Eurosojuz chystá tzv. Kyperský scénář vyrabování vkladů

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod neosobně 24. 4. 2019 20:09

A že je tady tedy naprostá převaha cizáků, cizáckých bank, cizáckých obchodních řetězců i blbých cizáckých večerek, cizáckého průmyslu a dokonece cizáckých vlastníků české národní pitné vody ? Pročpak není v Praze, Brně, a dalších krajských městech dostupné bydlení zato je tam všude cizáckých spekulantů co nakoupili byty na spekulaci s cenou ? Kdpek udělali soudruzi z česka po roce 1989 chybu?

A jak je možné, že když prej komunisti před 89. roekm vše dovedli zu grunt, tak za rok, dva, se rozkadl státní majetek za stovky a stovky tehdejších miliard, tj. dnešních bilionů, tj. tisíců milard ? Kde udělali soudruzi podnikatelé v česku početní chybu ve své propagandě?

Celé 20. století až do roku 1990 bylo Československo jedinou tak malou zemí, která byla téměř ve všem soběstačná, v žádné jiné zemi na světě srovnatelné velikosti se nevrábělo vše od hodinek přes kompletní elektrárny až po lokomotivy a říční lodě. Československo jako jediný vnitrozemská stát světa vlastnilo vysoce výdělečenou námořní plavbu s 18 moderními loděmi....VŠE, VŠE bylo pro roce 90. doslova rozkradeno pár jedinci... :grr:
Tohle nynějšímu režimu do smrti, do smrti neodpustí miliony lidí co to zažily, už málokdo žere propagandu, jaká byla za socíku bída...
Naposledy upravil neosobně dne 24. 4. 2019 20:30, celkově upraveno 1
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 24. 4. 2019 20:28

Takové pocity hrůzy ve Vás vyvolávají cizinci. Až je mi líto, že někdo tak moc trpí. Jestli už neužíváte, zvažte ty léky. Pomohou!
V mém městě jsou většina obyvatel Češi, máme tady české banky, české obchody, české večerky, český průmysl a vodu nám dodává česká firma. Kdepak to žijete?
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod radecekh 24. 4. 2019 21:25

neosobně píše:Celé 20. století až do roku 1990 bylo Československo jedinou tak malou zemí, která byla téměř ve všem soběstačná, v žádné jiné zemi na světě srovnatelné velikosti se nevrábělo vše od hodinek přes kompletní elektrárny až po lokomotivy a říční lodě.

Měl byste si tu svoji paměť osvěžit.
Třeba takový běžný případ, jako barevná televize. Vynalezena 1928, v roce 1972 bylo již polovina televizí na světě barevná. V roce 1973 s velkou slávou začalo Československo vyrábět svoji první barevnou televizi. Ještě koncem 80. let to bylo podpultové nedostatkové zboží. Ale chápu, že vylízanec vašeho ražení v tom vidí krásnou soběstačnost.
Nebo třeba takové telefony. Vynález 19. století. Ani do roku 1989 ti vaši soběstační komunisti nebyli schopni ani natáhnout dráty a tak v celé naší vesnici bylo jen asi 5 telefonních přípojek, což byla jedna na asi 300 obyvatel. Když třeba ženská rodila, tak se muselo běžet přes celou vesnici do jediné fabriky, kde měli na vrátnici nočního vrátného a zároveň telefon, aby se mohla zavolat sanitka. Ale chápu, že vylízanej neosobně to považuje za naprosto dostačující a plně srovnatelné se světem.
A když už jste nakousl hodinky, tak na konci 80. let jsme měli všichni 7 melodiové digitálky Kessel. A představte si, že ty digitálky byly levnější, než ty ručičkové hodinky, co dělaly socialistické podniky, a to navzdory faktu, že se sem pašovaly z kapitalistické ciziny a překupníci na nich nehorázně vydělávali.
O soběstačnosti v toaletním papíru, kdy jsme byli nuceni dovážet východoněmecký, který měl konzistenci křídového papíru, případně si utírat řiť nastříhanými novinami, asi taky nemá moc smysl s vámi mluvit, protože vy si to nepamatujete. Vy si myslíte, jak jsme na tom byli skvěle, jak ekonomika šlapala, Krušné hory byly krásně zelené, řeky tak čisté, že se v nich dalo koupat a ten plot z ostnatého drátu byl na hranicích proto, aby nám sem nelezli ti západní migranti, kteří se chtěli mít jako my.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod Delitzsch 24. 4. 2019 22:12

Ten východoněmecký toaletní papír si dodnes pamatuji, bylo to něco strašného. Telefon nám zavedli až chvíli před revolucí. Na auto jsme šetřili neskutečnou dobu, jako pracující inteligence jsme na tom nebyli finančně dobře. Měli jsme nejlevnější škodovku, každou chvíli vařila, muselo se čekat, až vychladne. Barevnou televizi jsme měli podpultovou ze Sovětského svazu, vynášeli jsme ji v noci zadním vchodem z prodejny. Přestávala po chvíli fungovat, mohla být zapnutá jen krátkou dobu. Nevadilo to, chytali jsme nekvalitně jen první program. Bydleli jsme blízko západních hranic. Ve škole nám říkali, že za nimi jsou rakety namířené na nás, aby nás zničily. Moc jsme se báli. Soused byl u STB, neustále poslouchal za dveřmi a hlásil to dál, museli jsme si dávat pozor. Idylická doba.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod treborit 25. 4. 2019 08:23

Soused byl u STB, neustále poslouchal za dveřmi a hlásil to dál, museli jsme si dávat pozor. Idylická doba.

Na tohle se hodne zapomina, ale byla to jedna z nejhorsich veci, ze takovy vylizany "neosobne" z vedlejsiho vchodu (bytovy duvernik, kapo v KSC apd.) mel na vas zivot realny vliv.
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod MiASX 25. 4. 2019 09:27

Zas to byla doba, kdy museli i cikani povinne pracovat. :D
MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 25. 4. 2019 09:45

Ne všichni museli pracovat. Manželka toho estébáka byla doma, nikdy nepracovala. Jakoby se starala o děti, ale to až do jejich dospělosti.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 25. 4. 2019 14:57

Dobře pracující stavěli československé investiční celky - rafinerie, elektrárny, cementárny, cukrovary, železárny pivovary atd. po celém světě, sám jsem měl Saabíka, barevnou Sony už v 76. roce, samá pozitiva a sociální jistoty. Kdo pracoval a zajištoval státu cené devizy měl se dobře, povalující se zfetovaná či opilá inteligence měla zaslouženě kulové.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod treborit 25. 4. 2019 15:11

Kdo pracoval a zajištoval státu cené devizy a nebyl komous se mel stejne blbe jako ostatni. Samozrejme cast populace (omezeni tupi lide - luza) to vidi jinak, nepotrebuji svobodu slova, cestovat, podnikat, preferuji prumernou nuznou jistotu na ukor ostatnich, uspesnejsich.
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 25. 4. 2019 16:10

Tak už to leze, prachobyčejnej komouš v důchodu. Co tu tedy furt brečíš, když důchod musíš mít parádní?
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod radecekh 25. 4. 2019 16:45

neosobně píše:sám jsem měl Saabíka, barevnou Sony už v 76. roce

Aha, takže Československo bylo soběstačné, vyrábělo všechno, na co jste si vzpomněl, ale vy jste si raději koupil Saabíka a televizi Sony od těch zlých kapitalistů.
Dnešní rozdělení společnosti na schopné a neschopné, nemůžete rozdýchat, zatímco předrevoluční rozdělení společnosti na patolízaly a obyčejné lidi bylo spravedlivé a každý měl šanci stát se patolízalem. V tom máte asi pravdu. Na to člověk nemusel být šikovný, ani pracovitý, ani inteligentní. Tedy to zvládl i někdo jako vy.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod Delitzsch 25. 4. 2019 17:16

neosobně píše:... povalující se zfetovaná či opilá inteligence měla zaslouženě kulové.

Pracující inteligence zahrnovala inženýry, projektanty, učitele, lékaře nebo třeba vědce. To nebyli opilí básnící z 30 případů majora Zemana. Ty rafinerie, elektrárny, cementárny, cukrovary, železárny pivovary atd. musel někdo naplánovat, vyprojektovat a potom v nich výrobu řídit...
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod treborit 25. 4. 2019 17:52

radecekh píše:
neosobně píše:sám jsem měl Saabíka, barevnou Sony už v 76. roce

Aha, takže Československo bylo soběstačné, vyrábělo všechno, na co jste si vzpomněl, ale vy jste si raději koupil Saabíka a televizi Sony od těch zlých kapitalistů..


Sach mat :)
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 25. 4. 2019 18:59

V žádné straně jsem nebyl, to nebylo jako dneska kdy každý Zločinec podnikatel má kontkty nebo je členem nějaké zločiencké strany typu ODS, ANO, KDU, TOP, ČSSD ...

Soudruzi odborníky potřebovaly, zajištovaly jsme jim devizy a vydělali jsme si i 30 000 Kčs měsíčně s dietami, tj. jako dnes brát 300 000Kč, po katastrofě 1990-2019, kdy nastalo gigantické rozkrádání a tunelování našich tadičních firem, nastal Velký Krach celého světoznámého CS strojírenství s dodáváním celých investičních celků Made in Czechoslovakia... víme o uplacených poskocích germánů, kteří měli pouze za úkol položit naše firmy, aby naše zákazníky mohli převzít potomci masových vrahů z 4. sjednoceného Rajchu. Československo nemělo prokazatelně ŽÁDNÝ STÁTNÍ DLUH, naopak buržové dlužili nám !!! Nejprůmyslovější země střední Evropy, plně soběstačná byla zničena a vypálena Mafií Tuneldědka Klaus a tisíců Zločinců z ODS atd. typu Zločince privatizátora Macka, Třísků, Koženého, Kelenra, Bureše, Rittiga atd. atd.

Kdo pracoval poctivě měl se před 90. rokem velmi dobře, postavil krásné velké domy, nakoupil pěkné zboží v obchodech a elektroniku a auta v lidovém Tuzexu za bony. :D :D :D

Smrt všem Zločincům a Tunelářům a poskokům kolonizátorů a drancovačů a rabovačů zemí Koruny České :!: :!: :!:
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 25. 4. 2019 19:24

Pěkně jste se odkopal a své neskutečné pokrytectví nezakryjete za nesmyslné bláboly, kterými se snažíte odvést pozornost. To je strategie, která možná funguje (některým) politikům, poochybuji ale, že bude úspěšná tady.
Delitzsch
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků