Eurosojuz chystá tzv. Kyperský scénář vyrabování vkladů

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod neosobně 12. 4. 2019 06:21

Dost bylo prolhaného "korektního" kapitalismu ! Apoštol Pravdy přijede do Olomouce ...

https://echo24.cz/a/S3jDd/nechceme-umlc ... -internetu

Pod biči prolhaných fabriqantů dřeme od rána do noci o suché kůrce a vodě...



https://www.novinky.cz/zahranicni/50238 ... linou.html

Tyhel slimácké tradice tady dříve nebyly, až s příchodem Hord slimáků do Evropy se tady tyto hrůzné tradice začaly šířit a to i k nám před asi 2 roky, ted slovensko...pachatele polít koncetrovanou kyselinou.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 12. 4. 2019 10:45

https://stredoevropan.cz/2019/01/07/v-b ... v-londyne/

Pryč z EU totalitstánu 4. Rajchu !!! Pryč ze systému multikulti co nám sem tajně lifruje slimácké hordy mající mj. za běžnou tradici polévaní kyselinou a stínaní hlav či upalování !!!

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/s ... n-13073723

Modlím se, modlím se at už konečně praskne Mega bublina "ekologických" mega drahých elektroautomobilů a spolu s ní mega bublina "nekonečného" růstu výroby automitive, pak konečně praskne v Kolonii česko Megarealitní Bublina...

https://www.novinky.cz/auto/502346-tesl ... atory.html
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 12. 4. 2019 13:35

Uz jsi podepsal petici, pokud te se.. ze francouzi a jini inkasuji marzi 20% na vodě?

https://pravdaovode.cz/petice/

Anebo jen plácáš páté přes deváte? Modlit se nestačí.
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 12. 4. 2019 14:00

Podepsal, jenže to nestačí je třeba stávkovat, genrální stávku ! Co asi tak ti Zločinci v parlamentu a ve vládě udělají s Veolií apod? max. jim navrhnout odkup za jejich cenu, takže to zase zaplatíme znovu a znovu na daních...je třeba konečně s přimeřenou náhradou vyvlastnovat, vyvlastnovat a vyvlastnovat. Při započítání zisků Veolie a dalších podvodníků na pitné vodě, bude cena náhrady za vyvlastnění velmi nízká...velmi nízká...

Všichni soukromníci a firmy jsou jeden zloděj větší než druhý. Běžná je obrovská optimalizace daní, myšleno ve vysokých procentech ze skutečného zisku je podvodně naoptimalizovány daně NULA. Dále nejen daně obcházejí. běžně jsou soczdrav odvody za zaměstnace obcházeny, kdy je část mzdy vyplácena na ruku nebo aspon podvodě u stálého zaměstnance je uzavřena dohoda PP a krácena část mzdy o odvody a druhá část vyplácena jako zaměstnanci...donedávna uzavírány fiktivní penzijní připojištění jako průtokový ohřívač ihned vybírány každý měsíc s cílem krátit odvody zaměstnavatele...atd. atd. atd.
Takže je jasné, že všichni soukromníci a firmy už mají za 30 let pořádně, ale pořádně nakradeno a přichází čas zúčtování neboli čtvrté vlny privatizace do rukou národa.... :D :D

Doba kdy si korporace, sro a OSVČ zavedli samy pro sebe danový a dotační socialismus a pro zaměstnance krvavý kapitalismus KONČÍ ! ! !
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 13. 4. 2019 14:31

neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MiASX 13. 4. 2019 16:03

To v CR nehrozi, staci si zobnout perniku a z upracovaneho chudaka je hned cila rybicka.
MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 13. 4. 2019 21:19

Kapitálismus rozloží a zahubí přirozený výběr.

Pro toto na první pohled možná neintuitivní zjištění ve skutečnosti existuje poměrně logické vysvětlení. "Země s nízkou mírou úmrtnosti dovolují více lidem s rakovinným genetickým pozadím reprodukovat se a předávat tak geny rakoviny/mutace na další generaci. Mezitím, nízká míra plodnosti v těchto zemích nemusí být schopna různorodé biologické variace, aby poskytla příležitost k výběru přirozeně zdravé populace," vysvětluje Wenpeng You, jeden z autorů.

Jedná se tedy o mechanismus přirozeného výběru, který však ve vyspělých zemích už dlouho nefunguje tak nekompromisně a účinně jako v těch rozvojových. Za tím přitom stojí fenomény, které jsou spojovány zejména se stárnutím populace. "Nízká míra úmrtnosti a nízká míra plodnosti v ‚lepším‛ světě tak mohou mít za následek samo-zesilovací cyklus, který hromadí genetické pozadí rakoviny ve vyšší míře než dříve," dodal You.

Jak se tedy zdá, bohatá západní společnost si na sebe upletla bič. "Kvůli kvalitě naší zdravotní péče v západní společnosti jsme téměř odstranili přirozený výběr v roli ‚školitele genového fondu‛. Bohužel, akumulace genetických mutací v průběhu času a napříč generacemi je jako opožděný rozsudek smrti," upozornil Maciej Henneberg. „Je možné, že jediná cesta, jak se lidstvo může jednou a provždy zbavit rakoviny, je prostřednictvím genetického inženýrství - opravit naše geny a odebrat rakovinu z rovnice," prezentoval svou futuristickou vizi druhý z autorů.

https://roklen24.cz/a/Srf4t/zapadni-sve ... -internetu
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 13. 4. 2019 22:07

I ty jeden levičáku, že ty volíš piráty?

Nenávidíš bytové kulaky :-)

http://dfens-cz.com/boj-proti-bytovym-kulakum/
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 14. 4. 2019 15:41

https://globe24.cz/revue/67224-nejvetsi ... -internetu

A je to tady, co jsem vždy tvrdil...Západní imperialisté za 2.WW cíleně ignorovali masové průmyslové bestiální vyvraždování ve východní části Evropy v německých koncentračních táborech a předtím těsně za frontou v SSSR, kde zběsilé německé bestie upálili za živa, pohřbili za živa a postříleli několik milionů židů, cikánů, rusů a jiných národů SSSR. Němci jim pomohli zbavit se levičáků, komunistů a obecně židů a dostat se tak na konci války k němci nadrancovaným a narabovaným pokladům občanů celé Evropy, vč. 360 000 bestiálně povražděných Čechoslováků. Čest patří pouze polákům a polským židům, kteří společně proti německým bestiím povstali ve Varšavě.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 15. 4. 2019 19:48

Notre -Dame přežila 9 století, přežila drancování a rabování bestiálních němců za 2.WW, ale nepřežila "Makarona" a jeho oturbiněné slimáky, katedrálu vypálili jako tisíce synagog...nu ted bude parzela na velkolepou mešitu...
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MiASX 16. 4. 2019 06:28

Vlastenci se slozi a postavi novou, jako kdyz nam shorelo narodni divadlo ne?
https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2788967-pozar-katedraly-notre-dame-se-podarilo-dostat-pod-kontrolu-lide-poradaji-sbirky-pro
A kdyz ne, tak at tam je treba mesita, je to jen zakladni zakon prirody, s tim nic neudelas, silnejsi druh pokracuje ve vyvoji, slabsi je zotrocen nebo vyhyne. K jakemu druhu patris ty?
:D
MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 17. 4. 2019 15:08

Je dosti pravděpodobné, že katedrálu v Paříži zapálil nějaký slimák či potulná banda slimáků multikulti. Ještě týž večer co hořela, vydávaly Orgány napojené na Makarona vyhlášení, že se zcela jistě nejedná o úmyslné zapálení. Další zprávou bylo, že vyšetřování začalo.... )) )) Takže ihned na počátku vyšetřování ještě za požáru katedrály, už věděli jsitě že to není úmysl. Tudíž, překlad z jejich politicky koretní mluvy vyhlášení je jasný, byl to úmysl.
V katedrále v krovech byly stovky teplotních, kouřových a optických čidel a přesto se požár nepozorovaně rozšířil. Slimáci napřed vyřadili EPS.

https://echo24.cz/a/SHdtE/pokud-slo-v-n ... -internetu
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MiASX 17. 4. 2019 16:46

MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 17. 4. 2019 18:29

Samozřejmě neonacističtí imperialisté a nadnárodní korporáti a jejich poskoci jedou dle osvědčeného historického scénáře PROVOKACE, je pravděpodobné že imperialistická neonacistická Makaronova klika nechala založit požár katedrály slimáckou tlupou multikulti aby jej posléze svedla na ožebračené fancouze z řad revolucionářů žlutých vest a navíc odlákalal pozornost a masovou účast dalších fancouzů na demonstacích žlutých vest.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Po%C5%BE% ... sn%C4%9Bmu

https://cs.wikipedia.org/wiki/Zmoc%C5%8 ... mecko_1933)

https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpr ... -internetu

Tak, tak kapitalismus musíme rozdrtit, dříve než on rozdrtí Zemi a nás :!:
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 17. 4. 2019 19:52

Velký Člověk Karel Kryl, ten věděl co za ksindl tu vládne už v roce 1991-92...Letiště Ruzyně se mělo jmenovat dle Karla Kryla...

https://www.youtube.com/watch?v=_1qqFvEQ42o
neosobně
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků