PaySend - převody peněz mezi kartami

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ROlda78 29. 11. 2019 21:47

já to rušil min. měsíc
a trochu s tím nadělali, nestačilo napsat v chatu "BYE". Ale mailem s X "frázemi" to prošlo.
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod stewen11 30. 11. 2019 10:11

minarjo píše:Nespíš nikoliv, RB bohužel do výluk vedle Curve, Twisto, České pošty atd. zařadila i službu MasterCard Moneysend, kterou Paysend využívá. Cituji z výluk RB:
"převody z karty na kartu (zejména transakce s MCC 4829 známé pod marketingovým názvem Mastercard MoneySend, Visa Direct a obdobné)"


Jedině že by z nějakého důvodu Paysend nepoužíval MCC 4829, přestože jde jednoznačně o službu MC Moneysend. Ale u původem ruské služby je možné vše :D.
Neboli pro 100%ní jistotu bys to musel zkusit, pro jistotu menší platbou, a viděl bys v nejbližším vyúčtování Mallky. Pokud zkusíš, určitě se zde pak poděl.
Já sám teď RB Mall jedu přes sázkové společnosti, ale co si budeme povídat, to je adrenalin nevhodný pro každého.


Já dřív hrával poker, ale vím, že to nebylo úplně snadny tam vložit / vybrat a ještě tam byl i nějakej poplatek, jakým způsobem to řešíš ty?
stewen11
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 30. 11. 2019 11:13

@stewen11:
Už jsem to zde popisoval tuším ve vlákně RB v souvislosti se změnami odměn kk Mall, teď tedy malé opakování.
Zásadně (a nejsem zde na fóru sám) k tomu využívám sportovní kurzové sázky českých sázkových kanceláří, ty mi přijdou určitě méně rizikové a předvídatelnější (při aspoň základní znalosti sportu a statistiky) než poker nebo jiné technické hry, těm stejně ani nerozumím. Kdo se o sport vůbec nezajímá a kurzové sázky nikdy nehrál, pro toho to není. I ti ostatní musí mít odvahu, nulové riziko ztráty není u žádné sázky :).
Tedy: já typicky (2x až 3x měsíčně) kartou vložím (dobiju) 10 až 15 tisíc Kč do jedné z našich sázkových kanceláří, kde mám účet (Tipsport, Chance, Fortuna a Sazkabet). Schválně je střídám, protože bookmakeři mohou přistoupit (a s oblibou to dělají) k omezení výše sázek u těch sázejících, kteří mají málo nevýherních tiketů a jsou tedy pro ně ztrátoví. No a pak vsadím na live zápasy nejčastěji tenisu či basketu (těm rozumím nejvíc), a to u těch, kde se zápas vyvíjí velmi dobře v prospěch jedné strany a jde na ní ještě vsadit, byť typicky s mini kurzem 1,01-1,10 (ale o výši výhry zde tolik nejde). Nesázím vše na jediné utkání, to je moc rizikové, ale typicky 500-3000 Kč na jeden tiket dle toho, jak v daný výsledek silně věřím. Tedy při vkladu 10-15 tisíc provedu takto během odpoledne či večera typicky kolem 10 live sázek (musí to být sázky v součtu minimálně objemu vkladu) a hned po jejich vyhodnocení mohu žádat výplatu na účet. Typicky tedy celý obrat vklad-sázky-žádost o výplatu trvá u mě jen pár hodin až půl dne, dle nabídky zápasů. Když to uděláš takto (celý vklad protočen sázkami), není vklad ani výběr spojený s žádným poplatkem u žádné z jmenovaných sázkových kanceláří.
Riziko není nulové, jsou měsíce, kdy jsem skončil i cca -600 Kč, ale většinou skočím tak +200 až +500 Kč, celkově jsem zatím v plus. Pro neznalé statistiky, pravděpodobnosti, sportu a pro nerváky co se děsí rizika to rozhodně není a nikdy nebude snadná cesta!
Mimochodem kromě RB Mall takto čerpám zčásti odměny i u kreditky ČS, tam ale jen v menším objemu, přeci jen ČS odměňuje i mnoho jiných net transakcí, které RB už zařízla.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod __Pavel 30. 11. 2019 13:52

Kvůli podělaným 500Kč bonusu z RB kreditky, strávit několikrát měsíčně půl dne u komplu sledováním kurzu live sázek ... holt, proti gustu žádný dišputát.
__Pavel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 30. 11. 2019 15:09

To není půl dne u kompu (u kompu to je celých 0 minut :) ), to je mobilní aplikace, kterou mají všechny sázkovky, a na nabídku se znalý podívá tak minutku až tři minuty, než vsadí, pak už to je jen čekání na vyhodnocení a to na to fakt není třeba koukat, naopak je lepší to neřešit :)
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod rufss 30. 11. 2019 15:14

Ja tedy par dnu pred zuctovacim obdobim kreditek nabiju online sazku vsemi ctyrmi kreditkami RB, v novem zuctovacim obdobi zase nabiji vsemi ctyrmi kreditkami RB, (drive k tomu i nekolikrat za sebou CEZ kartou), pak tech nekolik stovek tisic Kc vlozim na jednu jedinou live sazku, fotbal na viteze cca 15 minut pred koncem za stavu kdy favorit vede o jeden nebo lepe dva goly, zatim jsem neprohral, ale je to docela adrenalin tech 15 minut.
;-) :D 8-)
rufss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 30. 11. 2019 15:23

Tak to dobrou chuť! :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod čulibrk 30. 11. 2019 15:35

Půl dne u toho sedíš, prosázíš 15000 Kč, výdělek maximálně 2 % z KK Mall, tedy 300 Kč. To je 300/12 = krásných 25 Kč/hodinu.
čulibrk
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod rufss 30. 11. 2019 15:43

Jo to by byla dlouha nuda, to bych take nedelal. Ja mam vse za par minut odbyto najednou. :nenapadne
rufss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod __Pavel 30. 11. 2019 16:07

rufss píše:Ja tedy par dnu pred zuctovacim obdobim kreditek nabiju online sazku vsemi ctyrmi kreditkami RB, v novem zuctovacim obdobi zase nabiji vsemi ctyrmi kreditkami RB, (drive k tomu i nekolikrat za sebou CEZ kartou), pak tech nekolik stovek tisic Kc vlozim na jednu jedinou live sazku, fotbal na viteze cca 15 minut pred koncem za stavu kdy favorit vede o jeden nebo lepe dva goly, zatim jsem neprohral, ale je to docela adrenalin tech 15 minut.
;-) :D 8-)

Pokud favorit vede ve fotbale 15 minut před koncem o jeden nebo dva góly, tak bych chtěl viděl, u které sázkovky není sázka na jeho vítězství zamknutá.
__Pavel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 30. 11. 2019 16:38

@čulibrk:
Nene, souvislý půlden tomu fakt nevěnuji :), zpravidla jen tím vyplním krátké pauzy v práci, typicky třeba 5x5 minut během dne.
Navíc nikdo zde nepochopil i jiné hledisko: kdo točí kreditky přes sázky na sport, tak proto, že daný sport má rád, sleduje ho občas pasivně v TV nebo live přes aplikaci sázkové kanceláře. Třeba v noci na dnešek jsem takto koukal na jedno utkání NHL... Tedy kdo nemá vztah ke sportu, pro toho by to fakt byla nuda, vysoké riziko nebo obojí, to chápu.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Heavy71 30. 11. 2019 17:15

Je jen otázkou času, kdy RB přestane vyplácet vratku za tyto platby nebo to z jejich KK úplně zařízne jako většina bank
Heavy71
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 30. 11. 2019 17:32

RB se v článku na Měšci (když ohlásila ty změny) dušovala, že sázky nemá v plánu nijak u kk redukovat, tak snad to nebude tak hned :).
Jinak "úplné odříznutí" plateb sázkovým společnostem kreditkou není tak běžné, jak naznačuješ. Snad jen Hello bank to má trvale blokované. Některé banky jako mBank to mají jen vyjmuté z odměn, jiné jako ČS plánovaly platby sázkovým společnostem zpoplatnit, ale do odvolání to pozastavily (asi tlak klientů), takže třeba u té ČS to je stále zdarma, i když ceník možné budoucí zpoplatnění avizuje. Tedy to není tak zlé :)
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod A1rh- 2. 12. 2019 16:31

ROlda78 píše:já to rušil min. měsíc
a trochu s tím nadělali, nestačilo napsat v chatu "BYE". Ale mailem s X "frázemi" to prošlo.

Instrukce k výpovědi PaySend:
How can I close my account?
Please send your request via e-mail to global-account@paysend.com including the following information:

your name;
your date of birth;
your phone number;
last 4 digits of your Paysend card or the amount of your last top-up.
Your account balance must be zero in order to close your account. If you have a positive balance, please spend or transfer out the remaining balance. If you have a negative balance, please top-up your account.

You won't be able to set up a new account under the same number in the future.

Do chatu mi napsali trochu odlišný postup - použít mail help@paysend.com, uvést telefon, důvod zrušení a datum poslední transakce.

Doplnění:
tak to zas tak jednoduché nebude:
If you wish to close your account, you should submit a photo of either of the documents listed below in order to verify your ID and confirm the closure:

• Passport National;
• ID card (EEA or other);
• Driver’s license;
• Travel document.
Kind regards
Private Client Team
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod ROlda78 2. 12. 2019 17:50

ano, takto jsem byl nucen to udělat (tím myšleny ty "fráze")!
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků