Tak odměna už je na cestě... Takže snad mohu potvrdit, že to funguje.
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.
Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal. Nekácet!
ROlda78 píše:Naprd je, že většina lidí má u AirB. v Albertu jen slevu 25,- Kč
Tak stejně 5% z 1500 je 75 Kč. Ale taky jsem si myslel, že ty slevy jsou stejné...
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.
Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal. Nekácet!
Pokud nemám kamion nebo nepotřebuju hafo tonerů atp., tak nejlepší kombinace je teď asi KK GE (5% PHM + 1,5% priceless specials na MOL) = -97,50 Kč. (?) Taky mohli na tom specials dát dvojnásobnou odměnu u MOLu jako loni v prosinci.
MOL OS: Stavte se o adventních nedělích pro 2x více bodů (aneb SLEVU nechci zadarmo...)
Dálniční známka za 750 Kč Konec roku bývá hektický a mezi nákupy můžeme lehce zapomenout na to důležité, například pořídit si dálniční známku na rok 2019. Nyní Vám nabízíme skvělou možnost, jak při zakoupení známky ještě ušetřit 50 %. Roční dálniční známka pro automobily do 3,5 t nyní za 3 500 bodů a 750 Kč. Nabídka platí do 31. ledna 2019 na čerpacích stanicích MOL.
PENÍZE z pohledu věčnosti nemají žádnou cenu a vlastně ani smysl zatím co LÁSKA která JE nepočítatelná, ano ! ŠTĚSTÍ spočívá v tom, vědět, na co se mám vy...
Albert dává skrabku na známky a ubrousky na sklo. A sleva airbank asi platí. Mám ji na připsání v lednu.
V Albertu vytěžena škrabka na známky, ubrousky i sekt (Bohemka). Vše na informacích. Placeno CRV+RB Mall (pro jistotu jsem tam přihodil drobnost za pár kaček, ať jsem nad 1500,-)
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich