Myslel jsem to tak, že bych si ten Premium účet na pobyt v zahraničí (po Evropě) zapnul už jen pro to celkem pěkně nastavené pojištění u Uniqua, ale k tomu je tam ještě ultra výhodný kurz kartou na platby v cizí měně o 0,09% lepší než MasterCard střed viz dřívější příspěvky ve vlákně, takže za 99Kč si to zapnout když mám v plánu v daném měsíci vyjet je za mne poměrně výhodné. (ale jen po Evropě, do USA či Austrálie by mi 3 mega na pojistce asi nestačili).
Já si Twisto zakládal včera v noci a dnes v 10h dopo mi Twisto potvrdilo na ofocenou občanku účet a objevilo se tam i číslo pojistky (ale sami tam píšou, že o svátcích a víkendech účty neaktivují), v rámci Premium účtu na 3 měsíce zdarma, kartu a náramek mi bude kurýr prý doručovat zítra.
Pojistké částky tam píší tyto:
https://static.twistopay.com/base/docs/ ... 75a1d9.pdf léčebné výlohy
3 000 000 Kč
Akutní zubní ošetření
3 000 000 Kč (až neuvěřitelný, snad u všech ostatních pojistek je sublimit 5-20tis na zubní ošetření)
Pojištění odpovědnosti
2 000 000 Kč
Asistenční služby
3 000 000 Kč
Převoz pojištěného
3 000 000 Kč
Převoz tělesných ostatků pojištěného
3 000 000 Kč
Záchranné akce
1 000 000 Kč
Vyslání opatrovníka
60 000 Kč
Právní pomoc v zahraničí včetně jejího zprostředkování
60 000 Kč
Náklady vzniklé ztrátou cestovních dokladů
60 000 Kč
Odškodnění v případě zadržení pojištěného při únosu letadla nebo autobusu
60 000 Kč
Pojištění rodiny
Cestovní pojištění se vztahuje na soukromé cesty držitele karty a jeho spolucestující rodinu (manžel/manželka, druh/družka a jejich děti do 18 let věku). Maximálně však 6 osob přičemž každá je krytá do maximálního limitu zvlášť.
Pojištění zimních sportů ANO