Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
vladox píše:Stala sa mi zaujímavá vec u Revolutu. Jednému obchodníkovi sa podarilo stiahnuť platbu z mojej zablokovanej karty.
MirekM. píše:MirekM. píše:Dnes jsem si všimnul v G-pay, že mám Revolut kartu dočasně zablokovanou a mám se obrátit na vydavatele karty. Žádné oznámení o dočasně blokaci karty od Revolutu nedošlo.
Zaslal jsem požadovaný "doklad", zašaškoval před kamerou, došlo cca za 10 minut, že má identifikace je OK. Uběhlo několik hodin a Revolut karta v G-pay stále dočasně blokovaná. Teprve mě to trklo, že jsem si kartu v G-pay dočasně zablokoval sám dočasnou blokací karty v Revolutu. Kartu jsem v Revolutu odblokoval a po ťapnutí na kartu v G-pay a hlášku o dočasné blokaci se karta odblokovala. Po dočasném zablokování karty v Revolutu a ťapnutí na volbu aktivní Revolut karty v G-pay se v G-pay karta dočasně zablokovala ...
vladox píše:Fremantle zabudol si na nástupcu CFH. VÚB dáva 3% za nákup na čerpacích staniciach a 1% u ostatných obchodníkov.
Šikovná karta: https://www.vub.sk/karty/kreditne-karty/sikovna-karta/slavo963 píše:nemas odkaz? ja nasel jenom 1% vratku z online plateb, diky. Maji hrozne neprehledne stranky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků