Twisto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod holda20 23. 10. 2019 14:12

retron píše:já jsem registraci také původně nedokončil a přišlo mi několik nabídek vč. zmiňovaných 600 a 1500 v soutěži, tak jsem si logicky vybral podle hesla "lepší vrabec v hrsti..." a dostal jsem je.
Kritizovat službu, když mi dává něco zadarmo úplně nechápu.
Snap píšou přímo v aplikaci, že zpracování trvá nejméně dva dny.
Naopak bych řekl, že Twisto funguje naprosto bezchybně, vč. nejrychlejší registrace Apple Pay, notifikace atd.




Rozumím tomu správně, že když ti někdo dá něco zadarmo, tak ho pak nebudeš kritizovat, i když dělá spoustu věcí blbě? To se tedy dáš dost snadno koupit. Gratuluji. Jsi splněným snem každé politické strany, když za párek a pivo o dostanou tvůj hlas.

Přímo v aplikaci to teda rozhodně nepíšou. Jasně je to dohledatelné ve FAQ. Ale tam to napsali až před třemi měsíci. A předtím to jako bylo kde?

Jestli Twisto funguje naprosto bezchybně, tak jak to, že nejsou schopní mi zprocesovat za den jednoduchou fakturu a víc jak týden neodpovidají na dotazy?

Ne Twisto není funkční služba, ať si reklamy říkají, co chtějí...
Naposledy upravil holda20 dne 23. 10. 2019 17:29, celkově upraveno 1
holda20
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod libol 23. 10. 2019 15:58

No myslím, že holda20 je větší šašek, pokud sis to přečetl, tak jedinou věc, kterou udělali špatně, je že mu dali 300Kč, na které už neměl nárok.
Jo a vlastně nenaplňují jeho "představy", já bych třeba chtěl aby mne v bankách obsluhovaly dobře vyvinuté blondtřicítky, ale nebrečím na fóru, že je banka na *****, protože mne obsloužil chlap.
Twisto je služba často na facku (fakt nechápu, proč nejde třeba přebít), ale (alespoň u mne) to co slíbili, to splnili, na rozdíl od Raifky, Wustenrotu ... nebo cool AirBanky ;-)
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod holda20 23. 10. 2019 16:35

ROlda78 píše:
holda20 píše:..

Nejdřív zjisti jak to funguje, pak kritizuj a pokud nebude vyhovovat, jdi jinam.
1) služba na faktury/složenky je SNAP (ne Split)
dělají to ručně, neboť prověřují a a běžně se proplácí druhý den, někdy i třetí
2) jestli slíbili 600,- tak bych se 300,- odbýt nenechal
3) za mě ale Twisto ztrácí na atraktivitě s tím, jak zmizeli kreditky, které by šli použít, resp. nově už žádná nedá ani 2 % zpět



Tak zřejmě jsem se dost jasně nevyjádřil. Tedy znovu.

Na internetu je to samá reklama na Twisto. Ergo tato služba budí jistá očekávání. A když si ji, pod dojmem z těch reklam zařídím a ona funguje jako vyjedený krám, kde mají otevřeno dvě hodiny v týdnu, tak mám potřebu se k tomu vyjádřit a případně ušetřit jiným lidem čas a zklamání. Od toho internetová fóra jsou. Takže mě laskavě ušetři řečí typu "zjisti si, jak to funguje...".

A jestli dělají opravdu ty faktury ručně, tak to je teda služba naprd! To je přece neudržitelné! Bez algoritmů budou za chvíli v takovém skluzu až to hezké nebude. Pokud tedy budou mít víc než málo klientů.

A jak se jako nemám nechat odbýt, když ti holomci nekomunikují? To se s nima mám jako soudit a nebo jít za nima na návštěvu a pokorně je poprosit, aby mi ze svého přidali nějaké kredity? Nenech se vysmát.

Omlouvám se za chybu se Splitem, díky za upozornění, opravím si to. Jsem však přesvědčen, že je spíš důležité, zda-li služba funguje a ne jak se jmenuje. Za mě tedy nefunguje.

A když už jsme u toho Splitu. Ten taky dělají ručně? Jestli ano tak k tomu můžu říct jen LOL!

A propos. Vřele doporučuji opáčko z gramatiki !-))
Naposledy upravil holda20 dne 23. 10. 2019 17:25, celkově upraveno 1
holda20
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod A1rh- 23. 10. 2019 17:14

e.osobne píše:Jsou to sasci, to je bez debat, ale dokud davaji bonusy, tak se to da zkousnout. Jsou tu daleko horsi firmy.

bonusy myslíš za doporučení? Nebo ...?
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod holda20 23. 10. 2019 17:38

libol píše:No myslím, že holda20 je větší šašek, pokud sis to přečetl, tak jedinou věc, kterou udělali špatně, je že mu dali 300Kč, na které už neměl nárok.
Jo a vlastně nenaplňují jeho "představy", já bych třeba chtěl aby mne v bankách obsluhovaly dobře vyvinuté blondtřicítky, ale nebrečím na fóru, že je banka na *****, protože mne obsloužil chlap.
Twisto je služba často na facku (fakt nechápu, proč nejde třeba přebít), ale (alespoň u mne) to co slíbili, to splnili, na rozdíl od Raifky, Wustenrotu ... nebo cool AirBanky ;-)


Tvl prober se. Jdi si urážet svojí babičku, když ti to dovolí. Fóra jsou od toho, aby se tam diskutovalo. Čekal bych, že někdo, kdo má tolik příspěvků, se bude vyjadřovat k líp a slušněji. Jo. Nenaplňuješ moje představy stejně, jako Twisto '-))
holda20
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod treborit 23. 10. 2019 17:47

Poslal jsem pres ne uz tak 100 slozenek a faktur, vse bez chyby a ano .. vetsinou zpracovano az druhy den, sluzba je to zcela unikatni a me vyhovuje ...
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod holda20 23. 10. 2019 18:03

Výborně aspoň někomu. Asi nejsem neměl dostatečnou trpělivost...
holda20
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod noi2 23. 10. 2019 18:19

Tak já jsem taky spokojený, faktury jim stačí přeposlat a nemusím nic přepisovat, navíc jdou pak splatit kreditkou (bonusy) a když máš dvě Twista v rodině, tak se s tím dá kouzlit a posouvat zaplacení (využívám, když překročím limit bonusů). A kdybych chtěl, tak při troše šikovnosti bych mohl posunout platbu nákupu i o 4 měsíce bez příplatku (s využitím GBiT u Curve, Splitu na druhé Twisto a splacením Twista kreditkou).
A při 8 platbách měsíčně na každém Twistu mne to nic nestojí.
noi2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ROlda78 23. 10. 2019 21:03

holda20, Ty se zamysli! Vletíš sem.. kritizuješ něco, o čem toho moc nevíš, zde přítomné urážíš a oháníš se tím, že toto je fórum. A přitom ti mlíko teče po bradě. Chce to trochu pokory! Jen tak pokračuj a určitě se budou všichni předhánět, aby ti odpovídali..
ROlda78
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod drkarel 24. 10. 2019 05:12

Já nevím, mně taky přijde, že Twisto celkem funguje, jak má. Ale chce to trochu plánování a ne hradit fakturu na poslední chvíli. :) Njn, mládí je netrpělivé a netolerantní. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod jir.vesely 24. 10. 2019 06:36

Taky se přidám - za mě twisto snap je skvělá služba. Složenky už neplatím jinak. Jak přijde, tak jí přepošlu a nemusím nic řešit nebo hlídat. Twisto pohlídá, že zaplatí před splatností. A kdyby ne, tak mi přijde email, že něco není v pořádku.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod holda20 24. 10. 2019 06:38

drkarel píše:Já nevím, mně taky přijde, že Twisto celkem funguje, jak má. Ale chce to trochu plánování a ne hradit fakturu na poslední chvíli. :) Njn, mládí je netrpělivé a netolerantní. :)



Jo jo, svatá pravda! To my, když jsme byli mladí, taky jsme nebyli svatí. Ale ta dnešní mládež, to je hrůza! :-D
holda20
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redhaven 24. 10. 2019 17:41

Je nějaký háček v té nabídce bonusu 500Kč k nové registraci? Nějak podmínky neikde nevidím. Musím na tu kartu utrácet pravidelně měsíčně nějaký obnos?
redhaven
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod pino 24. 10. 2019 18:17

Místo 300kč pro doporučíjícího a 300kč pro doporučeného je 500kč jiná varianta promo akce, takže háček může nastat např. v situaci, že při doporučení bylo nutno někdy těch 300kč urgovat, protože to nemají úplně vyladěné a je potřeba si to pohlídat. Tento týden rozjeli twisto v Polsku a mají práce víc než dost, takže nic nebude hned. Zajímavá je každopádně akce pro ty, kteří nedokončí registraci a počkají, co se bude dít.
https://bit.ly/2PhQzNU
pino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod holda20 24. 10. 2019 21:52

ROlda78 píše:holda20, Ty se zamysli! Vletíš sem.. kritizuješ něco, o čem toho moc nevíš, zde přítomné urážíš a oháníš se tím, že toto je fórum. A přitom ti mlíko teče po bradě. Chce to trochu pokory! Jen tak pokračuj a určitě se budou všichni předhánět, aby ti odpovídali..



No jo, fousy už mi šediví. Ty mě znáš ? :+)

A to jako může člověk kritizovat jen to, co dobře zná? Co je to pro Boha za lichý argument??? Právě proto jsem sem přišel, abych se něco dozvěděl. A diskutéři tvého typu mi radí, abych sem nelezl, pokud ano, držel hubu a krok a když se mi Twisto nelíbí, tak od něj odešel? Takhle si umím poradit taky, mistře odborníku.

Nevím, že bych někoho urážel. To, že tam máš chyby je prostě fakt. Pokud tě to uráží, a tak s tím něco dělej!
holda20
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků