WCA international

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Sany3 6. 3. 2020 09:10

Dobrý den. Prosím máte někdo zkušenosti se společnosti WCA International? Chválí se vysokým zúročením vkladu (25%). V názorném příkladu i 47% ( to pouze do mailu)..samozřejmě na web stránkách toto info není. A celkové o nich nelze nic najit. Jen to, že mají od ČNB pokutu k 09/2019 a výmaz z jejich rejstříku. Děkuji za jakékoliv info. Moji rodiče se totiž do této “společnosti” rozhodli investovat a mne se to zdá jako podvod. Ještě jednou děkuji.
Sany3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fc70 6. 3. 2020 09:37

vkladu
http://www.bulletin-advokacie.cz/prijimani-vkladu-bez-licence
(25%). V názorném příkladu i 47%

A celkové o nich nelze nic najit. Jen to, že mají od ČNB pokutu k 09/2019 a výmaz z jejich rejstříku.


Jedno z toho by byl dobrý důvod se držet dál, a dobře si hlídat peněženku a podpisový vzor.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 3. 2020 09:59

Už samotná výše úroku je varováním. Kdyby to byl životaschopný model, půjčí si za zlomek sazby u banky.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Feodaron 6. 3. 2020 11:01

Nechtějí rodiče dát peníze třeba mně, jen půlku? Sice rovnou slíbím, že nic z toho nevrátím, ale druhá půlka jim zůstane. Zkus jim poslat odkaz třeba na tohle, možná se jim rozsvítí. Jestli ne, dostanou, co chtěli. https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/po ... 201307_ban
Feodaron
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Sany3 6. 3. 2020 11:15

Mají ještě holdingová společnost WCA holding, která vystupuje i veřejné (podporuje film, má nadační fond Helpinek). Mně se jejich vystupování jako společnosti nepožádala, nikde žádné zprávy atd. No jen doufám, že rodiče nepřijdou na důchod o 550000 jen tak..
Sany3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ninaa 6. 3. 2020 14:10

Pokud rodiče ty peníze ještě mají u sebe, tak vytiskněte a ukažte jim tu zprávu ČNB o pokutě, to by je mělo přesvědčit.https://www.cnb.cz/export/sites/cnb/cs/ ... NB_573.pdf
Není to tak dlouho, co se se provalila víc jak miliardová škoda, kterou způsobila J.O. Investment s.r.o., bohužel, stále je moře naivních lidí s úsporami, které na podobná finanční letadla naletí. O tom také nečetli?
Je tak lákavé svěřit své mnohdy celoživotní úspory někomu chytřejšímu, který je dokáže tak úžasně zhodnotit, za 4 roky bude mít dvojnásobek vkladu....Že mu ČNB sebrala licenci? To byl zřejmě nekalý tah konkurence nebo možná samotné ČNB.... :twisted:
Ninaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MildaX 8. 3. 2020 17:28

Sany3: Málokdy budeš mít příležitost zachránit rodičům spoustu peněz. Tak rychle.
MildaX
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Inev 9. 3. 2020 11:57

Mám kamaráda, který v tom je a nabízel mi to. Naposledy říkal, že vybral i peníze. Detaily jsem nezjišťoval. O pokutě atd. ví. Vždy mám jednu základní otázku a pokud nedostanu odpověď, což jsem NIKDY zatím nedostal, neřeším dále a nezabývám se tím.

Pokud budu umět "zhodnotit" peníze 24 % p.a. NIKOMU a NIKDĚ to neřeknu a půjčím si všude možně i za 10%. Zbytek do 24% bude můj zisk. Proč se někdo "okrádá" o svůj zisk a nabízí mi 24% ?

To Sany3 : pokud vím, tak i vložené peníze jdou s nějakou sankcí vybrat. Nevzpomínám si přesně, ale něco říkal, že první výběr po roce vkladu?
Inev
Nadšenec

Odeslat příspěvekod D.a.l.i 13. 3. 2020 14:25

Sany3: Mohl bych poprosit o ten názorný příklad zhodnocení 47% do emailu? d***(at)atlas.cz
Děkuji
Nač ten spěch? 5 minut mě nezabije :-)
D.a.l.i
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Petra.Malatna5 3. 4. 2020 09:47

Kamarád mi o nich říkal a vložil jsem k nim peníze taky. Úročení bylo opravdu hezké, ale ne tak vysoké, jak se zde zmiňuje. Vzhledem k stávajícím situacím jsem peníze vybral a nebyl žádný problém. Poslali mi všechny peníze i včetně úroku. Kamarád má peníze u nich pořád, tak uvidíme, ale já jsem byl celkově spokojený se službami i výslednou částkou.
Petra.Malatna5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jednadva 3. 4. 2020 10:00

Má tam peníze pořád? Ta firma už nesmí podle rozhodnutí ČNB obhospodařovat majetek, protože neplní základní informační povinnosti, nebo ne?
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod kidlev 12. 5. 2020 15:44

Pěkný den, nemusíte se bát o peníze rodičů. Nevím kdo vám co posílal na mail se zhodnocením přes 40% to rozhodně není pravda, ale bavíme-li se o zajímavém zhodnocení to ano. Napište mi na facebook a ráda se s vámi setkám, či telefonicky spojím.
kidlev
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Inev 13. 5. 2020 13:29

Kidlev : a to je tak tajné, že to nemůžeš napsat sem? Nějaké základní info.
Inev
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mirek84. 18. 5. 2020 10:29

Vysvětlím Vám to jednoduše.. 100% podvod, stačí pohledat pár informací a pravda je na světě. Za prvé: to co tu vykládáte, že mají ještě WCA Holding neznamená, že jsou tyto společnosti propojené. WCA Holding má zákl. kapitál 10 mil, vše na jednoho majitele v akciích, což je směšné. Stejně to neznamená vůbec nic, protože WCA International má ZK 100 tis. Stejný majitel, oddělené společnosti..Proč teda, pokud by chtěl pan Polák lidem ručit aspoň těmi směšnými 10ti miliony udělal další společnost, kterou úplně oddělil jen se 100 tis.??? Žeby se již dopředu kryl proti krachu? Za druhé: smlouvu máte uzavřenou pouze s WCA International, takže to že mají nějakej fond, Helpínek a nevím co Vám může být jedno, protože všechny peníze budete mít údajně investované na burze prý pod správou WCA.Jejich rozpravy o diverzifikaci jsou absolutní a prokazatelná lež už jen tím, co je napsáno ve smlouvě. Takže jsme firmu přistihli při lži, ale stejně jim chcete věřit? A jestli věříte, že Vám někdo bude zhodnocovat v noname firmě peníze na burze s úžasným knowhow, které se nesmí nikde říct, protože je to super tajné, tak přeji hodně štěstí. Přijdete o peníze-mluvím z vlastní zkušenosti, bohužel!
Mirek84.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zajímá mě to 21. 5. 2020 12:23

Dobrý den Mirku84, jakou máte vlastní zkušenost s WCA ? Uvádíte 100% podvod - přišel jste Vy někdo z vašeho okolí o peníze?
Naposledy upravil zajímá mě to dne 21. 5. 2020 12:55, celkově upraveno 2
zajímá mě to
Kolemjdoucí

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků