Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod milanBrno 14. 10. 2019 11:32

Jenze Terka pise jen o casti moznosti, kdo kolem muze zatocit!
Nepise treba o pujcce, takze dle tve logiky nemohu pri porizeni pujcky kolem tocit, coz mohu (viz. podminky).
Mel by ses nad sebou vazne zamyslet...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes.
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 atp.)
Zabava: HBO MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod curvecardik3 14. 10. 2019 11:35

minarjo píše:...Podobně jako platit sám sobě dobírku na poště mi přijde taky přes čáru - ale někteří se takto naživo před danými pracovníky (banka, pošta) možná ztrapňují rádi :) :)


... a ty se ztrapňuješ svými vymyšlenými teoriemi u Paysendu, UCB a teď tady. My jen dobročinně zdarma školíme pracovnice na poště a v Albertu a Penny, aby uměli, co mají umět, a jejich zaměstnavatel na tom ještě vydělá.
curvecardik3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 10. 2019 11:45

Na Andělu stačí změnit mail. Vyhrál jsem powerbanku
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod drkarel 14. 10. 2019 11:49

minarjo: A jaký je rozdíl mezi účelovými platbami via Revolut, PaySend a dobírkou? Vidím jediný - na dobírku nemáš koule. Jinak morálně je to na stejné úrovni. Sorry.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 14. 10. 2019 11:57

y2key píše:minarjo: nevím, kdo je Terka, ale v podmínkách je jasně uvedeno...

Pokud jsi klient HB a nevíš kdo je Terka, je to na zamyšlení :D. Tedy pokud to nevíš, tak Hello bank (asi jako jediná na CZ trhu?) na své komunitní fórum Hello spolu na spolu.hellobank.cz
Terka tam coby pracovnice HB jednak odpovídá na dotazy a připomínky, jednak sama zveřejňuje novinky atd. Ostatně fórum Hello spolu je s tímto vláknem často dost provázané: zajímavosti z jejich fóra se často brzy objeví zde a naopak zdejší dotazy/připomínky i tam, ať už to udělám já nebo mnoho jiných zdejších diskutujících. Přesto se vše neobjeví na obou fórech, takže Hello spolu rozhodně sleduj

-----
Jinak pro všechny: pokud je mi známo tak u každé soutěže (nejen bankovní) bývá v pravidlech ustanovení typu "na účast v soutěži není právní nárok, o účasti rozhodne provozovatel" či podobně. Zde to vidím stejně: přeci nemusí být pravidla na desítky stran ošetřující všechny situace, když jde "jen" o soutěž. O tom, kdo se může a nemůže zúčastnit, nakonec logicky rozhodne někdo v bance. A tím že jde o druhé opakování téže soutěže téměř beze změn, je myslím logické, pokud se pracovník HB rozhodl někomu nedovolit se zúčastnit podruhé kola štěstí opět jen za změnu emailu, když v systému vidí že to už udělal minule. Pokud to jiný povolil (gratulace Patrikovi), tak proč ne, ale ohánět se u dobrovolných soutěží pravidly mi přijde z uvedených důvodů divné.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 10. 2019 11:59

PatrikChrz píše:Na Andělu stačí změnit mail. Vyhrál jsem powerbanku
Přílohy
tmp-cam-1632460540137727448.jpg
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod minarjo 14. 10. 2019 12:07

drkarel píše:minarjo: A jaký je rozdíl mezi účelovými platbami via Revolut, PaySend a dobírkou?

No rozdíl je zde přeci obří, a myslím že nejen já se kvůli němu dobírek neúčastní! Paysend, Revolut, dobíjení do sázkové kanceláře, to vše si člověk udělá SÁM, bez lidského faktoru dalšího člověka (zatímco u pošty to je minimálně přes dva pracovníky pošty, při podání a příjmu). Ve vlákně Česká pošta už mnozí popisovali, jak se poštovní pracovnice diví, kroutí hlavami, často neví zda to takto mohou podat, baví se o tom mezi sebou (možná dokonce s nadřízenými) atd. Navíc už z principu dobírka nebyla vytvořena proto, aby si ji člověk posílal sám sobě, ale aby získal cenu zaslané věci od jiného. U Paysend, Revolut, sázkovek atd jde v podstatě o převod mezi vlastními účty (jako když si převedu z banky A do B ), kdy je služba využita dle jejího záměru, to u totoho "speciál" typu dobírky fakt ne :). Nehledě k tomu, že když by někdo na poště takto u jednoho pracovníka poslal/přijal moc naráz, mohlo by to vzbudit podezření a pak to na poště vysvětlovat vedoucímu nebo dokonce policejním složkám by se snad nikomu fakt nechtělo.
No ale to je dost off topic, to spíš do vlákna Česká pošta.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 14. 10. 2019 12:24

Asi šlo to morální hledisko, že, faktore? Člověk jen může kroutit hlavou, co Ty všechno nevymyslíš, aby ses obhájil. No, hlavně, že máš co napsat. Ano, Revolut, PaySend byly jistě primárně určeny pro úhrady na vlastní účet ve stejné zemi. :) Ano, u většího převodu u Revolutu a PaySend riziko, že budeš něco vysvětlovat, nehrozí. Co, žes to stále zdůrazňoval ve vlákně PaySend? :D Skutečně nehrozí, že bys musel něco vysvětlovat na poště policejním orgánům a už vůbec ne vedoucímu pošty. To, cos napsal, není ani tak off topic, ale neskutečná cypovina. Jj, chybí Ti koule i na to, aby sis to přiznal, ale moralizovat to bys tu chtěl.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Schwarzie 14. 10. 2019 16:43

OMG, sam sobe platit dobirku, co ja se tu jeste nedoctu, vzdyt max. bonus u Mall KK je 700. To se nekomu vyplati?
Schwarzie
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Zedna1 14. 10. 2019 16:59

@Schwarzie
Muzes mit vic kreditek, pak se bonusy scitaji ;-)
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Delitzsch 14. 10. 2019 17:16

minarjo: Rozdíl mezi účelovým používáním aplikací třetích stran a zneužíváním dobírek není v principu žádný. Když už chce někdo moralizovat, tak by si měl nejprve zamést před vlastním prahem.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod y2key 14. 10. 2019 18:09

Jinak předpokládám, že HB u podmínek kola štěstí tam záměrně dává i možnost změnu emailu, aby si mohl zasoutěžit opravdu každý. Kdyby s tím měli problém, tak to tam logicky nedávají. Je jasné, že tato podmínka bude nejfrekventovanější.
y2key
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 15. 10. 2019 21:15

minarjo píše:Já cituji Terku, ta dává na Hello spolu věci z praxe, ne nějakou teorii podmínek :).
A nevím jak ostatní, ale já bych se musel propadnout hanbou, když bych na Hello pobočce PODRUHÉ (jak tu někdo naznačil) během celkem krátké doby měnil email ...

Osobně bych se naopak propad hanbou být bankou a mít ze svých klientů takové zisky jaké mají. Jde jen o úhel pohledu.
MirekM.
Diskutér

Odeslat příspěvekod evlo 15. 10. 2019 22:27

To je asi takova adekvatni reakce
evlo
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ripper6 17. 10. 2019 11:51

PatrikChrz píše:Na Andělu stačí změnit mail. Vyhrál jsem powerbanku

hra konci co ctu max dokonce listopadu ze? :) Mno to forum je tam spatny, vecne se dokola nacita stranka a poskakuje to vse vsech prohlizecich v hello forum
ripper6
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků