No takze 11.10.2019 jsem reklamoval, ze me nevratili ty 3% za platby v Alze, dneska je 4.11. a jen tak jsem se dival, ze dalsi platby jim to zas nezapocitalo, i kdyz tentokrat dokonce i jejich IB ty platby spravne kategorozival jako elektronika, samozrejme Moneta, takze na tu puvodni reklamaci zadna reakce.
Prijde me spravne, ze marketing k nim nalaka zakazniky aby ti pak po vyzkouseni utekli?

Docela by me zajimalo jestli kdyz to tady takto napisu na verejne forum, kde nemam ani moje jmeno, ale jsou v prispevku ty datumy, tak se to nejakym zazrakem zrovna dneska pohne.
-- 4. 11. 2019 10:35 --od napsani prispevku na prisel za 16 minut dokument o vyrezeni reklamace do IB, takze si myslim, ze nahoda, ze to tu nikdo nesleduje ... co si o tom myslite?
lol, ted si to ctu
odměny za uskutečněné transakce budou na úvěrový rámec Vaší kreditní karty připsány nejpozději do dvou následujících zúčtovacích období. Uvidíte je tedy v jednom ze dvou následujících výpisůtomuhle se fakt nejde nesmat, proste si delaji z vlastnich klientu *****, pochopil jsem