcarsku a pak pomáhal rozkládal prohnilý systém tak nějak zevnitř, tajným soukromým podnikáním zahraničním obchodem. Po revoluci tvrdou fyzickou dřinou, kdy roky potil krev vybudoval Batovský Agrofert, navzdory různým závistivcům a sabotérům z vlastního neúspěšného podnikání. Dokázal zachránit tisíce firem, které jejich majitelé dovedli tureckým hospodářstvím ke krachu a zajistil tak práci desítkám tisíc zaměstnanců. Dnes je zaměstnanec Agrofertu nejprestiženější zaměstnání v zemi, plně srovnatelné jako být za 1. republiky Batovcem.
Avšak nepřátelé jeho úspěchu nespí a škodí a škodí dále a chtějí rozvrátit naši demokracii a svobodu. Proto se již v klubu ANO vážně diskutuje nad vydáním základního zákona tzv. Zmocnovacího dekretu, který zruší dočasně všechny beztak zkorumpované strany prolezlé korpupčníky a rejdy útoků na pana Babiše. Reformovaná zkonsolidovaná policie a justice započne konečně hromadně čistit společnost od korpučpníků a nepřátel naší demokracie, včetně prodejných Bakalových novinářů Slonkové atd. Nyní ze všeho nejvíce potřebujemem všichni klid k práci a budování blahobytu a ne rozvraceče, korupčníky a výrobce nových kompro materiálu na pana Babiše, ANO, bude líp !
redhaven
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod neosobně 13. 11. 2018 18:17

"Ahoj lidi! To je zase účelovka, nenechte se zmást!" :D :-D :D 8-D :D

"Právě jsem se vrátil z Palerma, kde jsem se učil jak vám, Korupční Mafii zakroutit krky...Posnídal jsem asi 7 koblih a mám jasno - za všechno může Kalousek!" :-) 8-D 8-D 8-D :D
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 13. 11. 2018 18:37

redhaven: Konečně našel neosobně kvalitního spoludiskutéra. :D Jen takový může uvěřit tomu, že člověk, který celý život lže, podvádí a krade, na stará kolena vstoupí do vlády a je čistý jak lilie. :D
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod libol 13. 11. 2018 19:52

drkarel: podle mne si dělá srandu a ty mu to žereš
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 13. 11. 2018 20:17

Bureš tajně jednal v Palermu (někdejším to hlavním městě italské mafie) s komisařem Cattanim ze it. seriálu Chobotnice. Cattani Předsedovi Burešovi radil, jak odsekat všechny chapadla české Korupční mafii a Bakalovi s Kalouskem. :D :D :D 8-D
Demogracii a svobodu si rozvracet korupčníky nedáme !
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 13. 11. 2018 20:28

libol: Jo, to máš pravdu. :) Já četl jen úvod.

redhaven: Omlouvám se … vlastně za to, že jsem ze sebe zase udělal blbce. No, co už. :)
drkarel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků