Eurosojuz chystá tzv. Kyperský scénář vyrabování vkladů

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod neosobně 14. 7. 2019 14:26

Bez povšimnutí přisluhovačských proněmeckých masmédií uplynulo výročí bestiálního vyvraždění 374 čechů v Českém Malíně na Ukrajině. (Podobných osad, vesnic komplet bestiálně vyvraždili němci a jejich nacionální místní posluhovači v celém SSSR kolem 6 000 !!!)
https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk ... Mal%C3%ADn


Věčná sláva maršálu Josip Broz Titovi ! Osvboditeli národů Juhoslávie od němců a nacionalistů ! Ochránce před Stalinskými poskoky a Západními Kolonizátory !
Neuplynulo ani deset let od smrti maršála Tita a národy Juhoslávie byly znovu sjednocenou velkogermánskou říší vrženy do kvavého Balkánského kotle bratrovažedné řežby. 4. Rajch přímo nejen diplomaticky ale masivními dodávkami zbraní z býv. NDR podporoval své spojence - chorvatské pohrobky bestiálních Ustašovců....4. Rajch byl také první zemí Evropy která uznala ihned samostanost Slovinska, Chorvatska...

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/r ... ekl-588908

https://www.info.cz/nazory/kovar-odvrac ... 42244.html
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 19. 7. 2019 09:40

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ceny ... &source=hp

Potvrzeno co říkám roky a roky. Pryč s Zločineckým prohnilým zkorumpovaným Tunelářským 30-ti letým režimem ! Ihned plošně revidovat velkou tunelovou privatizaci, a konfiskovat a konfiskovat zpátky pro občany a statisíce Tunelářů nahnat do hlubinných dolů ! :D :-D :D
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 21. 7. 2019 08:42

Zrůdný Zločinecký systém, exekutorské potulné loupeživé bandy přepadávají na ulicích a domech nic netušící oběti a vše s posvědcením Zločinných soudců ! Černí havrani nestačí v kartonových penálech odvážet hory zemřelých zpod mostů a zchátrlých domů...Města odmítají platit desítky tisíc takových "sociálních pohřbů" ročně.
Miliony důchodců jsou dehonestováni za to jak a koho volí z cílem zrušit i stávající loutkové volby a nastolit váhu hlasu asi podle tlouštky prkenice nebo jen toho "správného" korporátně-multikultur myšlení.

Režim chystá bombastické oslavy "Vítězného listopadu", ale za oponou je zcela zpráchnivělý, rozpadající se a drží ho jen bezedené bachory korupční Chobotnice Mafie u Koryt státu a firem přisátkých na cecek státních a veřejných zakázek, předražených korupčně o 50% i více.
Je jisté, že nedožije ani těch 40-ti let jako předchozí režim.... :D :tleskani

Režim se zcela rozpadá, už ani Ústavní soud nerozporuje opak, statisíce nezákoných exekucí nelze zastavit.
Co však šlo zastavit bylo ani nezahájení tisíců TS v případě Velké Tuenlové privatizace a Tuneldědkovy amestie, že.
PRYČ SE ZLOČINECKÝM REŽIMEM, SMRT TUNELÁŘŮM A JEJICH POSKOKŮM ! :D :D :D

https://www.novinky.cz/krimi/510927-zas ... ekuci.html

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/ex ... 121523_ako

https://www.cak.cz/scripts/detail.php?id=20780
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 21. 7. 2019 21:22

Tradiční zemědělce zrůdný Zločinecký režim likviduje jak jen může aby půda zůstalal v Zlodějských dotačních pařátech cizáků a oligrachů Burešeova střihu. Smrt Zločineckému režimu !!!!

https://www.info.cz/cesko/pole-jsou-nas ... -internetu

Pryč se zrůdným zločineckým bestiálním režimem bídy, hladu a smrti, pryč se STONÁSOBNÝMI cenami základních potravin a pitné vody :!: :!: Kilo brambor v roce 1989 0,30Kčs- 2019 30Kč :!: :!: Příjmy drtivé většiny jen 8-10 násobné ....

https://echo24.cz/a/SdiG6/ceny-potravin ... -internetu
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Roman1989 21. 7. 2019 21:39

"Tradiční zemědělce zrůdný Zločinecký režim likviduje"

ano máte pravdu
https://en.wikipedia.org/wiki/Collectiv ... viet_Union
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod neosobně 21. 7. 2019 21:46

On ještě existuje SSSR ? To mě ale vážně nějak uniklo ... 8-D
Kdpeak asi udělali soudruzi kapitalisté chybu... :hm
Dnes není vidět v půdě ani žížalu, vše zrůdy kapitalistické otrávili MONSANTO chemií, generální obchod. zastoupení pro Kolonii česko nějaká společnost Agrofert....
Zrůdy kapitalistické ještě nedávno pálily statísce tun obilí v elektrárnách a bio složka z řepy se spaluje v ropacích...o kukuřici v bioplynkách ani nemluvě.

Chci kilo chleba za 100Kč i brambory za 100Kč, at už konečně Zrůdný zločinecký režim padne :D Lidi nebudou mět na "blahobytné" hypotéky a pak se začnou dít věci, zeměkoule vám vy ku.vy kapitalistické bude malá, rypákem bude rýt v zemi... :mrgreen:
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 22. 7. 2019 13:00

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... uda-589284

Už je to tady, zrůdný režim požírá ty kteří ho pomáhali nastolit a jejich děti...už jeto tady !!
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 23. 7. 2019 13:27

https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... oklad.html

„Vykopali jsme pět skleněných, pečlivě uzavřených nádob,“ uvedl majitel domu, který chtěl zůstat v anonymitě. „Doufáme, že se jednoho dne objeví ti, kteří na ně mají právo,“ dodal.

Tak to zcela určitě se přihlásí, když německé masové bestiální vyvraždování celých národů přežilo konkrétně židů kolem 2-3% a i jejich potomci nyní zejména ze západní Evropy masově utíkají přes hordami krvežíznivých necivilizovaných slimáků, které sem lifrují němečtí potomci masových vrahů y 2.WW.
Němci jsou jako národ zrůdní potrvrdila jimi vyprovokovaná a vedená 1.WW a 2.WW a potvrzuje se to i nyní, kdy horem dolem do celé Evropy lifrují budoucí masové vrahy= slimáky.
Protože i tzv. civlizovaný slimák, bzmězě věří v islám a má za povinost ho šířit jakololiv mezi nevěřící "psy" v Evropě nebo když nepřestoupí k islámu v budoucnu tak je vyhladit.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 25. 7. 2019 15:52

"Soudruzi kapitalisté, kontrolní otázka:" Jak je možné že zaostalý bolschvický systém, vybudoval svého času v ČSSR největší a nejmodernější telekomunikační budovu celé Evropy ? Jak je možné, že když jsme byly tak moc izolovaní od zbytku světa, že zde pracovalo na směny několik tisíc spojovatelek, které fyzicky propojovaly hovory z celého světa ve všech hlavních svět. jazycích ? Nějak mě to neštimuje...
https://www.info.cz/cesko/lidi-tu-bylo- ... 42352.html

https://cs.wikipedia.org/wiki/Budova_CETIN

Samozřejmě, budovu a pozemky dostali téměř zdarma do zlodějských pařátů buržové a tak zjistili, že bude nyní nejvýnosnější prodat pozemky a budovu k demolici...za prachy buržoj prodá i vlastní matku...
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 26. 7. 2019 00:35

Pro blbé: vždy to nově udělané je TOP, ale jen chvilku, než jiný postaví nový model... nejen iphone vs samsung, ale i WTC byly sveho casu nej, na nejakou dobu...

A pro blbé na druhou: jak si kdo hospodaří se soukromým majetkem je pouze jeho věc, jen komunističtí debilové by do toho chtěli kecat, bohužel všude kdy byl komunizmus tak to šlo do pr*ele ... víš kolik musí stát provoz této zastaralé budovy? Jen vytopit to bude ročně stát víc, než ty vyděláš za celý život ... :hm
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 26. 7. 2019 14:48

Dějiny lidstva jsou dějina iluzí.
Prohráli jsme Studenou válku a z toho je třeba vycházet, ne z politicko-novinářských saloních proklamací.
Západní buržové v nás po 89. roce viděli levnou kořist na práci, nový trh, kde udají všechny svoje už v koloniích osvědčené předražená „cinkrlátka“.
Studená válka nebyla válkou Dobra proti Zlu, ale válkou menšího či většího Zla proti sobě navzájem. Demokracie a socialismus sloužil jako fíkový list k zakrytí podstaty obou režimů.
Za 30-let tu Zločinci podnikatelé u Koryt zavedli blahobytný socialismus pro sebe a dalších cca 5% vyvolených podnikatelů parazitujích na daních pracujích a státních a veřejných zakázkách. Pro 95% ostaních občanů byl zaveden krutý Zlodějský kořistnických kapitalismus 19. století, kdy obory jsou ve většině firem fakticky zakázané a masmédii dehonestované. Hlavní vizitkou a nedílnou součástí 30-ti letého Zločineckého režimu jsou sta a sta milardové privatizační Tunely, mega danové Tunely, defraudace a podvody na daních občanů. A pro občany zbylo robotování v moderních koncentrácích koloniálních cizáckých koraporací a fakticky jsme se stali hospodářskou Kolonií a tím i politickou Západu, což je i přiznávano jen jinými slovy, že…
Toto je důstojná tečka za tímto vláknem.
I Vladimiru Vladimiroviči se již zdá zbytečně dlouhé :D :tleskani
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 27. 7. 2019 10:14

Ale notaaak, proc lidi v urcitem veku ztrati kontakt s realitou :-)

Za minuleho rezimu i za tohoto sikovnym a vseho schopnym kvetla psenka https://youtu.be/Fz9XfHHHg_g?t=58s poznas toho pana, v modrem tricku, co udelal par manasu a tehda i dnes je ze vsema velkej kamos? :-) No myslim ze ho zna jmenem 80% obcanu na rozdil od toho druheho, tak kdo je vlastne slavnejsi :-)

No ale faktem je, ze tlustejch miliardaru znam naprosty minimum, vetsinou jsou to hubeny a sporivi lidi, neco jako Patrik :-)
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neosobně 27. 7. 2019 13:10

Jj, ti jsou opravdu schopní, všehoschopní...tj. jak z nějaké mexické telenovely oslava drogového kartelu :D :D :D ...stejný "vkus" nadutost, testosteron a silikon 8-D k nerozezenání od tzv. Světských...už "len ten Kočka a David tuná schází".... :tleskani
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 28. 7. 2019 07:59

A kdo na nej muze :-) Vsechny si monacky rentier koupi :-) Ja doufal (s ohledem na zdravi), ze jsi vlakno uz ukoncil a odebral se do diskusniho pasivniho duchodu (s pasivnim prijmem starobnim duchodem si chodit na ryby, kaslat na neco zbytneho jako politika a ekonomika a v klidu si (do)zit)...

Vzdyt “Ve zdraví si muži užijí penzi průměrně 8,7 let a ženy 8,8 let. Více na: https://finexpert.e15.cz/jak-dlouho-si- ... ji-duchodu” takze to mame 8,7 x 365 dnu, to mas celych 3175 dnu zdraveho zivota v prumeru, a pak uz jen cekas na smrt na praskach na statni utraty.

Prvni, co po revoluci, po ktere volas asi bude, ze se ustrihnou vsechny neucelne vymozenosti a vydaje, na prebujele zdravotnictvi a socialni peci, myslim :-D

Takze lidicky, kdo volate po revolucich, myslete na to, zda prezijete bez systemu a komfortu... pokud ne, soupejte nozkama a jdete na ryby, nesledujte “zpravy”, to totiz realne prodlouzi zivot (snizi stres, usetri cas:-) nemam pravdu?
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ripper6 2. 3. 2022 20:20

Ted tu chybi vyjadreni NEOSOBNE k valce na Ukrajine, zda ji cekal a co na to rika :)
A jestli krome 30x horsi krize i lze cekat tu jadernou valku :)
ripper6
Poslední varování

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků