Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 20. 1. 2019 18:31

peter23p píše:1% zpět z internetových plateb a v zahraničí, nějakou tu stovku to za měsíc třeba hodí

Maximálně 350 Kč za měsíc
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod drkarel 20. 1. 2019 18:31

Funguje s Curvou a vrací i za Revolut.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod stepano 21. 1. 2019 18:40

qwertz375 píše:Má kreditka ČS nějaké zásadní výhody, kvůli kterým se vyplatí ji nerušit?

Zrušil bych a pořiď si Hello KK pokud ještě nemáš.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 21. 1. 2019 19:16

To se nevylučuje, můžeš mít obě.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod taylor729 31. 1. 2019 00:24

Tušíte pls jak upravit sablony plateb v George Go?
Primo v aplikaci to nejde, kdyz jsem upravil sablonu v servis24, tak se změna do george nepromitla a ve webove verzi george jsem seznam sablon vubec nenasel.
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod lubik2 31. 1. 2019 10:25

webový George má skryté šablony v Adresáři(kde je to pomíchané s těmi jejich povinnými kontakty). Ale upravovat nejdou, pouze při platbě, jedná se o klasický nedodělek, jak ostatně přiznávají:
"Upozornění: Prozatím není možné upravovat šablony přímo v adresáři. Změnu ale můžete provést při zadávání nové platby. Stačí vybrat danou šablonu z adresáře, upravit údaje v platebním formuláři a před odesláním platby zaškrtnout pole "Aktualizovat tuto šablonu"."
lubik2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod taylor729 31. 1. 2019 19:47

Dik,
To je docela sila
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod dalich 31. 1. 2019 22:07

Celý problém George je v tom, že se vyvíjí v Rakousku a je určený k nasazení pro celou Erste Group. Zatím co Servis 24 si vyvíjela Spořka sama a chyby tak dokázala řešit v horizontu hodin či dnů, George je rakouský a chyby se řeší globálně, tedy v řádu týdnů a měsíců. Jenže vysvětlete to Rakušákům, že. I lidi ze spořky to štve, byť se tváří, že George je děsně sexy. Jo, časem bude, ale kdo to vydrží čekat...
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jumpmans 1. 2. 2019 08:17

Česká spořitelna spustí okamžité platby 22. února. Cena bude stejná jako pro standartní platby nyní takže 7 Kč nebo zdarma dle tarifu. 125 Kč bylo pouze v rámci testovacího provozu. Okamžité platby budu dispozici pouze pro fyzické osoby
Naposledy upravil jumpmans dne 1. 2. 2019 09:22, celkově upraveno 1
jumpmans
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Delitzsch 1. 2. 2019 09:11

dalich píše:Celý problém George je v tom, že se vyvíjí v Rakousku a je určený k nasazení pro celou Erste Group. Zatím co Servis 24 si vyvíjela Spořka sama a chyby tak dokázala řešit v horizontu hodin či dnů, George je rakouský a chyby se řeší globálně, tedy v řádu týdnů a měsíců. Jenže vysvětlete to Rakušákům, že. I lidi ze spořky to štve, byť se tváří, že George je děsně sexy. Jo, časem bude, ale kdo to vydrží čekat...

Naprosto výstižné. Rakouský kontext je úplně jiný než český. Tam měli původně dost hrozné IB, takže George znamenal skutečně pozitivní změnu. Náš S24 byl naproti tomu skvělý. George nic moc nového nepřináší. A pak ještě v Rakousku se nespěchá, všechno hodně trvá. Kdo si ale chce zlepšit náladu z George, ať se podívá na IB české rakouské Oberbank.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod gogospk 1. 2. 2019 09:52

Právě jsem realizoval svou první okamžitou platbu z Air do ČS. Je to tak rychlé, že jsem to ani nepostřehl. Po kliknutí v AirBank na odeslat se mi v tom samém okamžiku na druhé obrazovce v Servis24 částka připsala. :o)
gogospk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dalich 1. 2. 2019 12:27

Delitzsch píše:Kdo si ale chce zlepšit náladu z George, ať se podívá na IB české rakouské Oberbank.

To její IB, které jede na Multicash, má jednu významnou vlastnost: Lze si nastavit jméno odesílatele platby, to se pak příjemci zobrazí místo skutečného majitele účtu. To se hodí v případě, kdy si potřebujete jinde vytvořit historii/bonitu účtu (typicky mzda), nebo si z někoho udělat srandu. Ale dá se to i zneužít, když to má sloužit k ověření identifikace plátce... Mně se takto podařilo odblokovat účet u tehdy Moneybookers paní, která odjela do zahraničí, účet v bance ČR zrušila, tento si si spolehlivě omylem zablokovala s docela významným zůstatkem. Jedinou možností bylo provést identifikační platbu z účtu na její jméno, což bylo v podstatě nemožné (bydlí na Srí Lance). Oberbank, převod, problém vyřešen :-)
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod čulibrk 1. 2. 2019 14:08

gogospk píše:Právě jsem realizoval svou první okamžitou platbu z Air do ČS. Je to tak rychlé, že jsem to ani nepostřehl. Po kliknutí v AirBank na odeslat se mi v tom samém okamžiku na druhé obrazovce v Servis24 částka připsala. :o)


Taky jsem udělal dnes během pár minut povinný obrat pro Erste Premiér. Penize jsou už zpět v Air bank. Vtipné je, že poplatek za rychlou platbu si v IB Air bank můžeš nechat vrátit.
čulibrk
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jujec 4. 2. 2019 11:04

No ale to šlo i dřív, sice to trvalo dopoledne, ale za jeden den se dá udělat kolečko AB-ČS a zpět...
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 4. 2. 2019 18:14

Dneska jsem testnul air- čs, tak 10 sek to trva.mazec
audiobullys
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků