Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
redhaven píše:Všiml jsem si že na webu Fortuna po dlouhé době co jsem se přihlásil, cca jednou měsíčně připisují bonus 200-300Kč k využití s omezenou platností. Máte někdo informace, zda se tento bonus může rovnou vybrat nebo za jakých podmínek jej jde vsadit?? např. že jde vsadit při libovolném kurzu i na jeden zápas proti sobě atd.
Stále dále platí možnost získat bonusy pro nové klinety SK až 1500Kč i více. Piště mě do SZ váš mail a pošlu podrobné informace.
hamilton13 píše:Tipsport má přes MS v hokeji časově omezenou akci, kdy dává bonus 500 Kč zdarma + hokejový dres reprezentace.. Více info najdete třeba na známé ...
Uvidíme, s čím přijde konkurence, ale určitě se nenechá zahanbit.
PetrMoe píše:Maxitip nabízí fér bonus.
1. Založíš nový účet, pak musí přijet maník a ověřit vaši totožnost, záležitost na 3 minuty
2. Vložíš 1.000kč
3. Dostaneš okamžitě bonus 1.000kč navrch (tedy váš vklad 1.000, ale máte 2.000 na sázky)
4. Je možný okamžitý výběr bonusu 1.000kč, bez vsazení, tzn jste ihned na nule přijenhorším, když nevyjde sázka
5. Zbývající 1.000kč je třeba protočit sázkou. Stačí jednou, jakýkoliv kurz. Já vsadil 1.000kč na slavii vs dukla, kurz 1.3 = výhra 1.300kč, a peníze šly ihned vybrat.
6. Moje bilance vklad 1.000kč, pak jedna sázka na jistotu, a celkový výdělek 1.300kč, bez rizika.
Za mě super![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků