Na protočení vstupních bonusů za první vklad je fajn surebet. Těžko se hledá, ale nám nevadí ani surebet s -1% (ten se hledá velice lehce). Nevyužít toho je chyba. Viz někteří kamarádi, co jim stačí 200 goldenů na cigarety za vyplnění registrace a tím končí.
https://en.surebet.com/calculatorTátovi jsem tak protočil a získal tyto vstupní bonusy za vklad + ty drobné stovky za dokončení účtu
1, Fortuna (3000 Kč)
2, Tipsport (5000 Kč)
3, Sazka (2 x 5000 Kč) - Sazka se cítila špatně, tak dala po vyčerpání prvního bonusu, druhý. Surebety nikdy nevycházely na jejím konci, takže z jejich pohledu jsme byli velmi v mínusu.
4, Chance (2000 Kč)
U Chance za prosázené peníze dávali goldeny a protože jsem potřeboval protočit několikanásobky na kurzech 2 a více, tak ty goldeny lítaly.
Nunto protočit na sázkách v kurzu 2 a více:
100 000 Kč u Sazky
70 000 Kč u Tipsportu
28 000 Kč u Chance
30 000 Kč u Fortuna
Minulý podzim Sazka sem tam vypisovala a stále vypisuje kurzy na vítěze do prodloužení v NHL odvážně a velmi odlišně v porovnání s Chanci a Fortunou. Navíc to držela celý den klidně. Pozitivní Surebety a nebo s minimální ztrátou tam byly denně.
U Chance jsem vyhrabal tiket. U Sazky se mi nepodařilo dohledat, tak pouze statistika z oddsportalu. Podívejte se na oppening odds na remízu a výhru hostů u Sazka. Bez registrace tam české sázkovky nemáte.

Ať zápas dopadne jakkoliv vy jste v plusu (zanedbatelná částka 166 Kč plus goldeny u Chance-nyní už nejsou), ale hlavně jste protočili požadovaný denní limit, který se vám započítává pro nárok na vstupní bonus za první vklad. Kurzy nad 2 v tomto případě pouze pro Sazka. Protože to byl "plusový" surebet, tak nás chance se svým 1,9 nemrzí

Když to nebylo NHL, tak to byl ostře sledovaný zápas Ligy mistrů nebo národní zápasy, kde žádný z týmů nebyl favorit. Odlišnost kurzů napříč konkurencí velká a tím pádem i v klidu surebet.
6 429 Kč protočeno náklad 9 Kč.

Moje zkušenosti s bonusy. Letošní Vánoce je na řadě mamka

Bonusy už nejsou tak skvělé, jak minulý rok. Goldeny u Chance nezískatelné touto metodou a vstupní bonus za vklad snížen u Sazka na 3000 Kč

???