Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
XRPD píše:Zedna1 píše:PULPANM píše:Už se to tu psalo také jaem si nechal poradit- vlevo nahoře, tvůj obličej/ikona- dole “pozvi a získej”, tam je kód, obdarovaný ho zadá při instalaci apky a když pošle vklad 300 Kč má každý z vás.
Pri instalaci apky se mu pry nic takoveho nenabizelo, prestoze byl ode mne informovan, ze by to tam v tom okamziku melo byt (pri registraci do aplikace).
Dnes jsem zakládal Richee účet (už mám účty u Creditas). žádná nabídka na vložení kodu nebyla. V Profilu mám jen 3 volby:
- Průvodce
- Poslat zprávu
- Pozvi a získej!
Navstevnik123 píše:Dnes jsem konečně našel využití pro Richee kartu - Creditas kartou se dá zaplatit maximálně 30000 týdně a limit nelze zvýšit, ale dá se online převést peníze na Richee účet a druhou kartou tak bez čekání nakoupit za dalších 30k
MiASX píše:Nabidka na vlozeni kodu tam je v závěrečné fázi registrace, ale predtim se to hned na zacatku registrace zepta, zda jsi klientem Creditas a predpokladam, ze kdyz zvolis ano, tak ti to nabidku na vlozeni kodu nepodstrci.
kajman71 píše:MiASX píše:Nabidka na vlozeni kodu tam je v závěrečné fázi registrace, ale predtim se to hned na zacatku registrace zepta, zda jsi klientem Creditas a predpokladam, ze kdyz zvolis ano, tak ti to nabidku na vlozeni kodu nepodstrci.
Vse jak pises - client Creditas, zadane rodne cislo, sparovani s Creditas....a presto se sekce Moje odmeny kam se vlozil kod objevila. Asi nahoda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků