První klubová - P2P pojištovna

Povinné ručení, životní pojištění, cestovní pojištění, pojištění domácností, penzijní fondy

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dalich 19. 11. 2018 19:14

suram: No to je fakt :-)
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ROlda78 20. 11. 2018 22:09

Nějaké další info, kdyby vás to zaujalo (třeba jen pro kalkulaci, tak se ozvěte). Do konce listopadu bonus 300 Kč,-.
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod suram 28. 11. 2018 14:37

suram píše:Kdyby měl někdo zájem o pozvánku, můžu také pozvat. Do 30. listopadu lze ještě získat tu odměnu 300 Kč. Pošlete mi jen přes SZ jméno, příjmení a email, pod kterým se tam chcete registrovat. Pak vám přijde do emailu registrační odkaz, na který kliknete a dokončíte svoji registraci. Po dokončení registrace vám na uživatelském účtu přistane 300 Kč, nemusíte ani uzavírat žádnou pojistnou smlouvu. A získáte tak přístup do jejich online Klubového portálu.
https://www.prvniklubova.cz/cs/hp/narozeninova-akce-2018-3x5DNC.aspx

Tyto peníze lze pak použít na zaplacení pojistného, pokud u nich v budoucnu uzavřete pojištění, nebo jdou poslat na jiný uživatelský účet, tedy darovat jinému jejich registrovanému klientovi.

Poslední tři dny možnost získat bonus 300 Kč za registraci, kdo má ještě zájem o pozvánku, pošlete mi do SZ jméno, příjmení a email, pod kterým se chcete registrovat.
suram
Diskutér

Odeslat příspěvekod suram 30. 11. 2018 08:44

Dnes poslední šance!
suram
Diskutér

Odeslat příspěvekod ROlda78 30. 11. 2018 12:52

Suram, nic se nemá přehánět!
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ROlda78 5. 12. 2018 19:43

Nicméně akce "V Klubovce se slaví! (-: byla prodloužena..
Pozvete někoho ze svých přátel a my pošleme 300 Kč Vám a 300 Kč pozvanému příteli!"
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - -
:arrow: Pokud by někdo využil, tak pište SZ..
(Pozvánka je adresná, takže je třeba jméno+příjmení a email)
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Markil 6. 12. 2018 00:54

dalich píše:Jichaj: Zcela jistě ne, ale smyslem Klubovky přece je, že zvu do ni lidi, o kterých si myslím, že budou pro pojišťovnu kvalitními klienty, tedy že se na silnici chovaji zodpovědně. Což u lidí "z ulice" jaksi nevim, že. A bo sám patřím mezi "ty hodné", mám u Klubovky ceny, o kterých bych si (i přes nejlepší top+++ historii) u jiných pojišťoven mohl nechat jen zdát (5 aut).

S tímhle souhlas, ale...
- U mě to s tou cenou jaksi nevyšlo... Už jsem tam registrovaný přes 2 roky a zatím bez pojistky. Ani po individuálních kalkulacích se s žádnou pojistkou nedostali na nižší cenu. Jen s jednou by to vyšlo o něco levněji, když se započte ten bonus po roce pojištění, jenže při horších podmínkách (menší rozsah krytých rizik, menší limit...)
- jedna věc je cena, ale důležitější věc přístup k plnění a likvidaci škod. Tady už máte zkušenost? Sice jejich přístup a teorie, které zveřejňují, zněji rozumně, ale není nad praktické zkušenosti. A trochu mě tam znejisťují externí likvidátoři z AXY...
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Kamziq 6. 12. 2018 03:01

Jsem cetl v podninkach neco v tom smyslu, ze po roce bez uzavreni pojisteni vypovidaji z klubu. To neplati?
Kamziq
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ja_K 12. 12. 2018 15:16

Máte někdo "Pojištění odpovědnosti v občanském životě"? Má to smysl se takto pojišťovat? A měl jste někdo pojistnou událost?
Ja_K
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mlsal 12. 12. 2018 15:46

Pojišťovny fungují na stejném principu jako sázkové společnosti. Polovinu (cca) sázek si nechají na pokrytí nákladů a jako zisk. Druhou polovinu vyplatí jako výhry. Jak sázení, tak pojištění je iracionální činnost, protože v průměru se vám ze své sázky vrátí jen polovina.

Pojištění ale na rozdíl od sázení snižuje vaše riziko. Např. "pojištění odpovědnosti v občanském životě" stojí zhruba 400 Kč/rok a jste pojištěný(á) např. na škodu 2 mil. Je to tak levné, protože je malá pravděpodobnost, že nastane pojistná událost. Pokud jste schopni tu škodu pokrýt ze svého, tak není třeba se pojišťovat. Myslím, že za ty peníze se tohle pojištění vyplatí.
mlsal
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dalich 12. 12. 2018 17:47

"Pojištění na blbost" nepotřebujete, pakliže máte dost financí pro případnou náhradu škody, anebo jste naopak doživotně v exekuci, takže už vám není co či z čeho vzít. Kde nic není, ani smrt nebere.

Pakliže patříte mezi ten střed, má smysl jej mít, bo za pár šupů máte krytí na miliony.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod blackwork 12. 3. 2019 13:59

U mě vychází klubovka skoro vždy nejlevněji nebo stejně jako u ePojištění a to nepočítám body které už mám převedeny na peníze - momentálně cca. 1500,-
blackwork
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 7. 4. 2019 04:33

Na Skrblíkovi vyšel článek o První klubové
https://www.skrblik.cz/blog/prvni-klubo ... -udalosti/

Co mě zaujalo, že likvidace si nedělá pojišťovna sama, ale pověřuje tím Axu, což si myslím, je celkem chyba. Zrovna likvidátoři jsou takovou "výkladní skříní" pojišťoven a pojišťovna, která se snaží profilovat jako "jiná", by měla být "jiná" i v této oblasti a mít vlastní likvidátory.

Zásadní chybu nevidím v tom, že pojišťovna neplnila, z článku nevyplývá důvod vniknutí vody, jen hádám, ale usuzuji, že dovnitř "prostě napršelo", protože dům nebyl v řádném technickém stavu, tedy by jakákoliv pojišťovna neplnila. I tak měl ale likvidátor provést standardní obhlídku a pojišťovna měla zamítnutí řádně zdůvodnit (v tomto případě nedostatečným technickým stavem domu). A ne, že likvidátor řekne, že plnění v této ulici automaticky zamítají (nejspíše zkušenosti z Axy, protože "Klubovka" tvrdí, že zde zatím žádnou událost neměla).

Pojišťovna naprosto nezvládá tzv. krizovou komunikaci a místo toho maže příspěvky na Facebooku a blokuje uživatele a nevhodnou komunikaci ze strany likvidátora "odbude" tím, že jde o externího pracovníka.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MiASX 7. 4. 2019 13:15

Kdyz pojistovna neplni a pojisteny je presvedcen, ze plnit mela, tak se mi zda logicke podat zalobu soudu. Rozhodnuti likvidatora preci neni zadna konecna instance.
MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod octaviampi 7. 4. 2019 14:19

Zajimave, ze se Skrblik nestiti reklam na podvodna zarizeni jako Tesla Eco Saver.
octaviampi
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků