Eurosojuz chystá tzv. Kyperský scénář vyrabování vkladů

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vpe 8. 12. 2018 13:28

Muzes mi vysvetlit, kdo vyrobi CML? Jak nahradis uredniky softwarem? Kdo ten software napise a jak souvisi papirovost dokumentu s uredniky? A co ti urednici pujdou delat? Do fronty na pracak :-)

Ty nejspis delas u pasu nebo ve statnim, v komercni sfere na takove placani nikdo nema cas... a tva myslenka je stejne k nicemu, lidi jsou lini:

„Rozdělte si práci i plat kolegy“
Tajemník radnice v okresním městě Žďár nad Sázavou Jan Havlík vymyslel už před lety originální systém, jak snížit počet svých úředníků. Opoziční expert na státní správu Miloš Vystrčil z ODS ho dává za příklad, jak mohou ušetřit i ministerstva.

Když sám od sebe odešel některý úředník ze Žďáru, tajemník oslovil jeho zbývající spolupracovníky na odboru. Nabídl jim, jestli za něj chtějí přijmout náhradu, nebo jestli si chtějí rozdělit agendu kolegy na odchodu mezi sebe a zároveň k tomu i 50 procent jeho platu.

„Skutečně to u nás tak fungovalo až do roku 2013.Tam jsme se už dostali na hranici svých možností,“ potvrdil Havlík. Po zrušení okresních úřadů v roce 2003 měla radnice 160 lidí a na konci této „reformy“ jen 113 lidí.

„Dnes už s úsměvem říkám, že u nás lidé nechtějí dělat ani za větší peníze. Zjistili, že je pěkné mít nadstandardní peníze, ale když je neužijete, tak jsou vám k ničemu. Úředníci tady pracují až do večera,“ dodal Havlík.
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 8. 12. 2018 13:45

Je jasné, že vyčůraní a radoby vzdělaní ouřadové budou vymýšet nové a nové důvody, vyhlášky, nařízeníz nařízení atd. jen aby byla nová a další činnost (zbytečná)

Většinu zbytečných zákonů vyzniklých po roce 1989 zrušit nebo revidovat po vzoru například Estonska a rázem bude potřeba tak 30% ouřadů ze současného rekordního počtu parazitů.
V Estonsku již funguje velká elektronizace státních a obecních úřadů a tak mohlo být značné precento chudáků ouředníků konečně uvolněno do komerční sféry, kde je jistě uvítali :D :D :D
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 8. 12. 2018 13:54

A tu revizi zakonu udela podle tebe software, aha :-) co konkretne ti vadi na uradech aneb co konkretne nemuzes ty udelat elektronicky?

Co se tyce te francie, konkrétně u benzinu by to znamenalo zvýšení ceny asi o čtyři centy (zhruba o jednu korunu). To je duvod proc se dmonstruje... nebo spis zaminka. Nevysvetlils ten vozovy park, kdyz bude levny benzin a silnicni dane a poplatky, kdejaka socka bude mit 3 auta v domacnosti a nebude kde parkovat a smrad bude vsude.

Francie ma uplne jine problemy nez spotrebni dan na benzin a naftu.
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 8. 12. 2018 14:01

Ve Francii skutečně již nejde o nějakou dan z paliv, to byla totiž už poslední kapka. Jde o celkový systém plutokracie, která se jen hubou zaštituje demokracií a službou voličům, ale jejich skutky je samozřejmě usvědčují z přesného opaku, u nás je to ještě viditelnější více méně celých 30 let vlády demokratůry Zločinců. Ve Francii už nepomůže tomu šaškovi a loutce korpokracie Makronovi ani svědcená voda, nakonec padne i celá vláda.
Francouzi nejsou ubozí tiše doma brblající češi, nenchají se vysávat do nekonečna jako tady v Kolonii česko. :D :D :D
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 8. 12. 2018 14:49

Ty ses dobry trol, nadpolovicni vetsina Cechu je spokojena, takze ten brblajici jsi leda tak ty :-))
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 8. 12. 2018 17:42

"Věřím pouze těm statistikám, které jsem sám zfalšoval."

Winston Churchill :D

Navíc značná část čechů a Moravanů je ovlivněna masivní dezinformační propagandou "jak se máme dobře"...a tito samí občané přitom splací, zatím, zatím splaácí hypotéky a exkuce do konce života...zatím splácí, než přijde masivní krize a v česku realitní krize a katastrofický pád cen realit i o 50% a více někde.

Není, není daleko doba kdy v Praze dojde k 3. Pražské defenestraci a tentokrát to nebude žádný samet. V roce 89. žádná revoluce nebyla, leda tak revoluce StB, KGB a jejich konfidentů z řad studentů a disidentů...
Je nutno si konečně vyřídit účty s kariérními bezpáteřními mj. i bolscheviky typu Tuneldědka Klaus, "president" HK soudruh Dlouhý, Bureš, Kočárník, Dyba atd. atd.
Revoluční duch již se nezadržitelně začíná valit Evropou a k tomu se jistě brzo přidá nevyhnutelná hospodářská megakrize... :D :-)
Toto tsunami smete vše staré a korupčně zlodějsky prohnilé a bez krve to nebude.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod treborit 8. 12. 2018 17:58

byt hloupy a jeste k tomu dusevne nemocny je hodne smutna zalezitost :-(
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 8. 12. 2018 18:20

"Makron do gulagu!!!"

heslo revolucionářů na barikádách v Paříži podzim 2018

a já dodám ne jen Makron do gulagu, ale celá 30-ti letá garda vrcholvých představitelů nebohé vyrabované a vydrancované Kolonie česko, včetně všech Tunelářů z firemní sféry a jejich rodin :D :D :D
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 12. 2018 20:14

To já bych na tebe nebyl zase tak přísnej. Stačila by jedna kulka doprostřed čela a bylo by po problému. :D :D :D
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod neosobně 8. 12. 2018 22:27

Jj., rudou demokratůrou prolezlou justici také pořádně probereme, gulagy vás neminou :D :D :D
Za svobodu i za Svobodu (řidiče busu demokratůrou zlikvidovaného) :!:
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod saabik 8. 12. 2018 22:31

Ta svoboda má pro někoho někdy zvláštní podobu. Jestli by lidi mohli takhle svobodně cintat i dřív...
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 8. 12. 2018 22:43

Mohli, mohli cintat, stejně jako dnes pouze doma nebo anonymně po tmě venku, stejně jako dneska.
Zkuste dnes říci svůj názor v zaměstnání před majiteli (zhusta příznivci oligarchy Bureše nebo Zločinecké ODS, TOP atd.)
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 9. 12. 2018 07:08

Kdyz cintas pred chlebodarcem, tak se divis, ze te posle o dum dal? Kdyz te plati za praci a ne za cintani... Casto jsou nazory otroku (pod majiteli to jsou prece vzdy otroci podle tebe) mimo realitu. Cintej si se sebou rovnymi (ve sve socialni bubline) a budete si notovat...
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod drkarel 9. 12. 2018 07:59

saabik píše:Ta svoboda má pro někoho někdy zvláštní podobu. Jestli by lidi mohli takhle svobodně cintat i dřív...


Ale jo. V příslušných ústavech "svobodně" cintat mohli tehdy a mohou i dnes.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod neosobně 9. 12. 2018 08:24

"Ale jo. V příslušných ústavech "svobodně" cintat mohli tehdy a mohou i dnes."

jj., soudruh "drkarel" jako rudý soudce včera, demokratůry člen dnes by nám mohl jistě dalece, dalece vyprávět jak "protistátní živly" posílal tu do basy tu do ústavu jako dělnický kádr vystudovaný v rechlo kursu pro novou, naši rudou justici, že... :D

Rovněž to vypadá, že jako správný lidový kádr je členem MS, tak řečených "organizovaných pytláků" a piluje si pravidelně mušku na vraždění zvěře a sem tm nějakého postřeleného či prostřeleného kolegy, že... (je třeba udržovat bdělost před protistátními živly a nepřáteli demokratůry a připravovat se mezi svými organizovanými pytláky ostrostřelbou na budoucí ostrý zásah proti protistátním živlům) :D :D

Ve Francii se fašisticko-rudí policejní bratři "drkarel" už nerozpakují střílet revolucionáře přímo do obličeje, zatím, zatím "pouze" gumovými kulkami. Makron už je kandidát nejen na demisi, ale přímo na audienci u Madame Guillotine .... :D :D :D :D

https://twitter.com/redfishstream?ref_s ... are-562610
neosobně
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků