Kreditní karty Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 3. 6. 2019 10:10

Přečti si pořádně podmínky, nesmíš být minimálně rok vůbec klientem RB, nestačí nemít Mall kartu.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dlouhy.dejw 3. 6. 2019 12:25

Mas pravdu:

Nabídka vstupního bonusu platí pouze pro první nově vydanou MALL.cz kreditní kartu, o kterou klient požádal prostřednictvím této stránky. Z akce jsou vyloučeni zaměstnanci banky, stávající klienti banky či bývalí klienti banky, jejichž smlouva o bankovním produktu byla ukončena v období 12 měsíců před podáním žádosti.
dlouhy.dejw
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cz01 3. 6. 2019 17:32

V podmínkách Mall bonus nevidím zmínku o "Nabídka vstupního bonusu platí pouze pro první nově vydanou MALL.cz kreditní kartu, o kterou klient požádal prostřednictvím této stránky.". Podmínky jsem si teď stáhl z webu RB. Možná jsem slepý, ale ani hledání v pdf nic nenašlo.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Surik4t4 3. 6. 2019 20:35

https://www.mall.cz/mallkarta
úplně dole: Mohlo by Vás zajímat
Odstavec: Jak funguje odměna až 2000 Kč za pořízení karty?
Nabídka vstupního bonusu platí pouze pro první nově vydanou MALL.cz kreditní kartu, o kterou klient požádal prostřednictvím této stránky. Z akce jsou vyloučeni zaměstnanci banky, stávající klienti banky či bývalí klienti banky, jejichž smlouva o bankovním produktu byla ukončena v období 12 měsíců před podáním žádosti.
Surik4t4
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cz01 3. 6. 2019 20:50

Ok, prostuduji stránky Mall, ale v pravidlech kampaně přímo d RB nic takového není, viz https://www.rb.cz/attachments/pi/karty/ ... A_mall.pdf a soudím, že tyto pravidla kampaně by měli mít přednost. Mall kartu manželka v minulosti měla, teď má více, než rok odmlku od všech RB produktů a jediné, co mě děsí je zmíněné omezení na první nově vydanou kartu. Tenkrát se ještě vyzvedával voucher, to dnes už neplatí, takže i zde je změna a troch naděje, že by bonus mohl jít podruhé, ruku v ruce s podmínkami kampaně, tam o první nově vydané kartě není ani slovo.

Update: volal jsem na infolinku sice kvůli jinému problému, ale rovnou jsem se zeptal na Mall bonus, jelikož jsem narazil na schopnou pracovnici a bylo mi řečeno, že se nemusí jednat o první kartu, tudíž předpoklad přednosti marketingových pravidel z RB před informací z Mall webu se mi potvrzuje. Myslím si, že informace z Mall webu nebude aktuální.
Naposledy upravil cz01 dne 4. 6. 2019 07:20, celkově upraveno 1
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 4. 6. 2019 07:19

Surik4t4 píše:https://www.mall.cz/mallkarta
(...)o kterou klient požádal prostřednictvím této stránky.(...)


Tak nebudeš žádat prostřednictvím té stránky, na které to píšou, ale prostřednictvím stránek Raifky https://www.rb.cz/osobni/kreditni-karty ... karta-mall kde nic takového v podmínkách nemají. :)
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cz01 12. 6. 2019 20:17

Update stavu, žádáno přes Mall.cz a bonus přiznán dle podmínek z webu RB, tzn. neplatí zmíněná podmínka "Nabídka vstupního bonusu platí pouze pro první nově vydanou MALL.cz kreditní kartu, o kterou klient požádal prostřednictvím této stránky.", tak jen info ostatním.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 14. 6. 2019 05:24

Dnes je u mé Mall kreditky den generování výpisu (normálně ho mám 16., teď kvůli víkendu posun na 14.). PDF výpis bude ke stažení sice až později během dne, už teď ale v online bankovnictví vidím výpočtený celkový bonus. Jelikož mám Mall kartu teprve 7 měsíců a před necelým měsícem byla obnovena možnost jí přidat do Curve, zajímaly mě zejména transakce přes Curve ve vztahu k bonusům, které jsem poprvé měl možnost vyzkoušet. Dle vypočteného bonusu to vypadá, že RB nyní:
1) dle očekávání normálně připisuje 2% bonus za platby přes CRV jak v kamenných obchodech, tak i na netu, to jsem čekal
2) nad rámec mého očekávání připisuje bonusy i za výběry z bankomatu přes CRV, to mě celkem příjemně překvapilo! A je přitom jedno, zda jde o výběr přes CRV přímo s podkladovou Mall, nebo o gbit výběru z jiné karty na Mall. U obou těchto transakcí bonus přiznán (šlo v obou případech o využití Curve v bankomatu ČSOB, zda na tom záleží nevím, spíš ne).
3) za dobití Revolut přes CRV naopak dle očekávání bonus není
4) asi největším překvapením pro mě ale bylo vrácení poplatku 50 Kč za vedení Mall karty! Tento poplatek je jak známo vrácen (zpět připsán v den generování výpisu) jen první 3 měsíce od zřízení Mall karty a tak tomu bylo i u mě (pak už nebyl vracen). Dnes ale vrácen, aniž bych o to nějak žádal či tak. To mě zajímá, zda i ostatní co teď někdy mají generování výpisu to budou mít stejně a zda jde o nějakou příjemnou zatím ne příliš medializovanou novinku RB (po vzoru jiných bank, že od obratu X Kč za dané období je poplatek vrácen), nebo jen o dočasnou jejich chybu.

Hlavně k bodu 4) jsem zvědavý, jak to budete mít vy ostatní.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Dr.D 14. 6. 2019 05:45

ad 4. Takovouhle "chybu" jsem měl na obou RB kreditkách asi rok (a neměl na to vliv obrat, byly měsíce s nulou i s desítkami tisíc) a od minulého měsíce už zase účtují... Asi je to "putovní chyba" :-)
Dr.D
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod treborit 14. 6. 2019 10:20

mel jsem to tak, ze mi 50 vraceli s tim, ze obcas nevratili ... support mi to seriozne vysvetlil, ze pokud mezi dvema dny kdy se generuje vypis je 30 nebo mene dnu, muze to nastat, ze se nevrati ... mozna existuje nejake podobne zajimave, logicke pravidlo pro opacny proces :)
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 14. 6. 2019 17:13

Poprvé kontrolovala obsluha KFC nálepku Premium RB CLUB na kartě.
MirekM.
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 14. 6. 2019 18:28

V OC Letňany stačí říct a mávnout.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DrumSession 14. 6. 2019 19:27

Asi jim přišlo podivný, že (vysokopříjmový) klient prémiového bankovního produktu se pohybuje v lowend občerstvení...
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod čulibrk 14. 6. 2019 21:44

Dobrý je, jak tu někdo psal, ukázat v KFC kartu od RB, oni to namarkují se slevou a pak zaplatit jinou s dalším bonusem, jako KK ČEZ. :-)
čulibrk
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MirekM. 14. 6. 2019 22:01

Ve Zlíně zatím stačí také zamávat kartou, kartu kontrolovali v Praze na Kulaťáku.
MirekM.
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků