od Persbrandt 22. 1. 2020 21:29
Myslite, ze se jeste muzu zapojit do kampane "bonus 2000 kc zpet na ucet za nakupy platebni kartou", kdyz u Unicredit zatim nemma vzbec nic? Do konce roku jsem to na pobocku nestihl, ale na zacatku ledna bylo mi snad po chatu sdeleno, ze se lze jeste zapojit pri zalozeni Ukonta online do konce ledna.
Akorat neni jasne, jestli do konce ledna 2020 staci ucet vc. zadosti o mobilitu zalozit nebo zda musi byt do konce ledna mobilita dokoncena, coz by uz mohlo byt casove blbe zvladatelne.
V teto otazce samotni operatori infolinky plavou, taky v odpovedi na otazku, v kterem okamziku je vlastne mobilita dokoncena a kdy se zacinaji uznavat platby kartou (zda je to napr. hned pri navedeni prevedeneho trvalaku na Ukonto (ze se mi to tam zobrazi) nebo az pri prvnim fyzickem provedeni toho trvalaku (ze se z nej poprve provede platba)), a taky v otazce min. jak dlouho po zalozeni uctu to dokonceni mobility obvykle nastava.
Zeptam se tech, co uz jsou v teto kampani dal, prisla vam opravdu od Unicredit nejaka notifikace, jakmile jste meli dokoncenou mobilitu, o tom, ze mobilita je splnena a ze uz se vam zacinaji pocitat platby kartou? A jak dlouho po zalozeni Ukonta to asi bylo?
Podle podpory pry o tom posilaji nejakou smsku, ale jejich informace uz beru s rezervou.
Diky
-- 22. 1. 2020 21:39 --
Dodam, ze to info, ze cela kampan datem 31.12.2019 neskoncila a ze je dalsi termin pro zapojeni do kampane do 31.1.2020, pokud klient zalozi online, beru jako temer stoprocentni, protoze mi to bylo sdeleno nezavsile hned dvema pracovniky Unicredit a to tomu dodava duveru.
Akorat je otazka, jestli se to jeste ted stiha vzhledem k te mobilite a vzhledem k tomu, ze je nejasne, ceho se ten termin 31.1.2020 presne tyka, zda jen zalozeni uctu nebo i mobility.
Na klient. centru to nejsou schopni specifikovat, ale tak jim o nic nejde, at si to klient klidne zalozi zbytecne, ze jo...