Je vidět, že někdo fundovaný z UCB to zde pravidelně čte. Jinak by mi sotva ty Albert bonusy v U-šetřete nejprve všechny vyškrtali a následně v noci na dnešek zčásti zpět cca osminu (200 Kč) připsali. A to poté, co jsem si zde postěžoval, že tím komplet vyškrtáním mě vlastně připravili o bonus i za reálný nákup, nejen za cashback výběr (vždy jsem měl při návštěvě Albertu nákup za cca 100-200 Kč, rozhodně ne jen cashback). Když to zpětně počítám, ta cca zpět připsaná osmina skutečně odpovídá zhruba poměru nákup:(nákup+cashback). Někdo si s tím tedy dál práci a ty částky CB nějak ručně vyselektoval, uff

.
Ale dobrá, pokud to zde z UCB čtou, snad si přečtou i toto:
V podmínkách Albert bonusů v U-šetřete (toho pevného pro všechny Alberty i procentního pro vybrané) bylo (a stále je), že "sleva je poskytována na CELÝ nákup..", pouze čerpací stanice Albert tam jsou vyloučeny. No a fakt, že do nákupu u Albert lze zahrnout i cashback hotovosti, o tom ví snad každý, kdo v Albertu někdy byl. Vždyť je to uvedené mimo jiné u všech pokladen na průhledném plastu mezi pokladní a zákazníkem. A to jak v grafické podobě (se symboly typů přijímaných platebních karet a stravenek), tak i textové podobě (upřesnění maxima 3000 Kč cashbacku při libovolně vysokém nákupu). Tedy my zákazníci Albertu a klienti UCB opravdu nic neporušili. Podmínky není přeci možné ohýbat "za chodu", obzvlášť když cashback není v textu Albert odměny ve výluce ani teď - stále tam jsou jen benzínky Albert. Banka, která si ohýbá podmínky dle toho jak se jí to hodí, nemůže u klientů dlouhodobě uspět. Zvlášť když navlas stejná nabídka u konkurenční Air bank takové potíže nedělá...