Systémová krize kapitalismu je za dveřmi, 30x silnější krize

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 7. 2019 13:21

e-osobne píše:Politika ze nema nic spolecneho s penezi? :D

Jeden blazen navic tu nevadi. Svobodu slova ma zajistenu clankem 17 LZPS.

Čl. 17 LZPS
(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.


Kariérista Převlékač kabátů, Parazit, Pijavice, Psychopat súdruh Dlouhý zase perlí. Přitom jako významný člen Zločinecké Tuneldědkovy vlády

Kdyby tohle nebo něco opdobného někdo napsal o tvém otci nebo tvém synovi, nechal bys to být, protože "svoboda slova a listina" ?
No nic, názor jsem napsal, nepotřebuju diskutovat.
anonymni

Odeslat příspěvekod neosobně 31. 7. 2019 14:32

Linie Teroristického Zločineckého zvyšování daní a poplatků pro dolních ožebračených 9,5 milionu pokačuje.
Hádejte proč nezvýší velmi nízké přímé daně zlodějským Tunelářským milionářům, zvedly by je totiž i sobě.... :D Tato vláda je podobná pakáž jako předešlé Zločinecké Zlodějské vlády ODS, TOP, VV, ODA, KDU atd.

"Novela totiž také počítá s tím, že se zruší osvobození od daně u zemního plynu pro domovní kotelny. Podle propočtů vlády se plyn zdraží o 20 korun na osobu za měsíc. Pětičlenná rodina tak zaplatí 1200 korun ročně navíc."
Pamatuji jak jsem vytápěl vilu a bazén naftou :!: :!: :!: takový byl blahobyt za "zlého" socíku, pitná voda byla v českých rukou a 100 násobě :!: :!: :!: levnější než dnes, to samé zakáladní potraviny jako brambory a cibule stály 100 násobně méně...kW elektřiny stála 0,20hal, tj. čtyřicetrák méně než dnes :!: :!: :!: :!:
Nájem v krásném moderním bytě 100Kčs, dnes stokrát více :!: :!: :!: :!:
Cena družstevního krásného nového bytu 50 000Kčs, dnes 100 násobně více ten samý ale už starý vybydlený byt od buržoe :!: :!: :!:
Zlatý socík všechno levné a dostupné, zlodějské žilvy za katrem a zlodějští kolonizátorští rabovací cizáci za dráty :D :D :D

K.rva, to už není možné, naházet je všechny do nejhlubšího dolu v Kolonii česko, defenestrace z oken jako přesně před 600-ti sty lety je málo, jeden důl by ale nestačil :D :D :D
Žluté vesty, žluté vesty, žluté vesty :!: :!: :!:

-- 31. 7. 2019 15:44 --

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dusl ... &source=hp

Mediální propaganda spustila akci, "můžete být rádi za vysoké ceny bydlení v česku", v našem vzoru - USA jsou ceny ještě vyšší, jaksio samozřejmě "zampoměli" zmínit, že jsou tam násobně vyšší příjmy...
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 2. 8. 2019 06:25

https://denikn.cz/150133/levnym-jidlem- ... -internetu

Pravicova psychopaticka mamonarska prasata jako Agent Bures nas 30 let travi svymi (p) otravinami a pakaz pravicova je voli.... A tak dnes jiz casto v rozumne vzdalenosti od domova nelze koupit nic jineho nez produkty chemicek Agrofert, Kaufland, Lidl, Tesco atd.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/bydl ... &source=hp

Zrudny Teroristicky rezim Psychopatu u Koryt dale utahuje srouby, jen houst... Aspon tim drive bude rozdrcen ocelovou pesti zbidacenych mas
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 2. 8. 2019 22:41

Sen o Velkopolsku neumírá ano dnes ve stínu extrémní naci rusofobie:

http://casopisargument.cz/2019/04/04/pr ... ch-hranic/
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 3. 8. 2019 09:03

Německé "řešení pro novou sjednocenou Evropu"...a takové Zrůdy nyní vedou EU a dirigují do Evropy největší nepřátele židů a slovanů, miliony slimáků...to není náhoda, ale jasný záměr. Miliony slovanů zemřely v minulých stoletích při obraně jižního podbřišku Evropy před krvelačnými hordami muslimanů, aby je potmoci masových vrahů němci nyní pozvali do evropy oteřenými branami jako Trojské koně "řešení pro novou Evropu"... před 25 lety řádily hordy slimáků ve slovanské Juhoslávii a vraždili tisíce bratrů slovanů srbů.

https://www.info.cz/magazin/nemohli-uz- ... -internetu
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 3. 8. 2019 16:16

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... oka-591133

Doslova černá budoucnost Evropy, bestiální útok těch jež mají stejnou barvu jako noc tj. "inženýři a doktoři z mohamedánie"
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 7. 8. 2019 15:44

https://www.novinky.cz/kultura/clanek/p ... u-40292424

Tradiční německý obyčej, ubíjení desítek tisíc lidí na pochodech smrti, hitlerjugent, německou domobranou či "nevinými" civil němci zkrátka.

https://www.kurzy.cz/zpravy/505366-stig ... tnim-ocim/

Tak, tak, tesat do kamene :!:
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 8. 8. 2019 14:58

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... nfo-591763

Tak v 5x chudším česku máme na (p)otraviny 15% DPH, v Rajchu 7%...jestli v Kolonii česku není Zločinecký režim...tuším tu DPH na (p)otraviny zvedla Zrůdná vláda Tupolánka s Zločinecem finací Kalouskem
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 11. 8. 2019 11:08

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... ize-591991

Bývalý Raich šér tajných služeb německa nesouhlasil s vítačskou rakovinou a byl rychle odejit, aby nekazil fanatickou touhu po 4. Rajchu EU naplněném desítkami milionů ekonom. migrantů slimáků od roku 1945 plynoucích do Západní Evropy a totální likvidaci tradiční židovsko-křestanské Evropy.
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 12. 8. 2019 20:46

https://mapy.cz/zakladni?x=14.1253021&y ... rd&id=3791

Rozsáhlé pozemky největšího českého Zločince a Tuneláře Kellnera cca 30ha, i takový Zločinec ale narazil a to tvrdě, za jakoliv vysokou cenu mu odmítli prodat pozemek a dům obyčejní lidé, Lump si myslel že si za prachy může koupit cokoliv. Koupil si dokonce u Lukačoviče Seznam.cz rozmazání panaromatu vjezdu a té jeho zemljanky zapuštěné pod zem.
Znárodnit a vrátit k užívání lidu :D :D :D
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 14. 8. 2019 07:27

https://www.libereckezpravy.cz/kvuli-by ... -internetu

Zrůdný Zločinecký režim v česku zařídil násobně vyšší ceny potravin i realit při pětinových příjmech oproti Raichu ! V odkaze je to jasně napsané od Vš vzdělané ženy. :!: :!: :!:

Cituji: "Jan: Což je, dejme tomu, osm set euro. V okrese Görlitz je průměrný plat dva tisíce euro hrubého. V čistém okolo patnácti set euro. Čili zhruba dvojnásobek. Přitom ceny v žitavském Kauflandu nebo v Rewe jsou srovnatelné s českými. Problém je v tom, že jsou v Česku ještě pořád malé platy. Dokonce i v porovnání s jedním z nejchudších německých okresů.
Lucie: Zásadní poznání jsme udělali v cenovém porovnání sortimentu drogerie DM. Nafotila jsem cenovky u na chlup stejných firemních výrobků DM v Liberci a tady. V Čechách byly všechny výrobky o euro nebo dvě dražší. Některé dokonce dražší o sto procent. Úplně nesmyslně. Tady už nejde o kvalitu, to je prostě drzost."
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 16. 8. 2019 07:35

Teroristický Zrůdný režim už prodává fakticky CELY o 8metrech za 1 milion jako byty !!!!!!!

https://www.televizeseznam.cz/video/dom ... paing=_var
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jir.vesely 16. 8. 2019 10:02

Mám trochu času, tak jsem si pročetl dvě stránky. Můžu ti něco poradit? Buď změn prášky nebo doktora.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod e-osobne 16. 8. 2019 12:26

Vzdyt je uplne neskodny. :D
e-osobne
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod treborit 16. 8. 2019 12:36

Je to super, nechci aby prestal, ctu to kazdy den .. jen prosim neosobne nerozlejzej se s tim do ostatnich vlaken a temat, blbe by se mi to tam pak dohledavalo ... takto to mam pekne pohromade ... Smrt kapitalismu!
treborit
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků